- Konu Sahibi nehirinannesi2011
-
- #1.861
Merhaba canım arkadaşlarım. Size en son yazdığım akşam son mutlu akşammış. Evdeyim. Cuma sabaha karşı çok kötü bir ağrım oldu ve 15 saat geçmedi.Nstle iyi çıktı ama ağrı geçmedi doğum sancısı da değildi. bebekte problem olmuş, beni zehirlemeye başlamış. İç organlarıma baskı yapmaya başladığı için ağrı olmuş.Bu defa preeklampsi değil kesinlikle, bebeğim doğduğunda nefes almadı...................................herşey yolundaydı. ani bebek kaybı açıklanamıyor. Çok kötüyüm.Çok uzun bir süre foruma girmeyeceğim face de. Yaradan bana bunu niye yaptı. bütün ultrasonlar iyiydi kan akımı iyiydi, ama doğduğunda bebek kendini salmış bşr şekilde rahimden çıkmış ve nefes almamış, yarım saat uğraşmışlar nefes aldırabilmek için. rabbim ikinci kez bana bu acıyı layık gördü. bütün hamileler kendne iyi baksın, dikkat etsin, en ufak sıkıntıyı hemen doktorlarına bildirsinler. biz de aynısını yaptık en küçük şeyi atlamadık ama olmadı. Hoşçakalın........................................
Bir süredir giremiyordum.Keşkede giremeseydim nete .ÇOK üzgün ve kötü durumdayım Allah'ım sabır versin hiçbir sözcük teselli etmez acı dindirmez Allah yadımcınız olsun arkadaşım(
merhaba öncelikle başın sağolsun.ayrıca allah evladını sana bağışlasın..ikinci gebeliğinde preeklemsi yaşadın mı.
Merhaba canım arkadaşlarım. Size en son yazdığım akşam son mutlu akşammış. Evdeyim. Cuma sabaha karşı çok kötü bir ağrım oldu ve 15 saat geçmedi.Nstle iyi çıktı ama ağrı geçmedi doğum sancısı da değildi. bebekte problem olmuş, beni zehirlemeye başlamış. İç organlarıma baskı yapmaya başladığı için ağrı olmuş.Bu defa preeklampsi değil kesinlikle, bebeğim doğduğunda nefes almadı...................................herşey yolundaydı. ani bebek kaybı açıklanamıyor. Çok kötüyüm.Çok uzun bir süre foruma girmeyeceğim face de. Yaradan bana bunu niye yaptı. bütün ultrasonlar iyiydi kan akımı iyiydi, ama doğduğunda bebek kendini salmış bşr şekilde rahimden çıkmış ve nefes almamış, yarım saat uğraşmışlar nefes aldırabilmek için. rabbim ikinci kez bana bu acıyı layık gördü. bütün hamileler kendne iyi baksın, dikkat etsin, en ufak sıkıntıyı hemen doktorlarına bildirsinler. biz de aynısını yaptık en küçük şeyi atlamadık ama olmadı. Hoşçakalın........................................
Bir süredir giremiyordum.Keşkede giremeseydim nete .ÇOK üzgün ve kötü durumdayım Allah'ım sabır versin hiçbir sözcük teselli etmez acı dindirmez Allah yadımcınız olsun arkadaşım(
Allahım sabır versin;ben de ilk bebeğimi doğuma kadar herşey normalken son anda kaybettim,sezeryan ile aldılar dolayısıyla doğurma hakkımı da yitirdim.hemen gebe kaldım şimdi bi bebeğimiz oldu.Rabbimin emaneti,saçının teline gücü yetmez kimsenin O verdi O aldı.teselliyi sen kendin bul kardeşim;zor bir süreç,yaşadım biliyorum.
Merhaba arkadaşlar,
Geçen hafta perşembe günü kontrole gittiğimde gökçenin yaşadıklarını anlattım doktoruma . 38.haftada help'in gelişemeyeceğini mutlaka başka birşeyden kaynaklı bebeğini kaybetmiş olabileceğini söyledi.help daha erken haftalarda olur 38 çok geç dedi . gerçi sebebi ne olursa olsun giden geri gelmiyor ama insan kafasındaki soru işaretlerini silmek istiyor.
Gökçeyi bir daha arayamadım nasıl oldun diye sorulmaz ki.....umarım tez zamanda toparlanır ve aramıza döner yine..
lütfiyecim siz nasılsınız canım mesajını aldım sevindim işyerine söyledin mi gebeliğini (o yüzden arayamadım seni)gökçeyi de geçen cumartesi aradım konuştuk ama konuştuğum sözlerin anlamsız geldiğini bile bile konuşmak ...olsun gökçe iyi olsun da kıyamam rabbim sabrını çabucak verir inşallah...demek help 38.haftada olmuyormuş zamanı geri alabilsek bekletirmiydik hiç gökçe mi ama ne çare...ben tavsiyemi yeniden tekrarlıyorum 32.haftadan sonra akciğer gelişimini tamamlamış bebişler sağlıkla dünyaya gelebiliyorlar beklemeye gerek yok diye düşünüyorum...sağlıkla kalın...
