ayyy canım arkadaşım evet hiç giremedim çarşamba günü erken çıktık birde yolaa çok sağol sende olmasan kimse ilgilenmez buralarlaŞenizŞeniziZABELLEM bugün yol hazırlığındadır dügüne gidiyo ya hanımefendi :teytey::teytey:zemuszemuszemuszemuszemuszemustopiğini bos bırakmayayım dedim
Herkese sevgileropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktana.s.a.s.a.s.a.s.
Vay İzabelle'cim hoşgeldin,sen olmayınca tadı yoktu buraların,bu arada evlenen kimdi,hayırlı olsun,allah bir yastıkta kocatsın inşallahiyi akşamlar prens anneleriii ben geldimm bir saat kadar önce valizi boşalttım hemen size koştum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ay düğünü yaptık canım yaa çok güzel bir gelin olmuştuu ee sizlerde ne var ne yokk aslanlar nasıl bakalımm:roflol::roflol:
ayyy canım arkadaşım evet hiç giremedim çarşamba günü erken çıktık birde yolaa çok sağol sende olmasan kimse ilgilenmez buralarlaŞenizŞeniz
canım benim hoşbulduk evlenen yeğenim teyzemin kızı amin güzel dileklerin için ayy bende kk sız nasıl sıkıldım ordada girmeye fırsat olmadıı çok özledim yahu sizleriii:roflol::roflol::roflol:Vay İzabelle'cim hoşgeldin,sen olmayınca tadı yoktu buraların,bu arada evlenen kimdi,hayırlı olsun,allah bir yastıkta kocatsın inşallah
ayyy canım benim hoşgeldin topiğimee çok sağol sefalar getirdinn ayy ne güzel iki ayrı mutluluğuda tatmışsın darısı başıma:roflol::roflol:öyle cee deyim kaçmak yokk devamlı pekliyorumm prensin ve prensesimizle senii çokk öptümmmmŞenizŞenizmerhaba bende hem aslan annesi hemide prenses annesiyim topiğinide çok beğendim kaydirigubbakcemile5
hoşbulduk tatlımm aminn inşş :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: sen nasılsın canım prensin nasıll? öpüyorum ikinizideeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanhoş geldin ızabella, Allah mesut etsin evlenen çifti, mutluluklar dilerim a.s..tüm prensleri öpüyorum,HUZURLU GÜNLER
ayyy canım benim hoşgeldin topiğimee çok sağol sefalar getirdinn ayy ne güzel iki ayrı mutluluğuda tatmışsın darısı başıma:roflol::roflol:öyle cee deyim kaçmak yokk devamlı pekliyorumm prensin ve prensesimizle senii çokk öptümmmmŞenizŞeniz
hoşgeldinnn canımmm prensini çokkk öpüyorummm ben iyim canım oğlum uyuyor şimdi bende takılıyorum bir kaç gün yoktum işlerimi hallettim temizlik yaptım şimdide sizlere bakayım dedim benim prensim 2.5 yaşında seninki kaç yaşında canım?:1hug::1hug:Selam hanımlar bende bir prens annesiyim zemuszemus
Nasılsınız hanımlar prensleriniz nasılllar?