Prens Anneleri'nin sohbet mekan...

günaydınn prens annelerii ayol bir türlü denk gelemiyoz yaaa biz oğlumla uyuduğumuz için anca bu saatlerde girebiliyorumm:roflol::roflol: ay bide dün yene giremedim ben siteye ne istiyolar bu kkden anlamadım yahuukötükedihüsokötükedihüso

izabelle kızz iyi uyuyorsun maşallah napıyon oğlun kaç yaşında okul yok heralde uyuduğuna göre :roflol:

izabelle kızz iyi uyuyorsun maşallah napıyon oğlun kaç yaşında okul yok heralde uyuduğuna göre :roflol:
canım yok okul henüz taha 2.5 yaşında daha ay napim kfamı kaldıramıyorumki taha uyanıyoo ona çizgi film açıyorum ben tekrar yatağaa:roflol::roflol::roflol:

sen napıyon canım okul var sanırım senin oğlun kaç yaşındaa:1hug:

iyiyim sağol belli uyuduğundan anladım benim ğlum 6 yaşında kızımda 3 yaşında
:hulya:

neolsun şimdi çıkıyorum oğlumu okula götürücem hepimize günler canımm opuyorumnanaktan

slm kızlar bende geldimm
benimde 2 tane oğlum var.biri 3.5 yaşında diğeride daha 3 aylık

slm kızlar bende geldimm
benimde 2 tane oğlum var.biri 3.5 yaşında diğeride daha 3 aylık
hoşgeldin tatlımm allah bağışlasın erkeklerinii ayy ne güzel arayı fazla uzatmamışsınn en iyisi galibaa ay ne tatlıdır şimdi küçüğü tam böyle mıncıklama zamanı yerim ben onuu öp benim yerimee ikisinide canım tekrar hoşgeldin bekliyoruz devamlıı:1hug::1hug:

öperim teyzesi seninkide 2.5 yaşında sanırım tickerden anlaşıldığına göre
allah bağışlasın tüm yavruları
arası az oldu ama zorlanıyorum 3.5 yaşındaki oğlum çok huysuzlaştı dediğim dedik oldu hiç söz dinlemiyo delirmek üzereyim kardeşini uyutmuyo hep uyandırıyo inat yapıyo
kıskançlık krizleri bunlar
tavsiyem büyüyünce yap kardeş
zormuş yani

evet canım 2.5 yaşında aslında arası az olunca daha iyi derler ikisi bir büyür ama bencede zor olur ilk çocuk kıskançlık yapar çünkü oda küçük daha haklı yani çocuk zor evet allah yardımcın olsun canım bende pek düşünmüyorum ikinciyi ama tek te bırakmak istemiyorum bakalım kısmet ama olursada büyüğünce şimdi biraz çalışmak istiyorumm

Merhaba şampuan,hoşgeldin,bebelerini Allah bağışlasın,
İzabellecim sen de sakın çocuğunu kardeşsiz bırakma bacım,evet belki biraz zor olur ama arayı fazla açmadan kardeş düşünün bence,beraber büyürler
benim oğlum 6 yaşındaydı kızım doğdu,anlaşamazlar pek...Ona göre..:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…