ay canım daha küçücükk ee bizimki büyüyünce bunlar küçük geliyo bana:roflol::roflol: bende işe başladım iki gün oldu ama çok zor geliyoo oğlumdan ayrılmak çok kötü hissediyorum kendimii ruh halim bile değişti nasıl alışıcam bilmiyorum yaaakafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıooo maşallahh annesii benim oğluşum 4 aylık teyzesii :lepi:
selam canım hoşgeldin aramıza a.s.a.s.a.s.selam arkadaşlar
canımmmm evet gidiyorum işee oğluşuma anneannesi bakıyor bir alt sokağımda annem zaten valla taha memnun gibi sabahları uyanırsa ben bırakıyorum anneme hiç ağlamıyoo gün içindede arıyorum gayet güzel konuşuyo benimlee tek sorun yemek az yiyiyormuş zaten evdede çok uğraştırıyordu beni onun dışında bir sorun yok gibi şimdilikCADIARZUCADIARZU ee sen nasılsın neler yapıyon bakimmbayanssulusmilebayanssulusmileIZABELLE nasılsın kıız işe gidiyon hala çocuğu kime bıraktın duruyomu kıızz ben birara çalıştım kızım durmamıştı hemen son verdim çocuğumun psikolojisi değişmişti valla eyvahedigeldismilesende dikkat et aklinialirimsmile
iyizz canımmm ben çalışıyorum daha yenii oğluşuma anneannesi bakıyorr 2.5 yaşında oğlum onun dışında aynıı ee sen anlatt bakalım yakışıklı oğluşlarınla neler yapıyonnhoşbuk nasılsınız
olsunn canımm gündüz size emenet topikk nasılsın canım senin uykusuz prens ne alemde bayanssulusmilekomik oldu di mi kendi topiğin ve ben hoşgeldin diyorum :)
evet canımm zaten annemden başkasına bırakmam annesi biraz büyüsün rahatlarsın çok örüyorum uykusuz prensimiziiŞenizŞenizhiç sorma aynen devam,Taha şanslı anneannesi bakıyormuş ya,senin de için rahattır,Allah bozmasınn
merhaba canımm nolsun iyizz azcık tahayla oynadım birazda size takılmaya geldim sonrada uyumayaa ayyy ne çabuk zaman geçiyor çalışınca akşam hemen saat geç oluyoo bana göre tabii sen nasılsın canımmmŞenizmerhaba aslan parcası anneleri nasılsınızopuyorumnanaktan
merhaba canımm nolsun iyizz azcık tahayla oynadım birazda size takılmaya geldim sonrada uyumayaa ayyy ne çabuk zaman geçiyor çalışınca akşam hemen saat geç oluyoo bana göre tabii sen nasılsın canımmmŞeniz
canımmmm evet gidiyorum işee oğluşuma anneannesi bakıyor bir alt sokağımda annem zaten valla taha memnun gibi sabahları uyanırsa ben bırakıyorum anneme hiç ağlamıyoo gün içindede arıyorum gayet güzel konuşuyo benimlee tek sorun yemek az yiyiyormuş zaten evdede çok uğraştırıyordu beni onun dışında bir sorun yok gibi şimdilikCADIARZUCADIARZU ee sen nasılsın neler yapıyon bakimmbayanssulusmilebayanssulusmile
evet canım yaa havalar çok güzel gerçekten ohhhh gez tabi canım bu havanın tadını çıkar bende yarın bol bol gezerim inş bayanssulusmilebayanssulusmileevet canım şimdilik iyi gidiyo taha şaşırttı beni hiç üzmüyomuş anneannesini yemek sorunu hariç tabii inş o da düzelicek çok öptüm canımmmŞenizŞenizben iyiyim canım valla güzel havaların tadını çıkarıyorum geziyorumdoğru söylüyorsun çalışınca vakit geçiyor anlamıyosun keşke benim kızımda dursaydıda bende çalışsaydım ama artık biraz daha büyüyünce seninki yemeğinide yerse sorun yok gerçekten inşallah alışır canım hadi öptüm görüşürük...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan