• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Preeklamsi geçirip tekrar bebek düşünenler

sağol canım.inşallah Rabbim acımızın mükafatını vercek unuttaracak bugünleri.gökçe nigar gibi sorun yaşamadan bebeklerimizi kucağımıza alacağız ben inanıyorumm yaaa .öpüyorumm çookkk

Aminnnn inşallah. çok yakında o güzel günler .Elbette bizlerde sağlıkla kucağımıza alacağız bebeklerimizi buna en ufak bir şüphem bile yok.

abla ben 29 yasındayım
15 yasında cocuğun var die abla diyorum kac yasındasın bilmiyoum ama
200tl değil 250tl aldılar:47:
çok abartı rakamlar ya
ali fuat bey bana daha bilgili gibi geldi inanc beyden
ama ali fuat nasıl bu hatayı yaptı anlamıyorum
neyse kimsei de suclamak istemem tabi
iyi mi diyorsun ali fut
bir de ben antalya merkezde değilim 1 saat yol var aramdaa
bana ne ali fuat ne de inanc bey beklemeyin dedi
sema hanm doğumumu yaptı o da öyle söyledi
hatta 4 ay dediler de ben bekledim

:nazar::nazar::nazar::nazar:
masallah canım Allah kem gözlerden sözlerden korusun hepinizi
o nst cihazından nefret ediyorum
insllah hepiimizin tez zamanda evlat hasreti sağlıklı bebeklerle azalır
darısı bizlerin de basına insallah

Çok teşekkür ederim inşallah hepimizin yüzü gülecek inanıyorum ben..

evet çok haklısın muayene ücreti çok fazla ama ne yapalım çaresiz tek bebeklerimiz iyi olsun inan hiç önemli değil.
bu Ali Fuat bey nerde muayene ediyor , çalıştığı bir hastanemi var yoksa muayenehanemi ?

çok sevindim canımmm yaaa ikililer güzel.Allahım nazarlardan saklasın sonuna kadar hep iyi haberlerle devam etsin.ben senden çok umutluyum inşallah...gökçe nasıl mutludur şimdi.maşallahhhh yaa.Allahım bize de gösterir inşallah gökçe gibi ağlıcammm yaaa nasıl mutlu oldum bilemessin.selam söle dualarımız onunlaa öpüyorum canım seni

Beygücüm canım benim seninde güzel haberlerini paylaşıcaz inanıyorum ben ve hepiniz dualarımdasınız ..bende seni çok öpüyorumm...

Çok teşekkür ederim inşallah hepimizin yüzü gülecek inanıyorum ben..

evet çok haklısın muayene ücreti çok fazla ama ne yapalım çaresiz tek bebeklerimiz iyi olsun inan hiç önemli değil.
bu Ali Fuat bey nerde muayene ediyor , çalıştığı bir hastanemi var yoksa muayenehanemi ?

Vitale hastanesinde calısıyor
özdilek varya büyük az ilerisinde dokuma fabrikasının karsısı
opet var onun yanından girince

Beygücüm canım benim seninde güzel haberlerini paylaşıcaz inanıyorum ben ve hepiniz dualarımdasınız ..bende seni çok öpüyorumm...

aminnnnnn inşallah canım inşallah hayırlı sonlarımızı da paylaşcas inşallahh..bi tablo yapsak hamilelerimizin ve bebeklerimizin olduğu bir tablo.yapabilen var mı ki ben yapamaadım.hem de tedavi süreçlerini paylaşıp derli toplu bir tablo olur

bu arada ikili testinin riskli çıkmaması yani beta hcg değerinin yüksek olmaması preklamsi için çok iyi bi işaret canım.dün dr a sordum dawn sendromu ve preklamsi beta hcg yi yükseltir ve risk yüksek çıkar dedi.şükür Rabbimmm

aminnnnnn inşallah canım inşallah hayırlı sonlarımızı da paylaşcas inşallahh..bi tablo yapsak hamilelerimizin ve bebeklerimizin olduğu bir tablo.yapabilen var mı ki ben yapamaadım.hem de tedavi süreçlerini paylaşıp derli toplu bir tablo olur

tablo yapmayı ben daha önce denemiştim , boş bir zamanda tekrar deneyeyim, yaparsak güzel olur tabiki..

