- 11 Aralık 2007
- 1.974
- 0
günaydınn prens anneleriii yaa zeynom uyandım çoktan ama ben dünden beri siteye giremiyorumm yaa şimdide çok zor girdim anlamadımkii yaa bendemi bir anormallik var sitedemi:uhm::uhm::uhm:
iyim canım sen nasılsınn evet bende anca girebildim bayram boyu gezmekten eve yatmaya geldik ancaa:roflol::roflol:bir bayram daha bitti hepinizi çokk öpüyorumm artık yarın herkesi sohbete bekliyorum haaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanEki Görüntüle 29782
ızabelle nassın gıı görüşemedik anca girebildim valla neyse hayırlı bayramlar opuyorumnanaktan
hoşgeldin canımm ne iyi ettin öyle cee deyip kaçmak yok ona göre devamlı bekliyorum yakışuklunlaaaa canımm allah herpimizin yavrularını korusun onlar olmazsa biz napardık acabaa çok öpüyorum prensini ve seniopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan tekrar hoşgeldinn aramızaaa.s.a.s.a.s.aa topıgı yenı gördum hayırlı olsun bende prens annesıyım ıyıkı oglum var o benım pasam hayatımın anlamı herkese hayırlı evlatlar dılıyorum
seninde kutlu olsun canım evet yoksun uzın zamandır her şey yolundadır inşallahh bende çok zor girdim siteye açılmıyo neyse çok öptüm seni ve oğluşunuuŞenizŞenizArkadaşlar hepinizin geçmiş bayramlarını kutluyorum,uzun süre giremedim,bakamadım,özledim sizleri,sevgilerr
hoşgeldinn canım topiğime bende seni buraya davet edicektimmee artık sende bir prens annesisin çok öpüyorum prensini ve prensesini her zaman bekliyorummŞenizselamlar...bende artık prens annesi olarak geldim...prensimden fırsat buldukça gelirim inşallah..öpüyorum...opuyorumnanaktan
Sağol İzabellecim,herşey yolunda şükür,oğlum 4 aylık oldu ve ben kendim de dahil hiçbirşeyle ilgilenemez oldum,o yüzden yani.Oğluşumla biz de öptük seni teyzesia.s.Şenizseninde kutlu olsun canım evet yoksun uzın zamandır her şey yolundadır inşallahh bende çok zor girdim siteye açılmıyo neyse çok öptüm seni ve oğluşunuuŞenizŞeniz