Preeklamsi geçirip tekrar bebek düşünenler

hoşgeldin canım nasıl geçti tatil ailenle özlem gidermişsindir ne güzel seninde herşey yolundaymış çok sevindim inşallah hep böyle gider öpüyorum

Kader arkadaşlarım,uzun zamandır yoktum ben...3,4 aydır neti telefondan kullandıgım ıcın kadınlar kulübü ne gıremıyorum.Şu mübarek günlerde Rabbim hevesle,umutla bekleyen tüm arkadaşlarıma anneliği tattırsın inşallah hayırlısıyla :) Kızım büyüyor çok şükür,2 Ağustos'ta 1 yaşımıza gırdık.O kadar guzel,o kadar sevimli ve uysal bır bebek ki,,, sanırım Rabbim ben ve benim gibilerin sabrına karşılık bu guzelliği nasib ediyor.Hiç eziyeti yok,gayet rahat ve mutlu bır bebek yavrum...ALLAH'IM İSTEYEN HERKESE ANNELİĞİ NASİB ET,ŞAFİ İSMİN HÜRMETİNE ŞİFALAR NASİB ET...Gözlerim doldu,herşeyi sanki tekrar yaşıyorum,butun zorlukları...sabrıyla umuduyla acısıyla,,,şu an tuylerım dıken dıken.Sabır arkadaşlar ve dua,inşallah Allah her ısteyene ''minik bi aşk'' verecek ...

Canım hoşgeldin , iyi dileklerin , güzel duaların için sonsuz teşekkür ederim..yoktun uzun zamandır ,iyi olmanıza sevindim ..
Rabbim bizede yaşatacak bütün bu güzellikleri inşallah..öpüyorum..

diyene bak asıl sen nerdesin bir kayboldun tam kayboldun nerelerdesin nasıl gidiyor cinsiyetini öğrendinizmi? benimde yarın kontrolüm var heyecanla bekliyorum

Ayy ben buradayım, nerede olacağım, gelir gelmez yazdım ya :)) Gebelik iyi gidiyor canım, 14 haftayı doldurduk ama henüz cinsiyet belli değil. Çok merak ediyorum doğrusu. Seninki nasıl gidiyor hamileliğin canım? Öpüyorummmmmmm

iyi olmanıza çok sevindim canım inşallah hep böyle sorunsuz gider ben 13. haftamda öğrenmiştim cinsiyetini neyse yakında öğrenirsin sende benimde yarın kontrolüm var heyecan içindeyim ne diyecek bakalım umarım güzel haberlerle gelirim bende kocaman öpüyorum

..ben bebeğimi 7 ay karnımda taşıdım.tekmelerini hareketlerini hissettim.o bizim için mucize bebekti.Çünkü ilk çocuğum şu an 11 yaşında [kızım] ve altı yıldır tekrar bebeğimiz olsun isterken dr.lar tüp bebek bile denemeyin olmaz demişlerdi.Fakat biz tevekkül ettik, Rabbimize her daim dua ettik takdir ilahidir dedik.Ve çok şükür ki tedavi olmadan hamile kaldım.Daha hamileliğimin ilk günlerinde cinsiyetini bile öğrenmeden oğlumuz olursa adını Mahmut Ali koyalım diye karar verdik.Eşimin her iki dedesinin adlarıydı.Biz onu evimizde doğmadan daha bir birey olrak kabullendik ve öylede ihtimam gösterdik ona.Herşeyde Mahmut Ali vardı aramızda.sonra tatil dönüşü ayaklarım şişmişti, Ramazan ayının ilk haftası dr.um tuzu kesmemi önerdi.TUzlu yemiyordum aslında.Daha sonra bu şişlilkler bacaklarıma, ellerime, yüzüme dağıldı.Ramazan ayında olduğumuz için düzensiz uyku ve yemeğe bağlamıştım.Ramazanın son iki gününü sayıyordum.Allahım bir hayırlısıyla bayram gelseydi diyordum.Meğer o 2 gün ne büyük bir zaman dilimiymiş.Hayatım o 2 günde alt üst oldu..perşembe günü kendimi çok yorgun ve bitkin hissediyordum ve akşamı tevafuken tansiyonumu ölçtüm.16/10 ve acilen hast.ye gittik. dilaltı arka arkaya 4 defa verdiler düşüremediler.ve o an dr.mun vermek zorunda kaldığı o karar anı.ya ben ya ben..çünkü yüksek tansiyondan beyin kanaması geçrme riskim vardı.[halen tansiyonum yüksek.]dehal sezayen amelayatına aldılar.bebeğim daha çok küçüktü ama tehlikedeydik.doğdu ikinci tanem 44 cm boyunda 1,200 kg ağırlığında fakat 1,5 gün[40 saat] yaşabildi.çok şükür ki 4 defa süt sağma makinesinde sütümü sağdım ve inş.içti.bana çay kaşığı kadar dahi olsa yedirdiklerini söylemişlerdi.ve arefe günü iftar saati onu kaybettim.bayramın 1.günü öğle namazında defnettiler.Çok ağladım, her ağlayışımda Rabbime hamdederek verdiklerine şükrederek ağladım ve ağlıyorum..beynim mantığım herşeyi kabul ediyorda kalbim kabul etmiyor edemiyor.kalbim sızlıyor..Rabbim inş. herbirimize tekrar sağlığı sıhhati yerinde hayırlı evlatlar verir hayırlısıyla inş..kızımla her daim Rabbimin aldıklarına hamdediyor verdiklerine şükrediyoruz...

