Prens Anneleri'nin sohbet mekan...

selam canlarımmm nasılsınız? yakuşuklularınız nasıl ayyy hepsini kokulu kokulu öpüyorum çokk, fıstıklar biz tatildeyiz bir hafta yokumm hepinizi çokkk öpüyorum prenslerime iyi bakınn beni özleyin anacımm hoşçakalınnnhihoyyyt:teytey::teytey::dance::dance:

topiğinize bir bakam dedimmsengözlerimebaksanab
bende 2 oğluş annesiyim yaa dikaktimi çekti topiğiniz.

canım aramıza hosgeldın allah bagıslasın ogluslarını :)))

kız deluuuu ozledım bılem nerdesın bakem gel artık gardenıaaaaaaaa

ıyı aksamlar arkadaslar.nasılsınız bızde tatılden donduk.oglusumla denıze gırdık gardenıa ıyı tatıller cnm.kızlar ben ramazanda oruc tutmayı dusunuyorum sızce sutumu cok etkılermı nedersınızCADIARZU

topiğinize bir bakam dedimmsengözlerimebaksanab
bende 2 oğluş annesiyim yaa dikaktimi çekti topiğiniz.
hoşgeldin tatlımmm aramızaa allah bağışlasın oğluşlarını kaç yaşındalar prenslerin azcık tanıt bakalım kendini bize benim bir oğlum var 3yaşında ismi taha çalışıyorum şuan tatildeyiz devamlı bekliyoruz canımm öyle ceee deyip kaçmak yok

canım aramıza hosgeldın allah bagıslasın ogluslarını :)))

kız deluuuu ozledım bılem nerdesın bakem gel artık gardenıaaaaaaaa
canımmm bende çokk özledimmm ama bakın tatilde bile size gelmeden duramıyorummm az kaldı tatlımm pazar günü evimdeyim allah izin verirse çok öptümm canımm kendine ve yakışukluma iyi bakkŞenizŞeniz

iyi akşamlar canımmm ohhh tatilden dönülmüş bizde şu an tatildeyiz pazar günü döncez inş canımm enes ne kadarlık oldu tam olarak birde ek gıda da alıyosa bence etkilemez tutmanı diye düşünüyorum ama yenede sen bilirsin çok öptüm canım Şeniz

agustosun 6sında 4 aylık olucak cnm ek gıdaya baslamadık daha emıyo.esımde tutmamamdan yana.taha pasamıza sunnet hedıyesı olmustur tatıl oh ohhhhhh.ıyı gezmeler cnm optum pasamızı
kaydirigubbakcemile5

agustosun 6sında 4 aylık olucak cnm ek gıdaya baslamadık daha emıyo.esımde tutmamamdan yana.taha pasamıza sunnet hedıyesı olmustur tatıl oh ohhhhhh.ıyı gezmeler cnm optum pasamızı
kaydirigubbakcemile5
daha küçükmüş enes zor olur bencede taha 3 aylıktı ben de tutmamıştım ama yenede sen bilirsin canım evet taha paşaya iyi bir sünnet hediyesi oldu bu tatil pzar günü dönüyoruz ne çabuk bitti yahuusenağlamasenağlama bende enes paşamızı öpüyorum çokk kendine iyi bak tatlımŞeniz

günaydın prens anneleriiii nasılsınız bakalım bizim tatil bittisenağlamasenağlama geldik yene iş başına offf ne zor tatil sonrası çalışmak ee sizlerde neler var neler yok hadin bakimm sohbete bekliyorum

merhaba benim de bir prensim var....

pastamı aldım buraya geldim

a.s. hoşgeldinn canımmm ayy teşekkürler pasta için çok ta güzelmiş benimde bir prensim var 3 yaşında ismi taha ben çalışıyorum tahaya babannemiz bakıyor ee sen anlat bakalım prensimiz nasıl kaç yaşında:roflol:

kaçmam kızz anca siz kovarsanızz giderim :sinifsinif:
büyük oğlum talha 10 yaşında

küçük oğlum 9 aylık yiğit arda

kaçmam kızz anca siz kovarsanızz giderim :sinifsinif:
büyük oğlum talha 10 yaşında

küçük oğlum 9 aylık yiğit arda
hoşgeldin canımmm ohh senin paşa bayağı büyük nasıl canım araya bayağı zaman girmiş çocuklar arasında zorlukları varmı? hep bunu merak ediyorum isimleri çok güzel ikisininde maşallah bizim de tatil bitti iş başı malesef-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

canım ben hiç zorlanmadım aksine iyiki bu kadar ara vermişiz.
çünkü ben yanlzıım kayınvalide yanımda değil,annem ise bana biraz uzakta yani oğlumu yanlız büyüttüğüm için
zorluk çekmiyorum ama ikiside küçük olsaydı vayki ozaman vayy
abimiz kardeşiyle gayet iyi anlaşıyor.
hiç bir sorunumuz yok kıskançlık gibi.
herşey yolunda yani
oğlum 10 yaşına girmek üzere bende 30ma girmek üzereyim.
20 yaşında anne olmanın avantajını yaşıyorumm

bunları duymak rahatlattı beni bende ikinci çocuğu çok sonra düşünüyorum allah izin verirse benim annemde kayınvaldemde çok yakın ama biraz çalışmak istiyorum o yüzden hayırlısı bakalım ne güzel erken anne olmuşsun ben 25 yaşında oldum abi kardeşin uyumluluğuda çok hoşuma gitti maşallah

:) vallahi buralardayım yani evde,sıcaklardan muzdarip bir vaziyette yaşamaya çalışıyoruz dermişim,gerçekten sıcak ya 45 lerdeyiz,çocuklarımla uğraşıyorum,işlerle filan geçiyor hayat işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…