Ablam inan bende bu yıl çok yaptım.Hem evim müsait hemde bahçemizden geldi.Para vermedim yaniSıkıntı yok o zaman
Szler şanslısınız gene kurtuma imkanınız var burada olmuyor ki hiç kurumuyor bile havadan dolayı nem çürütüyor hemen .
Resmen 13liraydı dumur oldum o anda.
Aynen ablam geçen yıl hiç olmadı.Bahçe çok büyük.O 1 ton eser miktarda gibi olduÇilek okudum ben onu varya çicekmiş.
Verdiği ürün karşılamadı demek ki oda masrafa gitmiş.
Hayırlı cumalarHayırlı cumalar canımlar
damla çikolatalı keklerim
Nevoşo konuda sen şanslısın,bahçeden gelen taze meyve imkanınız var.Ablam inan bende bu yıl çok yaptım.Hem evim müsait hemde bahçemizden geldi.Para vermedim yaniYoksa kirazın kilosu en az 10 tl nasıl yapacaktım
Yazın eşim ne yapacaksın dedi.Ama bak hala yiyorlar
En az 10 çeşit meyve kuruttum
Maddi destek oldu
Demekki oluyor öyle arada toprak belkide yeterli verim vermedi acabaAynen ablam geçen yıl hiç olmadı.Bahçe çok büyük.O 1 ton eser miktarda gibi oldu
Evet abla. Çocukken izlettiler bana bunu. O gün bugündür geceleri bebeklerden korkarımÇocukken korktun filanmı acaba oda tetikler .
Onun etkileri işte sonrada korku baş gösteriyor.Evet abla. Çocukken izlettiler bana bunu. O gün bugündür geceleri bebeklerden korkarım
Noldu HemşomKendimi kötü hissettim burada
Nasılsın canım
yok hemşom hallettik konuyuNoldu Hemşomkurabiyeler aklını çeler diye mi korkuyorsun?
18 yıl sonrasında ancak nasip oldu ablamNevoşo konuda sen şanslısın,bahçeden gelen taze meyve imkanınız var.
Bizim yok ki hiç,satın alsan dünya parası onlar varya öyle çok ucuzda değilki alda ye desem.
10 çeşit meyve az değil yani hazır elinin altında işte çıkar ye muhteşem yani ellerine sağllık olsun kuzum
Demekki oluyor öyle arada toprak belkide yeterli verim vermedi acaba
Canım benimyok hemşom hallettik konuyu
birbirimizi yanlış anlamışız konuştuk sağolsun oda naif insan sorun kalmadıCanım benimçok sevindim. Kendinle ve herkesle barışık bir halin var kolaylıkla üstesinden geleceğini biliyordum. Yasmincim de aynı senin gibidir zaten...
Şu manzara bile insana mutluluk veriyor baksana ne kadar muhteşem bir yer.18 yıl sonrasında ancak nasip oldu ablamAslında hep vardı ama biz uzakta olunca düşmüyordu
Oda ayrı bir konu neyse
Yok ablam çiçekler açıyor.İşte böyle soğuk oluyor.Çiçek donuyorDonunca dökülüyor. Bu bütün meyveler için geçerli
Zeytin,fıstık,incir,fındıkBelki bunlarda farklı şehirlerde yandı Zeytinyağının fiyatı uçmuş zaten.
Yoksa toprak hep işleniyor.Çok güzel bakıyorlar
Eki Görüntüle 2810061
Sağol ablamŞu manzara bile insana mutluluk veriyor baksana ne kadar muhteşem bir yer.
Sonuçta memleketindesin artık,doğal yiyorsun ne güzel
O dönemlerde bizde hep doğal meyve yedik,lojman kantinine gelirdi her şey.Sağol ablam
Hier yaso
Nasılsın paşamHier yaso
Bizim buralar hep öyle, Antep'te öyleydiO dönemlerde bizde hep doğal meyve yedik,lojman kantinine gelirdi her şey.
Şaşkınım, güdümlü terliğin mi yokBdv kaynıyor şu anda karışmıyom hiç uslu uslu izliyorum