canımmmmmmmmmmmmmmmgardeniam merhaba kızzz
vallahi kızım okullu ana sınıfına başladı
ben zaten okullu allahın emri
küçükoğlum da biraz rahatsız gibi
ben kendimden geçecem valla:hulya:
sen nasılsın taha nasıl
anammm vekar arkadaşımm benim hoşgeldin tatlımma.s.a.s.gardeniammmmmmopuyorumnanaktan
vayy vayy kaçaklar tek tek geliyorrkızlar nasılsınızzzzz :))
arda okula gıdıyo bende sımdılık evde takılıyorum ıste opuyorum hepınıuzı
aynen canım bende bakıyorum kimse yokcanım benım valla ugradım baktım ugrayan kımse yok yazmadan cıktım bende arayı uzatmayalım dımıı
taha nasılll opuyorumm onuuu
bende hepimizin cumhuriyet bayramını kutluyorumturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragikızlarcım ,Cumhuriyet bayramımız kutlu olsunturkbayragi
sohbetinize katılamadım dün,
gardeniam ben iyiyim çocuklarla uğraşıyorum,zaten okuldan dolayı kafamı kaşıyamıyorum,bir de çocukların hastalığı eklenince dağıldım ben,kızım dizanteri oldu,küçük oğluş da soğuk algınlığıyla bitirdiler beni...şimdi de yazılılar başlıyor onları okuyup e-okula gir falan,bayağı bir yoğun olacağım
işte böyle......başını ağrıtmayayım da
bende geldim============ benimde bi sarı aslanım var.ikinci yolda ama cinsiyet belli degil.eeeeeeeee napıyoz arkadaşlar...anlatın bakem...aslanlar nasıl....selam erkek anneleri ben aslan parçamı aldım ve geldim sizde aslanlarınızı alın ve gelin kaynaşalım güzel dostluklar kuralım ne dersiniz? evet se oğluşumla herpinizi bekliyoruz:))
hoşbulduk saol tatlım... şeyyyy....daha 9aylıkcanım hosgeldınnnn
hayırlısıyla ıkıncı bebegınıde kucagına alırsın ınsalalh oglun kac yasında
hoşgeldin tatlımmmmmmmmmmma.s.a.s.a.s.bende geldim============ benimde bi sarı aslanım var.ikinci yolda ama cinsiyet belli degil.eeeeeeeee napıyoz arkadaşlar...anlatın bakem...aslanlar nasıl....
selamm canımmm nasılsınn arda paşa nasıl benimgunaydın kızlar reyhancım canım cok cok gecmıs olsun tatlımm
nasılsınız napıyosunuzzz bızde yenı kalktık kahvltı yapıcaz opuyorum hepınızı