Preeklamsi geçirip tekrar bebek düşünenler

herşeyin yolunda olmasına çok sevindim. bizde güzel haberlerini bekliyoruz. inş bizim de böyle sağlıklı geçer hamileliğimiz. ikili testim ii çıktı şu an herşey yolunda gibi inş hep böyle lolur. bu arada kızım olacakmış bu hafta cinsiyetini öğrendik. ilk bebebeğimde kızdı inş bu sefer rabbim bize bağışlar kızımızı:)

esracım seni de tebrik ederim iki esramız hamile.inşallah gökçe gibi sizin de 38 haftalarınızı görces ve sağlıkla kucağınızz alcaksınız miniklerimizi.sonra da sıra bizde olacak bizim de sonumuz sizin gibi sağlıkla olacak.veeeeeee bu topikteki herkes acılarının mükafatını alacak tedavi ne uyguluyordunuz esra?çok öpüyorum

esracım bi de fuat akercan nasııl bir doktor? konuşkan, net kendinden emin bir doktor arıyorumm

Yine bir cumartesi geliyor yine bir aglama krizi.35 haftamıza girmiştik.sona doğru yyaklaşıyorduk ama yok ışte yok ki kızım karnimda.o annesini 2ay önce bıraktı oysa dışarda yağmur gözlerim islak bogazimda düğüm ey zaman ilacsan çabuk gec ilaç ol bize

canım merhaba.iyi olmana çok sevindim.iyi haberlere çok ihtiyacım var.günlerdir aklımdasın seni aramayı düşünüyorum ama fırsatım olmuyor.4 gündür annem hastanede yatıyor bende yanındayım.çok şükür iyi kemoterapi biraz yordu inşallah yarın taburcuyuz. geçen hafta genetiğe bittim tombofili paneli bakılacak.7 martta sonuçlar çıkacak.hastanedeyken onuda hallettim.annem uyudu biraz bende sizlere bir bakayım dedim.dualarım seninle canım bebişini sağlıcakla kucağına alacaksın merak etme.korkma ameliyattan bak neler atlattın.oda rahat geçecek rabbimin izniyle.çok öpüyorum seni...

esracım bi de fuat akercan nasııl bir doktor? konuşkan, net kendinden emin bir doktor arıyorumm

fuat hoca gayet konuşkan biri çok güzel ilgileniyor. ben gayet memnunum. tavsiye ederim sana da. detaylı olarak bütün her şeyi inceliyor. ben çok sık gidemiyorum istanbulda yaşıyorum iş dolayısıyla 5 hafta da falan kontrole gidiyorum. bir ay sonra 20. haftam olacak asıl o zaman belli olacak durumumuz. kan akımlarına bakılacak ve muhtemelen rapor alacağım o haftadan sonra. yorularak bebeğimi riske etmek istemiyorum. herşey yolunda gider inş.
ayrıca şuanda iğne ve corasprin kullanıyorum. hamilelik başladıktan sonra 4 kilo verdim ve daha geri almadım o yüzden vitamin ve kan ilacı kullanıyorum.

Merhaba canım arkadaşlarım. Size en son yazdığım akşam son mutlu akşammış. Evdeyim. Cuma sabaha karşı çok kötü bir ağrım oldu ve 15 saat geçmedi.Nstle iyi çıktı ama ağrı geçmedi doğum sancısı da değildi. bebekte problem olmuş, beni zehirlemeye başlamış. İç organlarıma baskı yapmaya başladığı için ağrı olmuş.Bu defa preeklampsi değil kesinlikle, bebeğim doğduğunda nefes almadı...................................herşey yolundaydı. ani bebek kaybı açıklanamıyor. Çok kötüyüm.Çok uzun bir süre foruma girmeyeceğim face de. Yaradan bana bunu niye yaptı. bütün ultrasonlar iyiydi kan akımı iyiydi, ama doğduğunda bebek kendini salmış bşr şekilde rahimden çıkmış ve nefes almamış, yarım saat uğraşmışlar nefes aldırabilmek için. rabbim ikinci kez bana bu acıyı layık gördü. bütün hamileler kendne iyi baksın, dikkat etsin, en ufak sıkıntıyı hemen doktorlarına bildirsinler. biz de aynısını yaptık en küçük şeyi atlamadık ama olmadı. Hoşçakalın........................................

offffff yapma çelikprenses yaaa,Allah'ım ne diyeceğimi inan bilmiyorum,okurken başımdan aşağıya bir soğuk ter boşaldı.Allah sana çok sabır versin inşallah

Diyecek hiç bir sözüm yok . kelimelerim tükendi . okurken satıları sanki boyut değiştirdim, devamında gelen cümlelere inanamadım. hala da inanamıyorum. gerçekten ne diyeceğimi bilmiyorum. sürekli ağlıyorum çünkü.. düşünemiyorum..kafam allak bullak....ALLAHIM SABIR VERSİN CANIM ARKADAŞIMMMMMM...

okuduğum andan itibaren dondum kaldım bilgisayar başında.ne diyeceğimi ne hissedeceğimi bilemedim defalarca ağlayarak okudum RABBİM SİZE SABIR VERSİN CANIMMM.

canım benim ne diyeceğimi bilemiyorum.yazdıklarına inanamadım defalarca okudum acaba yanlışmı anlıyorum diye...sözün bittiği yer burası işte.rabbim sana sabır versin...