Hepiniz beni merak ediyorsunuz biliyorum ama sayfaya girmeye elim varmıyor. Sırf endişelenmeyin diye yazıyorum şimdi de...
Dün evimize geldik eşimle. Forumdaki yazılarınızı o okudu bana. Hepiniz benim için ne kadar üzülmüşsünüz, kendimi çok kıymetli hissettim, hepinize teşekkür ederim. Ben nasıl mıyım? Hala yaşıyorum hepsi bu ... İki gün önce kuaföre gitmiştim, saçlarımı gebelik boyunca kestirmemiştim ihtiyacım vardı kestirmeye. kesilen her bir tutamda öfke aldım sanki hayattan. Hayalimde defalarca o saçlara makas attım günlerdir. Kuaföre saçlarımda çokkırık olduğunu söyledim gebelikte hiç kestiremedim dedim, bebeğiniz oldu mu dedi, Allah uzun ömür versin dedi, oldu sağolun dedim. O yalanı söylemek öyleeeee güzeldiki kızlar anlatamam....Neyse...Evimi toplamaya geldim çünkü polisler için batı tayini süreci başladı. 1 Haziranda belli olacakmış, bekliyoruz.
Lütfiyenin kızı olacakmış, canım benim, hamile olduğunu öğrendiğimde kızın olacağını hissetmiştim. Allah bağışlasın.Yüzüme geçici olsa bi gülücük kondurdu bu haber dün gece.
Kendimi içi çürümüş meyveler gibi hissediyorum. Hayata karşı çok öfkeliyim, çok korkuyorum.
Hepiniz beni merak ediyorsunuz biliyorum ama sayfaya girmeye elim varmıyor. Sırf endişelenmeyin diye yazıyorum şimdi de...
Dün evimize geldik eşimle. Forumdaki yazılarınızı o okudu bana. Hepiniz benim için ne kadar üzülmüşsünüz, kendimi çok kıymetli hissettim, hepinize teşekkür ederim. Ben nasıl mıyım? Hala yaşıyorum hepsi bu ... İki gün önce kuaföre gitmiştim, saçlarımı gebelik boyunca kestirmemiştim ihtiyacım vardı kestirmeye. kesilen her bir tutamda öfke aldım sanki hayattan. Hayalimde defalarca o saçlara makas attım günlerdir. Kuaföre saçlarımda çokkırık olduğunu söyledim gebelikte hiç kestiremedim dedim, bebeğiniz oldu mu dedi, Allah uzun ömür versin dedi, oldu sağolun dedim. O yalanı söylemek öyleeeee güzeldiki kızlar anlatamam....Neyse...Evimi toplamaya geldim çünkü polisler için batı tayini süreci başladı. 1 Haziranda belli olacakmış, bekliyoruz.
Lütfiyenin kızı olacakmış, canım benim, hamile olduğunu öğrendiğimde kızın olacağını hissetmiştim. Allah bağışlasın.Yüzüme geçici olsa bi gülücük kondurdu bu haber dün gece.
Kendimi içi çürümüş meyveler gibi hissediyorum. Hayata karşı çok öfkeliyim, çok korkuyorum.
arkadaşlar dün kontrolüm vardı ve damarların birinde çentik olduğunu söyledi dr moralim bozuk,düşünmemeye çalışıyorum ama olmuyor,
ne yapmalıyım bilemiyorum
arkadaşlar dün kontrolüm vardı ve damarların birinde çentik olduğunu söyledi dr moralim bozuk,düşünmemeye çalışıyorum ama olmuyor,
hiç panik yapma kardeşim,20.haftadan önce belirti vermez bu arada başka bi doktora görün ve muhakkak kan sulandırıcılardan kullanmaya çalış.biz bi defa korktuğumuz için ister istemez hemen panik oluyoruz iyi bir doktor şart bak göreceksin bişey çıkmayacak.Yüce Rabbim yar ve yardımcın olsunarkadaşlar dün kontrolüm vardı ve damarların birinde çentik olduğunu söyledi dr moralim bozuk,düşünmemeye çalışıyorum ama olmuyor,
Merhabalar herkese bende herkes gibi çelik prenses e inanılmaz üzülüp onun için ağlayanlardanım.
Ben şuan 28. haftaya girdim ve benim tansiyon gene hafif hafif yükselmeye başadı.13-9 oldu.Bu haftaya kadar hep düşüktü...Yine mi aynı şeyler beni bekliyor bilemedim...
Bide bu sefer gebelik şekeri de çıktı...İsyan etmiyorum Asla Allah ıma ama ...Neyse....işte....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?