buralardayım canımın içiMinnoş nerdesin sen
Şimdilik 2 kişiaman bırak izleyelim
ben bakmıyorum artık bdv ye yoksa tartışıcam aman boşver gitsinlerŞimdilik 2 kişi
Etti 3Şimdilik 2 kişi
Giden gidiyor işteben bakmıyorum artık bdv ye yoksa tartışıcam aman boşver gitsinler
Bende bahçeden çilek, vişne ve ham incir yapmıştım. Kayısı ve dışardan aldığım çileği de yaptım ama bitiremediğimiz ve ziyan olmasın diye yaptığım bir girişimdiKonservede sadece domates yaptım bende,papya biberleri doğrayıp attım buzluğa nohut filan da atıyorum hazır oluyor.
Reçel yapmaya kalsan meyve zaten pahalı hazırla başa baş oluyor o zamanda,şekerde ucuz değil ki öyle.
Bu yaz ne yapacam bende bilmiyorum hiç.
Mryve zaten kurumuyor biliyorsun hava şartları malum.
Biber yadapatlıcanı mecbur mersine gidince oradan alıyorum kurutulmuş olanlardan.
Okudum ablam, yorumsuzKonu cidden fenaydı ..
Bahçeden bile olsa yeter,kışın çıkar pişir ye ne güzel.Bende bahçeden çilek, vişne ve ham incir yapmıştım. Kayısı ve dışardan aldığım çileği de yaptım ama bitiremediğimiz ve ziyan olmasın diye yaptığım bir girişimdi
Bahçeden dolmalık biber, taze bezelye, domates falan attım dondurucuya. Yani bahçeden olan ürünü kış aylarına saklamak daha bir işime geliyor
Heee buralarda ol minnosumun melisiburalardayım canımın içi
Hangi konu o başlık neOkudum ablam, yorumsuz
Gelen cevaplarda fenaydıOkudum ablam, yorumsuz
Ohoooo çokoomm senden bi ekşınlı ramazan sofrası bekliyomNevoo bir daha yarışma kategorisi ne zaman açılacak yageçti bu artık
Çatladım çiçeemGelen cevaplarda fenaydı
Kafamdaki tilkiler diye bdv.Çatladım çiçeem
Çok şükür ablam, eşim bahçe işini sevmez. Ama pandemide her hazırlığıma yardımcı oldu, dondurucu almama bile karışmadıBahçeden bile olsa yeter,kışın çıkar pişir ye ne güzel.
Bizde o imkan yok ki hiç maalesef.