Prens Anneleri'nin sohbet mekan...

sen nasılsın gardeniam?
tahmin edebiliyorum sıcağı canım allah yardımcınız olsun ben iyim tatil bittisenağlamasenağlama geldik işbaşı yaptık oturuyoruz tahada iyi tatil pek iyi geldi velet denizden çıkmak bilmedi böyle işte reyyanım değişen bişey yok pek

hu huuu Gardeniam nerdesiiinn,sıcaklardan hepiciğimiz mayıştık mı neee??? :)))
huuuuuuuuu burdayım canımm öyle dolanıyorum buralarda evet tatlımm çok sıcak vallahi napcaz bilmiyom sabah burda hava kapalıydı bende yağmur yağcak diye koyu renk şeyler giydim ama sıcaktan patlıyorum şu an işte -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu- gecede hiç uyuyamadım offf çok sıkılıyorum ben bugün sen nasılsın canımmm :uhm:

ben de iyiyim be gülüm,bi arkadaşım doğum yaptı ona gittim bugün,sonraa komşum hamile ve yağ döküldü karnına,yandı(allah vermesin,çok acı çekiyordu canım benim) ona gittim,çocuklarım ayrı bir alem zaten canları sağolasıcalar,ufak çaplı bir alışveriş yaptık biraz,çamaşır,bulaşık derken yoruldum mu nee,bu arada dillim şişmiş seninle sohbet edememektenn:))

ayyy kurban olsun bu gardenia sana canım benim aman şişmesin hiç bir yerin sohbet edemesekte gönüller bir sen merak etme canım sağlık olsun ayy çok geçmiş olsun canım komşuna ayy naıl acı çekiyodur yahuu benimde en çok tırstığım şey yanık rabbim tez zamanda versin şifasını kendine iyi bak canım çocukları çok öpsün teyzesi kokulu kokuluzemuszemuszemuszemuszemuszemus

selam kızlarrr nasılsınız nerelerdesinizz ayoll sıcaktan hep savrulduk bir yerlere ben evdeyimm kızlarr bir hafta iznim vardı onu kullanıyorum oğluşumla evdeyimm haa oruç nasıl gidiyo bu arada valla ben sabahları çok kötü oluyorum ama öğleye doğru geçiyor çok şükür rabbim herkese güç kuvvet versin:Saruboceq::Saruboceq:

Vallahi biz de evdeyiz malum:)sıcaklar müthiş zaten, oruçla aramız iyi Rabbime sonsuz şükür,tek derdimiz suu,suuu...susuzluğa dayanmaya çalışıyoruz ,işte böyle,ha oğluşum da artık ciddi ciddi yürüyor tabi biz de onunla beraber,çok koşturuyoruz yani canım:)

ohhh paşamız yürümeyede başlamış artık seni iyi bir spor bekliyor canım:roflol::roflol: evet canımm bizdede susuzluktan başka şikayetimiz yok çok şükür ama rabbim sabrını veriyo :Saruboceq:

ohhh paşamız yürümeyede başlamış artık seni iyi bir spor bekliyor canım:roflol::roflol: evet canımm bizdede susuzluktan başka şikayetimiz yok çok şükür ama rabbim sabrını veriyo :Saruboceq:
Ay olsun yapayım bolca spor,ne haldeyim birbilsen,kilolar aldı gitti ama büyük kararlılıkla veriyorum ,vereceğim...Hamilelik boyunca toplam 7 kilo aldım ama sonram kötü oldu,emzirme dönemlerimde böyle oluyorum ben yaaa...Her neyse iftara ne hazırlıyorsun bacım????

iyi o zaman ufaklığın yürümesi sana yaraıcak inş en kısa zamanda formuna varırsın valla daha hiç düşünmedim yaaa sıcağa ne yapsam şöyle fırında türlü düşünüyorum soğuk soğuk yeriz çorba pilav salata aslında bunlar yeterli ama benim gözüm çok aç oluyo o yüzden çok şey hazırlıyorum ama 3ncü tabakta bitiyo benim işim haa tavuk göğsü yaptım az önce tatlı niyetine sen neler yapcan bakimm:roflol::roflol:

Biliyor musun ben su içecem diye yemek falan yiyemiyorum,içiyorum da içiyorum,ben karışık dolma sarma yapıcam,çorba olur,cacık,meyve...belki yeşil salata da eklerim (çok sebverim)..işte böyle canım

Biliyor musun ben su içecem diye yemek falan yiyemiyorum,içiyorum da içiyorum,ben karışık dolma sarma yapıcam,çorba olur,cacık,meyve...belki yeşil salata da eklerim (çok sebverim)..işte böyle canım
güzell bundan iyisi daha ne olsun canım ama dediğin gibi hep öyle su içmekten yemeğe yer kalmıyorki zaten ben tadına bakamadığım yemekler bile oluyo ama bu akşam az çeşit yapıcamm inş yanii:roflol::roflol:

Hadi bakalım kolay gelsin sana,bana,hepimize...

sekerler nasılsınız :))) ben geldımm

evımı yerlestırdık artık rahatım sızler nasılsınızz gecmısı okuyamadım umarım herkez ıyıdır

sekerler nasılsınız :))) ben geldımm

evımı yerlestırdık artık rahatım sızler nasılsınızz gecmısı okuyamadım umarım herkez ıyıdır
hoşgeldin canımm özledikk ayoll biz iyiz canım aynen devam oruç iş aynı değişen pek bişey yok şimdilik ohh ne güzel canım çok sevindim tamemen yerleşmene artık daha sık gelirsin şimdikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…