Bizimki yandan görüntü verdiği için cinsiyetini gizledi :))) 2 hafta daha bekleyecekmişim... Hadi bakalım sonuçların güzel çıksın inşallah canım arkadaşım. Sevgilerimle.

Sevgili Ecscasmin; öncelikle sana Allah'tan sabır diliyorum. Buradaki herkes aynı şeyi yaşadı kimisi şanslıydı bebeğini kucağına alabildi, kimisinin ise kolları boş kaldı. ne mutluki evlat sevgisi yaşayabileceğin bir kızın var. Benim ilk bebeğimdi.Sağdığım sütlerin hiçbirini içemedi, ben onu kucaklayamadım.Nasıl bir şey insanın kendi çocuğuna sarılması, koklaması hiç bilmiyorum. 19 Eylülde 1 sene olacak onu kaybedeli, ama hala çok özlüyorum ve üzülüyorum. Sadece bu acıyla yaşamayı öğreniyor insan ve Allah sabrını veriyor. Dilerim tekrar bebeğin olsun, acıların son bulsun en kısa zamanda.

canım başın sağolsun rabbim bir daha kimseye yaşatmasın burdaki arkadaşlarımızın bende dahil olmak üzere hepimiz preeklemsi illetini yaşadık kimimiz şanslıydık bebeğimizi kucağımıza aldık kimi şanslı olamadı bu dünyada yiyecek ekmekleri yokmuş 1 kızın varmış rabbim ona uzun ömürler versin dertleşmek istersen bizler buralardayız

günaydın canlarım dün kontrolüm vardı geç geldik çok yorulmuşum hemen yattım kusura bakmayın maalesef aramıza yeni arkadaşlarda katılmış çok üzüldüm
gelelim benim kontrole herşey çok güzeldi bebeğim 640 gr olmuş haftasıyla uyumlu çıktı tansiyonumda normal kan idrar verdik biraz kansızlık çıktı zaten kan hapı alıyordum ama yinede biraz düşük çıkınca doktorum beslenmene daha dikkat etmelisin dedi birde idrar yollarımda iltihap çıktı onada antibiyotik verdi şeker yüklemesi yapıldı sorun yok
biraz fazla kilo almışım ona kızdı ne yapacağım ya resmen diyet yapıyorum ama yinede alıyorum halbuki 5.5 kilo aldım ama fazla dedi hiçbir sorunumuz yok allahıma şükürler olsun doktordan çıkıncada rahatlamış bir şekilde biraz alışveriş yaptık kendime işyerinde giymeye birkaç kıyafet aldım kızım okula başlayacak ona çanta ayakkabı birşeyler aldık çok heyecanlı sabah erkenden kalkmış onlarla oynuyor allahım herkese yaşatsın bu duyguyu oğluşuma daha hiçbirşey almadım biraz daha bekleyim diyorum benden haberler böyle
esra nerelerdesin hiç sesin çıkmıyor
nehirinannesi nasılsın varmı güzel haberlerin
gökçe sende iyisindir umarım
dilekcim hiç uğramıyorsun arada ses ver
ve ismini sayamadığım diğer arkadaşlar hepiniz iyisinizdir umarım öpüyorum

Başın sağolsun kader arkadaşım , yazdıklarını okuyunca yaşadıklarım kare kare gözümde canlandı .şu an ne durumdasın biliyorum .
burada hepimiz yaşadık maalesef bu illeti..kötü olan daha önce duymadığımız için ne ile karşılaştığımızı anlamadan herşeyin biranda olup bitmesi..Rabbim diğer evladına uzun ömür versin , bizlerede meleklerimizin tesellisini tez zamanda göndersin inşallah..

Nigarcım selam canım ,
seni merak etmiştim , içim rahatladı ..akşam sana mesaj attım cep telefonundan sayfaya girmeni bekleyemedim.ama çok şükür iyisiniz ..
5,5kilo ya neden çok dedi anlamadım . kaç kilo alman gerekliymiş ki , bir de resimlerini gördüm face de öyle kilo falan da yok sende ..neyse vardır bir bildiği , temkinli gitmek istiyor demekki. dikkat et kendine , fazla ayakta kalma sakın..öpüyorum..

canım akşam çok yorulmuşum hemen yatmıştım mesajını sabah gördüm hemen buraya yazdım gebelikte toplam 9 kiloyla tamamlamam gerekiyormuş o yüzden şimdi biraz fazla almışsın dedi daha dikkkatli olmalıymışım ne kadar az kiloyla tamamlarsak preeklemsi açısından çok iyi olurmuş şimdilik preeklemsi bulgusu yok inşallah hiç olmaz sen ne yaptın varmı bir gelişme

canım bende bir gelişme var mı bilmiyorum ki , 10 gün içinde belli olur.:18: Hayırlısını diliyorum herşeyin ...

günaydın kızlar çizelgeme baktımda 790 gr olmuş oysaki ben kızımı 2 hafta sonra doğurmuştum 780 grdı ay inanamıyorum kızımda yaşamadığım çok şeyi oğluşumda yaşıyorum aslında karnım fazla çıkmadı ama rahat olsun diye hamile kıyafeti giyiyorum tekmeler artık çok net gece hiç uyutmuyor kızımda hiç yaşamamıştım allahım en hayırlı zamanda sizlerede nasip etsin

Canım Günaydınnnn , Allahın izniyle zamanında gelecek oğluşumuz , Allah korusun ikinize..bizlere umut oluyorsun Nigarcım..3-3,5 kilo olduğu zamanlarıda yazacağız inşallah buradan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…