Prens Anneleri'nin sohbet mekan...

kızz hayırlı işler ossun gelmişsin nasıl gidiyor hayatım boshayallersmile

sağol bebekimm geldim tabii dururmuyumm iyi pek yoğun değil bu araa tek sorunum çok uykum varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr tabi sen diceksin şimdi alıştım 11re kadar uyumayıı he valla sabahları zor kalkıyomm yaaa onun dışında pek bir şey yokk sen nasılsınn canımm

eeeeee olacağı oydu ben sana dimedimmi okadar uyuma diyee bak şincik zorlanıyon neyse alışırsın bende napim bugün malum günümdeyim aklinialirimsmile ağrım var ilaç aldım şimdi

eeeeee olacağı oydu ben sana dimedimmi okadar uyuma diyee bak şincik zorlanıyon neyse alışırsın bende napim bugün malum günümdeyim aklinialirimsmile ağrım var ilaç aldım şimdi

sormaa canımm yaaa alışıcam yapcek bişey yokk geçmiş olsun canımm ayy bilir ne kötü ağrıdır ooo öptüm çokkkkk

tatlı cadı hoşgeldin canım,bebeğini sağlıkla alırsın kucağına inşallah

izabellem şekerim uyku özlemi çekmeyi iyi bilirim,bir de sabahları giderken ben,hava karanlık ve de bazı evlerin gece lambaları yanıyor olurdu,bu beni uykusuzluktan fazla etkilerdi yaaa

izabellem şekerim uyku özlemi çekmeyi iyi bilirim,bir de sabahları giderken ben,hava karanlık ve de bazı evlerin gece lambaları yanıyor olurdu,bu beni uykusuzluktan fazla etkilerdi yaaa
ayy canımm sormaa heleki benim gibi 11lere kadar uyuyan biri için çok zorrr alışcam artık yapcek bişey yok senin gece müdavinin nasıll hala ayaktamı tutuyo senii:1hug:

teyzesi oğlumun gece uykusu fena değil,gündüzleri hiç uyumuyor,en fazla uyuduğu yarım saat,beni bunaltan da bu zaten,hiç bi tarafa kıpırdayamıyorum,wc ye dahi :)

teyzesi oğlumun gece uykusu fena değil,gündüzleri hiç uyumuyor,en fazla uyuduğu yarım saat,beni bunaltan da bu zaten,hiç bi tarafa kıpırdayamıyorum,wc ye dahi :)
aa çok az uyuyomuş yaa zordur senin içinde onun içinde uyumayınca huysuzda olur o şimdii canım yaa zor gerçekten biz annelerin işi benimkide anneannede çok zor uyuyomuş napcaz bakalım:sm_confused::sm_confused:

hoşbulduk bacılar oglum 21 aylık ....

ıkı yas senderomunu nasıl atlattınız prens annelerı

h.b arkadaşlar 2yada 3 hiç dertler bitmiyor benım 2 oğlum var 6 ve 3 yaşlarında her yaşın zorluğu var

günaydııınn ızabellem yine yoksun kızz çalışmasan yine uyuyosun diycem ama herzaman açamıyon heralde neyse öptüm tatlım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…