hoşgeldin canımma.s.a.s. nasılsın prensin nasıll benim prensim 3,5 yaşında çalışıyorum babannemiz bakıyo herşey yolunda şimdilik sen anlat bakalımGünaydnnnnnnn
prensim ve ben qeldiiiik opuyorumnanaktan
oh ne güzelll hep öyle canım bizimkide aynı akşam arkadaşlarını sayıyo bana eve girmek istemiyormuş hiçç canları sağolsunda ne yaparlarsa yapsınlarkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3gelırım tabı balım :))) ıyıyız bızde arda pasanın bırcok arkadası oldu dısarıdan gelmıyoo ozlemıs cocukkk oynamayı allahtan musaıt burası
ooo reyyanım gelmiş hoşgeldin dadlummm nerelerdesin iyiz be güzelim aynı geldim işe tak başıma oturuyorum saatin gözüne bakıyorum sen nasılsın canım paşalar nasıll ufaklık yürümeyi söktümü iyice koşturuyomusun peşindemerhabaa arkadaşlarımm nasılsınız ne var ne yok?
iyiyiz şükür canım,koşturuyoruz tabi hem de nasıl,mesela şuanda onunla yazmaya çalışıyorum,tam felakeeeeetttooo reyyanım gelmiş hoşgeldin dadlummm nerelerdesin iyiz be güzelim aynı geldim işe tak başıma oturuyorum saatin gözüne bakıyorum sen nasılsın canım paşalar nasıll ufaklık yürümeyi söktümü iyice koşturuyomusun peşinde
blimemmi bilirim bende az yazmaya çalışmıyodum oğlumla :roflol::roflol:iyiyiz şükür canım,koşturuyoruz tabi hem de nasıl,mesela şuanda onunla yazmaya çalışıyorum,tam felakeeeeettt
durur canım merak etme ordada bir çok arkadaşı olacağı için ohh eve bile gelmek istemeyecektir anaokulları onlar için çok eğlenceli çünkükaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3reyyan canım 3 tane demek masallah canım ya ben ıkıncıyı apmaya goze alamıyorumm :))) allah ömur versın hepsıne saglıklııı :))
gerdenya oyle canım dısardan gelmek bılmıyo eylulde okula baslıcak bakalım duracakmı anaokulunda
hosgeldınız canımmm nasılsınız bakalımmmm
hoşgeldin canımma.s.a.s. nasılsın prensin nasıll benim prensim 3,5 yaşında çalışıyorum babannemiz bakıyo herşey yolunda şimdilik sen anlat bakalım
ıyıyız canım bızde arda pasayla ugrasıyoruz ıste :))
demek 3 aYLIK daha yavrum nasılda bebek kokuyodur sımdı yuce rabbım saglıklı buyumeyı nasıp etsın hepımıze
bol bol kokla canım :)) yanımda olsa ne koklardım onu
bende iyim canım ayy daha çok küçük ne kadar tatlıdır şimdi oo bizimki büyüdü artık teyzesi habire diyo ben artık abi oldum kardeş istiyorum diyo çocuk nerden duyuyor anlamadım kardeş lafı hiç geçmiyor evde napıcan sen kardeşi diyorum oynucam diyo allahım yaaa çok bilmiş bu zamane çocukları oyy teyzesi kokulu kokulu öpsün onu ohh misler gibi kokouodur şimde oiyiyim saol canım sen nasılsın
benim prensim daha 3 aylık teyzesi
evde bütün qünüm onunla ilqilenerek qeçiyo opuyorumnanaktan