- 26 Ocak 2009
- 1.894
- 1
Merhaba İzabelle,oğluşuna geçmiş olsun,Allah şifalar versin,benim büyük oğlum da dizanteri oldu,şimdi iyi çok şükür,dediğin gibi ilaç ilaç bir sürü,inşallah çabucak iyileşir oğluşun,üzme kendini.selam erkek anneleri nasılsınız bugün biz hastayız benim prensim sabah kulam acıyo dedi gittik dk iltahap olmuş bir sürü ilaç aldık geldik offff şimdi kuzu kuzu yatıya yavrummsenağlama
sağol canımcımslm arkadaşlar, yakışıklı prenslere geçmiş olsun.ACİL ŞİFALAR zemuszemus sağlıklı ve mutlu günler opuyorumnanaktan
selam canım çok sağol senin oğluşunada çok geçmiş olsunn bugün daha iyi taha yaa alışkın olmayınca hasta olmaya hemen panikliyoruz biz onunla beraber bende hasta oluyorum tekrar çokk geçmiş olsun canım benim:1hug::1hug:Merhaba İzabelle,oğluşuna geçmiş olsun,Allah şifalar versin,benim büyük oğlum da dizanteri oldu,şimdi iyi çok şükür,dediğin gibi ilaç ilaç bir sürü,inşallah çabucak iyileşir oğluşun,üzme kendini.
sağol canım benimmm :1hug::1hug:slm arkadaşlar, yakışıklı prenslere geçmiş olsun.ACİL ŞİFALAR zemuszemus sağlıklı ve mutlu günler opuyorumnanaktan
selam canım biz bugün daha iyiz tahada iyi ilaçlar iyi geldi kulak iltahabı olmuştuu:1hug::1hug:prens anneleri ii günler.bugün nasılsınız, umarım herşey yolundadır. kaydirigubbakcemile5
selam tatlımm geçmiş olsun prensimizee ohh olduda bittiİyi haftalar fıstıklar,oğlumu sünnet ettirdiiimm,zormuş beee
Sağol canım ,darısı başınıza olsun hayırlısıyla,oğlum 3 aylık sağlık sebebiyle oldu,zordu tabiki ama olması gereken bişeydi ,çook rahatladık eşimle,sırtımızdan yük kalktı valla.a.s.a.s.selam tatlımm geçmiş olsun prensimizee ohh olduda bittine güzel siz rahatklamışsınız ahh bizde atlatsak birr benim oğlumun testisleri inmemişti bu yazın yaptıramadık şimdi indi yaza inş bizde yaptırcaz nasıl çok zormu kaç yaşında oğlun? çok öpüyorum ufaklığııopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktana.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
amin canımm:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: ohh ne güzel bende daha erken yaptırmak istedim ama malesef olmadı gerçekten insanın üzerinde bir stres bizde diyoruz bir an önce olsun bitsin inş tekrar geçmiş olsun canımm:1hug::1hug:Sağol canım ,darısı başınıza olsun hayırlısıyla,oğlum 3 aylık sağlık sebebiyle oldu,zordu tabiki ama olması gereken bişeydi ,çook rahatladık eşimle,sırtımızdan yük kalktı valla.a.s.a.s.