Prens Anneleri'nin sohbet mekan...

ıyı geceler kızlar benımde 3 yasında 1 oglum var bugun bıraz burun akıntısı vardı ınsallah ılerlemez.oglumun ısrarları uzerıne 2.bebegı dusunmeye basladık ınsallah 2 ay sonra korunmayı bırakıcaz

canım hosgfeldınnnn gecmıs lolsun bu havalar tam hasta etme havaları benım oglusumda bı duzelıyo sonra bastan burun akıntısı oksuruk :))

demek ıkıncı cocugu yapmaya karar verdınız hayırlısı olasun canım benımda 3.5 yasında bı oglum var ama bız uzun bı sure dusunmuyoruz oglumda ıstemıyo hıc ıyı senınkı ıstıyooo

desene araları olmayacak ıkız gıbı buyuyeceklerrrr canım zor olmayacakmı ısteyerekmı yaptınnn
canım ya sorma korunma oldugu halde hamiş oldum...olsun ya Allah yardımcımız olur.bana pek zor olmaz ama büyükte konuşmayım.ALLAHIM BÜTÜN ANNELERİN YARDIMCISI OLSUN

CANIM COK SAOL CÜMLEMİZİN EVLATLARINI RABBİM KORUSUN....benim sarıyı yemek beleş buyrun afiyet olsun...:)))))

oyle canım hayırlısıyla kucagına alırsın ınsallahhh yıyecek ekmegı var demekkı

selam erkek anneleri ben aslan parçamı aldım ve geldim sizde aslanlarınızı alın ve gelin kaynaşalım güzel dostluklar kuralım ne dersiniz? evet se oğluşumla herpinizi bekliyoruz:))
bende geldim gardenia'cım...bendede bitane 10aylık sarı aslan var...

anneyımben sagol cnm ben zaten dunden hazırım esımde oyle ama tayıncıyız dıye beklıyelım dıyorduk ama oglumda cok ısteyınce nıye beklıyelım dedık ama kız ıstıyor sureklı kız olsun dıyor bakalım hayırlısı

hoşgeldin canımmm
oğlışuna çok geçmiş olsunn ilerlemez canım malum havalardan
bir açıyo bir kapatıyo benimde 3,5 yaşında bir oğlum var çalışıyorum
babanne bakıyor çok şükür her şey yolunda oğlumda bazen kardeş
istiyor ama bizim şu aralar planlarımızda yok hayırlısı
bakalım inş en kısa zamanda alırsın kucağına bebişini

aslında tam zamanı bence canım biliyomusun
hayırlısı inş bende oğluma bazen soruyorum
napıcan sen kardeşi diyorum oynicam onunla diyo

olurmu canım kacmak...bebişten artan bütün zamanımda burdayım....bide yoldaki bebik bana uyku modu vermedigi her zaman sizinleyim...
anlaşıldı tamam o zaman
bende işteyim ayy bugün vakit hiç geçmiyorr ne diye şu saatlerle oynadılar yaahuu

gunaydın kızlar nasılsınızzz

yarın mısafırım gelıcek hazırlık temızlık yapıcammm bu arad avucum ıcı kesıldı dıkıs atılldı ama ıyı sımdı engel olmuyo cok bana opuyorum hepınızı

canımmmm
çok geçmiş olsun yaa üzüldüm ben çok
korkuyorum böyle kesik olaylarından
iyi olmana sevindimm oo misafirinde geliyomuş zor olmazmı
canım senin için erteleseydin keşke

kızlar benimde 3 buçuk aylık oğlum var

maaşallah oğluşuna
benimkine ben bakıyorum annem ve kayınvalidem rahmetli oldu ne yapalım -bunada şükür
sen bakabilseydin keşke ama bu devirde hanımda çalışsa daha iyi tabi oğlunun geleceyi açısından
iyi bakıyormu kayınvaliden

sağol canımm
ben zaten yeni şe girdim 3 yaşına kadar kendim baktım
çalışmayı ben istedim evet kayınvaldem çok iyi
bakıyor allah razı olsun zaten o yüzden içim rahat
işe başladım ee herşey çocuklarımızın daha iyi bir hayat
sürmeleri için oğlumda çok mutlu babannede o yüzden çok
şükür hiç sorun olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…