bu arada ikili testinin riskli çıkmaması yani beta hcg değerinin yüksek olmaması preklamsi için çok iyi bi işaret canım.dün dr a sordum dawn sendromu ve preklamsi beta hcg yi yükseltir ve risk yüksek çıkar dedi.şükür Rabbimmm

Canım bu beta hcg ye ben daha önce hiç baktırmadım . daha önceki gebeliğimde de ikili ve üçlü testlerim normal çıkmıştı. yarın troid ve şeker ile ilgili kan vereceğim ona da baktırsam mı acaba :26:

Canım bu beta hcg ye ben daha önce hiç baktırmadım . daha önceki gebeliğimde de ikili ve üçlü testlerim normal çıkmıştı. yarın troid ve şeker ile ilgili kan vereceğim ona da baktırsam mı acaba :26:

benim betahcg değerim yüksek çıkmış ve amniyosentez olmuştum ve dr bana betahcg değerin yüksek olduğu için riskli çıkmış yani preklamsi olacağım belliymiş o zamandan.bence her doktora gittiğinde betahcg yi ölçtür.belli bir haftaya kadar artıp sonra giderek düşmesi gerekiyor.onu da takip et

ikili testte beta hcg'ye bakılıyor diye hatırlıyorum benimki yüksek çıkmamıştı üstelik, belki yüksek olması preeklampsi açısından bir kriter olabilir ancak ben bu kritere uymamışım demek ki...

:53::53::53::52::52::52::46::46::46::46::46::46::46: Amannnn Allahım , gözlerime inanamıyorum.. yani şimdi sen ....canım arkadaşım .. şuan nasıl ağlıyorum bir bilsennnn...dualarıımmmm kabul olduuuu. biliyordum biliyordum beni yalnız bırakmayacağını biliyordum...acılarımız birdi sevinçlerimizde bir olacak inşallah...HAYIRLI VE UĞURLU OLSUN BEBİŞİMİZZZZ:nazar::nazar::nazar: ÇOK ŞÜKÜR YARABBİM SANA ÇOK ŞÜKÜRRRRR.. ay valla yeminle elim ayağıma dolandı ..Canım benim Allahım tamamına erdirsin inşallah , bütün yaladıklarımızın mükafatı olsun bebişlerimiz.darısı bekleyen diğer kader arkadaşlarıma ..

Bende şok oldum...dr dan gün almıştım olmuyo kaç ay geçti diye ,ama içim durmadı ,adetim gecikmişti ama üstelememiştim bikaç kere böyle olmuştu biliyosun.dr a gideceğimin gecesi* tekrar test yaptım.sonucu görünce dondum kaldım...haftaya tekrar gidicem dr a, HIBOR, MULTIVİTAMİN VE zaten kaç aydır kullandığım folbiol kullanıyorum,hergün kendime iğne vurmak biraz acı versede Rabbim olmayana, bizim gibi yüreğinde acıyla bekleyen tüm dostlara versin inşaallah,Allah çok büyük , inşaallah daha güzel haberler alırız ve Allah tamamına erdirir.

Bende şok oldum...dr dan gün almıştım olmuyo kaç ay geçti diye ,ama içim durmadı ,adetim gecikmişti ama üstelememiştim bikaç kere böyle olmuştu biliyosun.dr a gideceğimin gecesi* tekrar test yaptım.sonucu görünce dondum kaldım...haftaya tekrar gidicem dr a, HIBOR, MULTIVİTAMİN VE zaten kaç aydır kullandığım folbiol kullanıyorum,hergün kendime iğne vurmak biraz acı versede Rabbim olmayana, bizim gibi yüreğinde acıyla bekleyen tüm dostlara versin inşaallah,Allah çok büyük , inşaallah daha güzel haberler alırız ve Allah tamamına erdirir.

