- Konu Sahibi nehirinannesi2011
- #1.841
Canlarım merhaba. Nete girme fırsatım oldu şimdi. Yazdıklarınızın hepsini okuma fırsatım yok malesef ama hepinizi merak ediyorum, sizin de beni merak ettiğinizi merak ediyorum. Zamanım çok daraldı. Hüseyin bey 18 Şubat dedi ama bakalım 11 gün falan var ...Geçen hafta perşembe günü kontrole gitmiştim, 2756 gram ve 44 cm idi yavrum. Cumartesi yine kontrolüm var, bakalım Hüseyin bey ne diyecek? Anestezi şekline karar vericez. Hastane çantası , bebek yatağı herşey hazır. Çok heyecanlıyım biraz da endişe var, şu ameliyat olayını hiç sevmiyorum. Sizler nasılsınız? İnşallah hepiniz iyisinizdir. Zeynepberay annen nasıl, Lütfiye gebeliğin nasılsın, beygücüm ya sen? Nigarcım bebeğin nasıl sen nasılsın. Ya Toprakesra var mı müjdeli haberlerin ? Hepinizi seviyorum, öpüyorummmmmm
herşeyin yolunda olmasına çok sevindim. bizde güzel haberlerini bekliyoruz. inş bizim de böyle sağlıklı geçer hamileliğimiz. ikili testim ii çıktı şu an herşey yolunda gibi inş hep böyle lolur. bu arada kızım olacakmış bu hafta cinsiyetini öğrendik. ilk bebebeğimde kızdı inş bu sefer rabbim bize bağışlar kızımızı:)