- 14 Şubat 2007
- 5.239
- 36
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ya sorma korunma oldugu halde hamiş oldum...olsun ya Allah yardımcımız olur.bana pek zor olmaz ama büyükte konuşmayım.ALLAHIM BÜTÜN ANNELERİN YARDIMCISI OLSUNdesene araları olmayacak ıkız gıbı buyuyeceklerrrr canım zor olmayacakmı ısteyerekmı yaptınnn
CANIM COK SAOL CÜMLEMİZİN EVLATLARINI RABBİM KORUSUN....benim sarıyı yemek beleş buyrun afiyet olsun...:)))))hoşgeldin tatlımmmmmmmmmmma.s.a.s.a.s.
aysarı sarı yerim ben onuu benim bir oğluşum var3.5 yaşında ben çalışıyorum tatlımm babannemiz bakıyor 3gündür evde onunla vakit geçiriyorum o yüzden uğrayamadım pekk ohh ikinci bebişde yoldaymışş ne güzell sağlıcakla gelsin inş çok öpüyorum tatlım siziii
bende geldim gardenia'cım...bendede bitane 10aylık sarı aslan var...selam erkek anneleri ben aslan parçamı aldım ve geldim sizde aslanlarınızı alın ve gelin kaynaşalım güzel dostluklar kuralım ne dersiniz? evet se oğluşumla herpinizi bekliyoruz:))
hoşgeldin canımmmıyı geceler kızlar benımde 3 yasında 1 oglum var bugun bıraz burun akıntısı vardı ınsallah ılerlemez.oglumun ısrarları uzerıne 2.bebegı dusunmeye basladık ınsallah 2 ay sonra korunmayı bırakıcaz
hoşgeldin canım herzaman bekliyorum öylee ceee diyip kaçmak yokbende geldim gardenia'cım...bendede bitane 10aylık sarı aslan var...
aslında tam zamanı bence canım biliyomusunanneyımben sagol cnm ben zaten dunden hazırım esımde oyle ama tayıncıyız dıye beklıyelım dıyorduk ama oglumda cok ısteyınce nıye beklıyelım dedık ama kız ıstıyor sureklı kız olsun dıyor bakalım hayırlısı
olurmu canım kacmak...bebişten artan bütün zamanımda burdayım....bide yoldaki bebik bana uyku modu vermedigi her zaman sizinleyim...hoşgeldin canım herzaman bekliyorum öylee ceee diyip kaçmak yok
anlaşıldı tamam o zamanolurmu canım kacmak...bebişten artan bütün zamanımda burdayım....bide yoldaki bebik bana uyku modu vermedigi her zaman sizinleyim...
canımmmmgunaydın kızlar nasılsınızzz
yarın mısafırım gelıcek hazırlık temızlık yapıcammm bu arad avucum ıcı kesıldı dıkıs atılldı ama ıyı sımdı engel olmuyo cok bana opuyorum hepınızı
hoşgeldin canım aramızaakızlar benimde 3 buçuk aylık oğlum var
sağol canımmmaaşallah oğluşuna
benimkine ben bakıyorum annem ve kayınvalidem rahmetli oldu ne yapalım -bunada şükür
sen bakabilseydin keşke ama bu devirde hanımda çalışsa daha iyi tabi oğlunun geleceyi açısından
iyi bakıyormu kayınvaliden