aminnnnnnn canım aminnn.sen iğneyi önceden mi başladın yoksa gebeliği öğrenir öğrenmez mi başladın doktorun tedaavi için ne dedi anlatır mısın canım

benim betahcg değerim yüksek çıkmış ve amniyosentez olmuştum ve dr bana betahcg değerin yüksek olduğu için riskli çıkmış yani preklamsi olacağım belliymiş o zamandan.bence her doktora gittiğinde betahcg yi ölçtür.belli bir haftaya kadar artıp sonra giderek düşmesi gerekiyor.onu da takip et

işte kızlar mesela bu bilgi cok önemli
bunları not etmek lazım

bana da diyorlarki bir dahki gebelikte rahat ol bu kadar takma
kolay sanki
2düşük 1 ölü doğum yapmısım
hamileliğimde hergün igne olmusum
kolaydı takmamak

Aminnnnn canım benim..yalnız Esra sen ne iğnesi oluyorsun ben iğne falan olmuyorum :26: sadece coraspin verdi bana ..şaşırdım çünkü sende pıhtılaşma çıkmamıştı ??

Öncelikle gözün aydın olsun arkadaşım Allah'ım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.Bu zor zamanlarda sizlerden güzel haberler almak çok mutluluk verici.İnşallah bizlerde sizlere güzel haberler vericez , ve artık mutluluklarımızı'da paylaşacağız acılarımızı paylaştığımız gibi.Sevgiler

Canlarım merhaba. Nete girme fırsatım oldu şimdi. Yazdıklarınızın hepsini okuma fırsatım yok malesef ama hepinizi merak ediyorum, sizin de beni merak ettiğinizi merak ediyorum. Zamanım çok daraldı. Hüseyin bey 18 Şubat dedi ama bakalım 11 gün falan var ...Geçen hafta perşembe günü kontrole gitmiştim, 2756 gram ve 44 cm idi yavrum. Cumartesi yine kontrolüm var, bakalım Hüseyin bey ne diyecek? Anestezi şekline karar vericez. Hastane çantası , bebek yatağı herşey hazır. Çok heyecanlıyım biraz da endişe var, şu ameliyat olayını hiç sevmiyorum. Sizler nasılsınız? İnşallah hepiniz iyisinizdir. Zeynepberay annen nasıl, Lütfiye gebeliğin nasılsın, beygücüm ya sen? Nigarcım bebeğin nasıl sen nasılsın. Ya Toprakesra var mı müjdeli haberlerin ? Hepinizi seviyorum, öpüyorummmmmm

Canlarım merhaba. Nete girme fırsatım oldu şimdi. Yazdıklarınızın hepsini okuma fırsatım yok malesef ama hepinizi merak ediyorum, sizin de beni merak ettiğinizi merak ediyorum. Zamanım çok daraldı. Hüseyin bey 18 Şubat dedi ama bakalım 11 gün falan var ...Geçen hafta perşembe günü kontrole gitmiştim, 2756 gram ve 44 cm idi yavrum. Cumartesi yine kontrolüm var, bakalım Hüseyin bey ne diyecek? Anestezi şekline karar vericez. Hastane çantası , bebek yatağı herşey hazır. Çok heyecanlıyım biraz da endişe var, şu ameliyat olayını hiç sevmiyorum. Sizler nasılsınız? İnşallah hepiniz iyisinizdir. Zeynepberay annen nasıl, Lütfiye gebeliğin nasılsın, beygücüm ya sen? Nigarcım bebeğin nasıl sen nasılsın. Ya Toprakesra var mı müjdeli haberlerin ? Hepinizi seviyorum, öpüyorummmmmm

canım yaa 11 gün mü kaldı inanamıyorum ..onu ben yerim ya kilosu boyu çok maşallahhh.herşey güzel olacak inşallahh dualarımız seninlee.toprakesra hamiş:) herşey güzel olacak miskokulu bebeğini sağlıklı sıhhatli alacaksın bizim yerimize de koklayacaksın onu öpüyorumm çok ALLAHA EMANET OLUN.dualarımız sizinle.

Ben de aranıza yeni katılan bir melek annesiyim. Burada yazılanları baştan sona okudum, sizi hiç tanımasam da adınıza çok çok sevindim. , başıma bunlar gelmeseydi benim kızım da 18 şubatta doğacaktı, olmadı olamadı... İnşallah siz sapasağlam alıcaksınız kucağınıza bebeğinizi, rabbim yardımcınız olsun, dualarım sizinle...

Back