kızz hayırlı işler ossun gelmişsin nasıl gidiyor hayatım boshayallersmile
hoşbuldum canım saol..
qelirim tabiki..
senin oğluşunuda allah bağışlasın :1hug:
amiin saol cnm opuyorumnanaktan
eeeeee olacağı oydu ben sana dimedimmi okadar uyuma diyee bak şincik zorlanıyon neyse alışırsın bende napim bugün malum günümdeyim aklinialirimsmile ağrım var ilaç aldım şimdi
aminn canımmm allah hepimizin yavrularını bağışlasınn ne kadar kaldı bebişimizin doğmasınaa
ay canımmm az kalmışş sağlıcakla gelsin prensimiz inş:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:mayısın sonunda doğurucam inş. nasipse..
4 ay qibi bi süre kaldı yani oğluşumla kavuşmamıza opuyorumnanaktan
ayy canımm sormaa heleki benim gibi 11lere kadar uyuyan biri için çok zorrr alışcam artık yapcek bişey yok senin gece müdavinin nasıll hala ayaktamı tutuyo senii:1hug:izabellem şekerim uyku özlemi çekmeyi iyi bilirim,bir de sabahları giderken ben,hava karanlık ve de bazı evlerin gece lambaları yanıyor olurdu,bu beni uykusuzluktan fazla etkilerdi yaaa
aa çok az uyuyomuş yaa zordur senin içinde onun içinde uyumayınca huysuzda olur o şimdii canım yaa zor gerçekten biz annelerin işi benimkide anneannede çok zor uyuyomuş napcaz bakalım:sm_confused::sm_confused:teyzesi oğlumun gece uykusu fena değil,gündüzleri hiç uyumuyor,en fazla uyuduğu yarım saat,beni bunaltan da bu zaten,hiç bi tarafa kıpırdayamıyorum,wc ye dahi :)
iyi akşamlar arkadaşlar
hoşbulduk bacılar oglum 21 aylık ....
ıkı yas senderomunu nasıl atlattınız prens annelerı
hoşbuldum canım..tatlı cadı hoşgeldin canım,bebeğini sağlıkla alırsın kucağına inşallah
ay canımmm az kalmışş sağlıcakla gelsin prensimiz inş:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
valla canımm bizde hala atlatamadıkk zor bence 4 yaşa kadar rahatlayamicaz sanırım:roflol::roflol:hoşbulduk bacılar oglum 21 aylık ....
ıkı yas senderomunu nasıl atlattınız prens annelerı