Prens Anneleri'nin sohbet mekan...

yaa arkadaşım sen çıkmışsın ben girmişim topiğe nasıl gidiyor bakalım iş hayatı inşallah iyidir hadi iş kadınıda oldun darısı başıma kendine iyi bak canım boshayallersmile

İçimden geldi kızlarcım

siir4.jpg

leylacım senın presn ne kadarlık..

bende gunduzlerı olamam ogretmenım ..bugun dersım yoktu

yaa arkadaşım sen çıkmışsın ben girmişim topiğe nasıl gidiyor bakalım iş hayatı inşallah iyidir hadi iş kadınıda oldun darısı başıma kendine iyi bak canım boshayallersmile
sağol canımmmm iyi gibi şimdilik bakalımm hadi darısı başına inş ilk bir kaç gün zor oldu tahadan ayrılmak ama şimdi daha iyi en azından gözüm hiç arkamda değil hadi öptümm gündüzde gelin netim açıldı işten fırsat buldukça burdayımm Şeniz

sağol canımmmm iyi gibi şimdilik bakalımm hadi darısı başına inş ilk bir kaç gün zor oldu tahadan ayrılmak ama şimdi daha iyi en azından gözüm hiç arkamda değil hadi öptümm gündüzde gelin netim açıldı işten fırsat buldukça burdayımm Şeniz

olumunekankayizsmile hadi bakem gülüm ozaman sabah görüşürüz canıımm opuyorumnanaktan

günaydınnn prens anneleriiiii ahanda geldimm bennn nasılsınızz bakalımmm oooo yeni prens annemiz gelmişş hoşgeldin kibela24 aramıza canımm sefalar getirdin çok öpüyorum yakuşuklu oğluşlarınızıı

günaydınnnn blacksperet hoşgeldin aramıza canımm nasılsınn senin yakışıklın kaç yaşında bakalımm

hoşbulduk benim yakışıklı henüz 3 buçuk aylık iyiyim sen nasılsın

bende iyim canım çalışıyorum bir hafta oldu işe başladım oğluşuma anneannesi bakıyorr biraz zor oldu ondan ayrılmak ama alıştım şimdii ayy canım sen daha yeni annesinn ayy miss gibi kokar şimdi oğluşun ne güzell teyzesii bol bol misgibi koklasın onuu

X