- 26 Ocak 2009
- 1.894
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla canım bende çok şaşırdım normalde babyı benden benide babadan çok kıskanan bir çocuk ama nedense kardeşe gelince işler değişiyor allahım yaa hiç belli olmuyor bu çocuklara vallahicanım masalah ona ya bızımkı kesınlıkle kabul etmıyo kardes lafını bıle oglum bı kardesın olsun dıyorum hayır dıyo sınırlenıyo :) arkadasımın bebegını alıyorum hadı evımıze goturelım dıyorummm bırak onuuu dıyoo
efendim datlummmmm nasılsın canımm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktangardeniaaaaammmmopuyorumnanaktan
biz iyiyk deee sen soruma cevap ver bakam:jeyyar:efendim datlummmmm nasılsın canımm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sorma canım yaaa o istiyoda ben pek düşünmüyorum malum hayat şartları aman nebilim canım yaaabak oğluşun kardeş istiyormuş,daha ne duruyorsun kıızzz:lepi:
hııım hayırlısı olsunsorma canım yaaa o istiyoda ben pek düşünmüyorum malum hayat şartları aman nebilim canım yaaa
düşünüp duruyorum ama olursada şimdi değil allah
izin verirse daha sonra
bizim önce biraz çalışmamız lazım canım yani maddi yöne dayanıyı herşey yoksa tam zamanı aslında şu an benim için ama işte şartlar zorluyor malesefbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebiz iyiyk deee sen soruma cevap ver bakam:jeyyar:
canım benim allah geçim kolaylığı versin,maddi durumlar çok kötü değildir inşallah:Saruboceq:bizim önce biraz çalışmamız lazım canım yani maddi yöne dayanıyı herşey yoksa tam zamanı aslında şu an benim için ama işte şartlar zorluyor malesefbilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
sağol canım yok allaha çok şükür kötü değilde ben biraz fazla pinpirikliyim yani her şeyi çok fazla düşünür kafaya çok takarım acaba ikinci bir çocuğa rahat bir gelecek sağlayabilirmiyim vs vs çok takarım taha için yaptıklarımı ve yapacaklarımı ikinciyede yapabilirmiyim falan ama kardeşsizde bırakmak ona haksızlık olur diye de düşünüyorum o yüzden şimdilik istemiyoruz ilerde belki rabbim ne zaman uygun görürse artık boshayallersmilecanım benim allah geçim kolaylığı versin,maddi durumlar çok kötü değildir inşallah:Saruboceq:
tabiki siz bilirsiniz de arayı da açmamak lazım bacım,Allah rızkını verir biliyorsunsağol canım yok allaha çok şükür kötü değilde ben biraz fazla pinpirikliyim yani her şeyi çok fazla düşünür kafaya çok takarım acaba ikinci bir çocuğa rahat bir gelecek sağlayabilirmiyim vs vs çok takarım taha için yaptıklarımı ve yapacaklarımı ikinciyede yapabilirmiyim falan ama kardeşsizde bırakmak ona haksızlık olur diye de düşünüyorum o yüzden şimdilik istemiyoruz ilerde belki rabbim ne zaman uygun görürse artık boshayallersmile
evet haklısın bacımmm kısmet diyelim artık eyvahedigeldismiletabiki siz bilirsiniz de arayı da açmamak lazım bacım,Allah rızkını verir biliyorsun
canımm goşgeldinn benimde 1 oğlum var adı taha 3.5 yaşında eren paşa kaç yaşında ?hepinize selamlar:)
bu topii ilkkez geliyorum benimde bitane prensim var adı eren.
oldukça hareketli bir çocuk.
hım allah bağışlasınn tam haraketli zamanları canım normaldir nasıl alışabildinmi kocaeliye gerçi çok uzak sayılmaz burayabilmiyorumkismile21 aylık .ben kocaelideyim.
istanbuldan gelin geldim.