Prens Anneleri'nin sohbet mekan...

hadi hayırlısı bakalım inşallah ararlar güzel haberler verirsin canıımmkaydirigubbakcemile5

yani yılınız kutlu olsun prens annelerii sağlık ve huzurlu yavrularımızla güzel bir yıl olsun inş.

günaydınnnnnnnnn hayalet topikkkk:roflol:nerdesiniz yaaaa hepinize güzel bir hafta olsunn kıslarr beni bugün yene çağırdılar iş görüşmesinee 3te gidicem sanki türkiye büyük millet mejlisine işçi alıyolar neyse bol dua edin banaa :Saruboceq:öpüyom prensleriniziŞeniz

Hadi bakalım,güzel haberlerini bekliyoruzz
sağol canımmmm yarın iş başı yapıcamm bakalımmm 1ay denemedeyimm bende onları denicem bakalımm bir kaç gün uğramazsam merak etmeyin benii akşam mutlaka burda olurum topik size emenet kızlarrr öptüm hepiniziŞenizŞeniz

haydin hayırlısı bakem inşallah iyi gider herşey bacı :lepi:bak gitmesse çek gel caniiimmm:mymeka::mymeka:

haydin hayırlısı bakem inşallah iyi gider herşey bacı :lepi:bak gitmesse çek gel caniiimmm:mymeka::mymeka:
sağol canımmmayy nebileyimm pek bişeyy anlamadım şimdilikk bakalım bir kaç gün daha gideyim anlaşılır sarmazsa çıkarım zatenn-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

kızlarr selamm benimde prensim var bizde geldikk yer vaymı bizede boshayallersmile

selam erkek anneleri ben aslan parçamı aldım ve geldim sizde aslanlarınızı alın ve gelin kaynaşalım güzel dostluklar kuralım ne dersiniz? evet se oğluşumla herpinizi bekliyoruz:))

bizde oğlumla geldik teyzesii olumunekankayizsmile

kızlarr selamm benimde prensim var bizde geldikk yer vaymı bizede boshayallersmile
olmazmı canımmmm hoşgeldinizz tatlımmm şereff verdinizz yerim ben o prensiiiiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan devamlı bekliyoruz canımmm

merhaba benimde oğlusum var bize de yer varmı
Canım hoşgeldiiin...

valla canımm ilk gün pek bişey anlamadım otur otur uykum geldi bir ara çok kötüü:roflol::roflol: sen nasılsın görüşmeyeliibayanssulusmile
Valla canım ben bebekle uğraşıyorum,az uyuyan bi bebeğim var,hiç bişey yapamaz haldeyim,çoğu zaman pijamalarımı bile çıkaramıyorum üzerimden:bbo:,işte böyleee...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…