- 15 Şubat 2008
- 1.507
- 0
- 42
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağol canım inş hayırlısı yaa hayırlıysa olsun diyorum hep:Saruboceq::Saruboceq:hadi hayırlısı bakalım inşallah ararlar güzel haberler verirsin canıımmkaydirigubbakcemile5
sağol canımmmm yarın iş başı yapıcamm bakalımmm 1ay denemedeyimm bende onları denicem bakalımm bir kaç gün uğramazsam merak etmeyin benii akşam mutlaka burda olurum topik size emenet kızlarrr öptüm hepiniziŞenizŞenizHadi bakalım,güzel haberlerini bekliyoruzz
sağol canımmmm yarın iş başı yapıcamm bakalımmm 1ay denemedeyimm bende onları denicem bakalımm bir kaç gün uğramazsam merak etmeyin benii akşam mutlaka burda olurum topik size emenet kızlarrr öptüm hepiniziŞenizŞeniz
sağol canımmmayy nebileyimm pek bişeyy anlamadım şimdilikk bakalım bir kaç gün daha gideyim anlaşılır sarmazsa çıkarım zatenn-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-haydin hayırlısı bakem inşallah iyi gider herşey bacı :lepi:bak gitmesse çek gel caniiimmm:mymeka::mymeka:
selam erkek anneleri ben aslan parçamı aldım ve geldim sizde aslanlarınızı alın ve gelin kaynaşalım güzel dostluklar kuralım ne dersiniz? evet se oğluşumla herpinizi bekliyoruz:))
olmazmı canımmmm hoşgeldinizz tatlımmm şereff verdinizz yerim ben o prensiiiiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan devamlı bekliyoruz canımmmkızlarr selamm benimde prensim var bizde geldikk yer vaymı bizede boshayallersmile
hoşgeldin canımm bende istnbuldanım benim oğluşum 2.5 yaşında teyzesii senin paşan kaç yaşında opuyorumnanaktanbizde oğlumla geldik teyzesii olumunekankayizsmile
valla canımm ilk gün pek bişey anlamadım otur otur uykum geldi bir ara çok kötüü:roflol::roflol: sen nasılsın görüşmeyeliibayanssulusmileİşteki ilk günün nasıldı bacım?
hoşgeldin canımm bende istnbuldanım benim oğluşum 2.5 yaşında teyzesii senin paşan kaç yaşında opuyorumnanaktan
merhaba benimde oğlusum var bize de yer varmı
hoşgeldinn canımmm a.s.
Canım hoşgeldiiin...merhaba benimde oğlusum var bize de yer varmı
Valla canım ben bebekle uğraşıyorum,az uyuyan bi bebeğim var,hiç bişey yapamaz haldeyim,çoğu zaman pijamalarımı bile çıkaramıyorum üzerimden:bbo:,işte böyleee...valla canımm ilk gün pek bişey anlamadım otur otur uykum geldi bir ara çok kötüü:roflol::roflol: sen nasılsın görüşmeyeliibayanssulusmile
olmazmı canımm hoşgeldinnn prensini kokulu kokulu kocaman öpüyorumm herzaman beklerim canımmŞenizmerhaba benimde oğlusum var bize de yer varmı