Hepiniz beni merak ediyorsunuz biliyorum ama sayfaya girmeye elim varmıyor. Sırf endişelenmeyin diye yazıyorum şimdi de...
Dün evimize geldik eşimle. Forumdaki yazılarınızı o okudu bana. Hepiniz benim için ne kadar üzülmüşsünüz, kendimi çok kıymetli hissettim, hepinize teşekkür ederim. Ben nasıl mıyım? Hala yaşıyorum hepsi bu ... İki gün önce kuaföre gitmiştim, saçlarımı gebelik boyunca kestirmemiştim ihtiyacım vardı kestirmeye. kesilen her bir tutamda öfke aldım sanki hayattan. Hayalimde defalarca o saçlara makas attım günlerdir. Kuaföre saçlarımda çokkırık olduğunu söyledim gebelikte hiç kestiremedim dedim, bebeğiniz oldu mu dedi, Allah uzun ömür versin dedi, oldu sağolun dedim. O yalanı söylemek öyleeeee güzeldiki kızlar anlatamam....Neyse...Evimi toplamaya geldim çünkü polisler için batı tayini süreci başladı. 1 Haziranda belli olacakmış, bekliyoruz.
Lütfiyenin kızı olacakmış, canım benim, hamile olduğunu öğrendiğimde kızın olacağını hissetmiştim. Allah bağışlasın.Yüzüme geçici olsa bi gülücük kondurdu bu haber dün gece.
Kendimi içi çürümüş meyveler gibi hissediyorum. Hayata karşı çok öfkeliyim, çok korkuyorum.