Prens Anneleri'nin sohbet mekan...

valla canım bende çok şaşırdım normalde babyı benden benide babadan çok kıskanan bir çocuk ama nedense kardeşe gelince işler değişiyor allahım yaa hiç belli olmuyor bu çocuklara vallahi

bak oğluşun kardeş istiyormuş,daha ne duruyorsun kıızzz:lepi:
sorma canım yaaa o istiyoda ben pek düşünmüyorum malum hayat şartları aman nebilim canım yaaa
düşünüp duruyorum ama olursada şimdi değil allah
izin verirse daha sonra

biz iyiyk deee sen soruma cevap ver bakam:jeyyar:
bizim önce biraz çalışmamız lazım canım yani maddi yöne dayanıyı herşey yoksa tam zamanı aslında şu an benim için ama işte şartlar zorluyor malesefbilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

bizim önce biraz çalışmamız lazım canım yani maddi yöne dayanıyı herşey yoksa tam zamanı aslında şu an benim için ama işte şartlar zorluyor malesefbilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
canım benim allah geçim kolaylığı versin,maddi durumlar çok kötü değildir inşallah:Saruboceq:

canım benim allah geçim kolaylığı versin,maddi durumlar çok kötü değildir inşallah:Saruboceq:
sağol canım yok allaha çok şükür kötü değilde ben biraz fazla pinpirikliyim yani her şeyi çok fazla düşünür kafaya çok takarım acaba ikinci bir çocuğa rahat bir gelecek sağlayabilirmiyim vs vs çok takarım taha için yaptıklarımı ve yapacaklarımı ikinciyede yapabilirmiyim falan ama kardeşsizde bırakmak ona haksızlık olur diye de düşünüyorum o yüzden şimdilik istemiyoruz ilerde belki rabbim ne zaman uygun görürse artık boshayallersmile

tabiki siz bilirsiniz de arayı da açmamak lazım bacım,Allah rızkını verir biliyorsun

prens anneleriiiiiiiiiiii nerelerdesiniz hepiniz okullumu oldunuz ayol gelin de azcık sohbet edelim okula başlayan yavrulara allah zihin açıklığı versin öğretmenlerimize allah kolaylık versin :dance::dance:

gardeniam merhaba kızzz
vallahi kızım okullu ana sınıfına başladı
ben zaten okullu allahın emri
küçükoğlum da biraz rahatsız gibi
ben kendimden geçecem valla:hulya:
sen nasılsın taha nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…