allahım gökçecim canım benim şimdi saat çok erken hemen sesini duymak istiyorum canım benim allahım sabıııırrr ver yarabbim!!!

allahım gökçecim canım benim şimdi saat çok erken hemen sesini duymak istiyorum canım benim allahım sabıııırrr ver yarabbim!!!

arkadaşlar ben hala kendime gelemedim çok üzgünüm allahım gökçeye lütfen sabır ver yeniden umut ver diye dua ediyorum.olumlu düşüneceğimiz bir tek konu var gökçeyi rabbim annesine bağışladı bence bu help sendromu annede iç organlara birşeyler oluyor bebeği zehirliyor inanç bey preeklampsi olmadan help olur demişti GÖKÇENİN EN SON MESAJINDA KUZUCUK 2750 OLMUŞTU DÜŞÜNCEMDE NE KADAR DOĞRUYUM BİLMİYORUM AMA GEÇEN PERŞEMBE Kİ KONTROLDE ALINSAYDI KUZUCUK YAŞAYACAKTI.GÖKÇENİN YAŞADIKLARI DA DERS OLSUN BU KADAR BEKLEMEYELİM 2000.GR.SONRA AKCİĞER GELİŞİMİNİ TAMAMLAMIŞ BİR BEBEK GAYET SAĞLIKLI OLABİLİYOR...SAĞLIKLA KALIN

çok acı ben de dün okuduğumdan beri düşünmeden edemiyorum allah en başta kendisine sonra eşine sabır versin, yazacak bişey de bulamıyorum ki... ne denebilir ki...
BEBEK07 arkadaşa katılıyorum, ne yazık ki yaşadıklarımız bize ders olmalı, keşke bebek o kiloya geldiğinde alınsaydı, keşke dr.lar bunu düşünebilseydi, keşke öngörseydi... bu keşkeler hiç bitmez en acısı da bu...
Allahım sabır ve dayanma gücü versin...

canım arkadaşım ne yazacağımı bilemiyorum çok üzgünüm allahım sana ve eşine sabır versin

Bebekciğim bende aynı senin gibi düşünüyorum hatta dün akşam eşimlede konuştuk bu konuyu hatta önce preeklampsi geçirmiş bir hamileyi çok bekletmemesi gerekiyor doktorların ne kadar herşey yolunda olsada 2000 gr.dan sonra keşke son kontrolünde alsaydı.Ama bu keşkelerle olmuyor işte Allah'ın taktiri olacakla öleceğe çare bulunmazmış derler.Benim artık bu doktorlara bu konuda güvenimde kalmadı,nereye kadar zorlamayı düşünüyorlar egolarını tatmin ediyorlar bilemiyorum. Bebekciğim bana da help gibi geldi çünkü aynı şey bende de olmuştu iç organlarıma müthiş bir baskı ve ağrı ile gitmiştim ki bana da bir şey yok mok dediler ta ki doğumdan sonra dediler help i2 maksat kendi hatalarını mı kurtarmak ne artık bu da onlar ve Allah arasında bir vebal

Kızlar merhaba ,
Günlerdir sayfaya birşey yazamıyorum , resmen sanki ateş düştü buralara ...O kadar çok korktuk ki hepimiz , heveslerimiz tükendi...
Esra ile onu konuştuk ; gerçekten şımarmaya , ümid etmeye , hayal kurmaya hakkımız yok gibi hayat bizi çok zorlu bir sınavdan geçiriyor..Bize düşen ise güçlü olmak , dayanmak. zaten başka da elimizden birşey gelmiyor ne yazık. hep dedik hala da diyoruz beterinden korusun, Allah Gökçeyi ailesine bağışlamış ...
Gökçe'nin söylediği '' Haksızlık bu '' cümlesi hala kulaklarımda...Canım arkadaşım tek dileğim tekrar o cıvıl cıvıl günlerine geri dönmen tekrar heveslerin içine doğsun canım benim.ümitsiz yaşanmıyor biliyorsun..Bütün dualarım seninle ... Seni çok seviyorumm..unutma sakın...

buraya çoktandır bakmamıştım ama lütfiyenin msjını görünce koştum hemen

kızlar gökçe ye ne oldu ?

Canım arkadaşım Çelikprenses Gökçe,üzüntümü anlatamam 2 gündür giremiyorum buralara ,benim içinde zaman durdu,fabrikada öyle bi girmiştim ne var ne yok diye ama şok oldum.hemen nehirinannesini aradım.seni aramaya henüz gücüm yok.
Gözlerimi hastanede açtığımda bende Yaradan bana bunu neden yaptı demiştim.Şimdi herkesten çok barışığım Rabbimle,bazı şeylere boyun eğmeyi biz herkesten çok biliyoruz artık,ne desem boş şimdi,sadece zaman kardeşim Rabbim sabrını verecek inşaallah ve içinde birgün tekrar umut yeşerecek inşaallah.biz senin herzaman yanındayız,insan hiç görmediği insanlar için bu kadar ağlıyorsa,bu kadar acıyı paylaşabiliyorsa, Allahın merhameti inşaallah birgün bizim içinde geçerli olacaktır.Sevgilerimle canım beni,m.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…