evet canımm valla ne iş olsa yaparımm dermişimmmm:roflol::roflol: bakalım yaa malum tek kişi zor oluyoo krizz modelistim ama sekreterlik falan bakıyorum kısmetsırnaşık şeyhayırlı cumalar bacı sağol ne işi arıyon işemi başlıycan :uhm:
aynen canımm ayol şekerimm zaten buraya rahat gireyim diyee sekreterlik falan bakıyorumyaa ne sandın şekerümmmmlaelaelaelaelaelaelaelaelaelaehadi hayırlısı bakalım çocukta yaparım :CüvCüv: kariyerde hihoyyyt diyosun eeee bu topik neolcak fazla boş bırakma onagöre sırnaşık şey
canımm yok bugün erkenciyimm temizlik yaptım birazz ondan yok be güzelim nerdeeeeeeeee arıyorum ama bakalım biraz zor bulurum bu krizde galiba sen nasılsın canım neler yapıyosunŞenizŞenizkıızz sen genemi yatıyon yoksa kaydirigubbakcemile3 naaptın iş buldunmu canımm
ayy evet canım vallahi miss gibi oldu gel canım gel prenslerimin canı sağolsunn batırsınlarr evi :roflol::roflol:bende aynı yaa bütün gün evde hep aynı şeyler soğukta dışarıda çıkılmıyo of of of-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-ayy ay ayy temizlikte yapmış evide mis gibi kokmuş kaydirigubbakcemile5 geliyimde oğluşumla seninkiyle bir olsunlar batırsınlar evii :roflol: bende iyiyim napalım yat kalk oğlanı okula götür gelip kızla başbaşa kalıyoz ....
Yoooo hiç unutulur muuuu,benim prensim sağolsun hiç fırsat vermiyor kiii,yoksa seviyorum sizi topikdaşlarrselam prens annelerii nerelerdesinizz yaaa nihal reyhannn şampuann yaşıyonuzmu bacımm bi leylmecnun uğruyo sağolsun bide ben unuttunuz burayı haaaklava: klava: klava:
şaka canım şaka sağlık olsunda önemli olan o bende çok giremiyorum zatenn göremeyince merak ettim iyi olmanıza sevindim canımm:1hug::1hug:Yoooo hiç unutulur muuuu,benim prensim sağolsun hiç fırsat vermiyor kiii,yoksa seviyorum sizi topikdaşlarr
Bacım,iş görüşmende bol şanslar diliyorum sana,Allah gönlüne göre versingünaydınn eeeee nerelersinizz yaaaa aa kızıyorum ama tek bıraktınız beni burdaaklava: klava: canlarımm bugün bir iş görüşmesine gidicem duaa edin bana:Saruboceq::Saruboceq: çok inş olumlu geçerr prenslerinizi ve sizi çok öptümmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sağol canımmmmmmmm aminn inşş görüşme iyi geçti bakalım yarı haber vericekler:uhm::uhm:Bacım,iş görüşmende bol şanslar diliyorum sana,Allah gönlüne göre versin