- 16 Mayıs 2022
- 1.581
- 5.033
- 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hepsinin tarifi ilk mesajda fotoğrafların üstünde tarifi var.Şam kurabiyesinin tarifini alabiliyormuyuz
Çok lezzetli görünüyor da
Farketmemişim Teşekkür ederimmHepsinin tarifi ilk mesajda fotoğrafların üstünde tarifi var.
Bisküvi - Kurabiye Tarifi - Şam Kurabiyesi (Portakallı Anne Kurabiyesi)-Söke Un Sponsorluğunda
Herkese Merhaba 🥰 Klasik ,biraz nostaljik bir kurabiye tarifi ile karşınızdayım. Pastanelerde Şam kurabiyesi, evlerimizde anne elinden portakallı kurabiye olarak yediğimiz kurabiye tarifimiz. Malzemeler 3 adet yumurta 100 gr eritilmiş margarin veya tereyağı Yarım çay bardağı sıvı yağ 1 çay...www.kadinlarkulubu.com
Kimin yaptığı nı ve yapım aşamaları da görünüyor bu şekildeFarketmemişim Teşekkür ederimm
EvetHala margarin kullanan var mı ya
Aslında tereyağ kullanıyorum ama tarifi aldığım şekilde yaptım benHala margarin kullanan var mı ya
Hanımlar yasminsay ın babası vefat etmiş
yasminsay başın sağolsun canım Allah sabırlar versin
Oda benim gibi bu yıl çok zor şeyler yaşadı
Çok üzüldüm ya içimde hissettim acısını
Allah'ım güç kuvvet versin
Çok üzgünüm çok içim parçalandı adeta, yüreğime taş oturdu. Çok üzgünüm yaaacanım benim,canım yasocanim rabbim sabır versin inş. Söylemesi çok kolay biliyorum ama yattığı yerde dinlendirsin rabbim inş başınız sagolsun, rabbim güç kuvvet versin sizlere Allah rahmetiyle muamele eylesin yasminsay
Ayy Allah rahmet eylesin başları sağ olsun. Rabbim sabır versin çok üzüldüm
Her şey ustuste geldi gercekten rabbim feraha çıkarsın, kalbim ağrıdı. Burnumun direği sızladı nevos
yasminsay başın sağolsun Allah rahmet eylesin
Allah dayanma gücü versin çok zor
Allah sabır versin, mekanı cennet olsun cancağızım yasminsay
Baba acısı zor oda benim gibi düşkündü babaya
yasminsay başın sağolsun mekanı cennet olsun babacığının,sabırlar diliyorum
Allah razı olsun canlaryasminsay başın sağ olsun canım. Allah rahmet eylesin. Sizlere sabır versin.
Nasılsın canimAllah razı olsun canlar
Güçsüz, sanki sırtıma dağları yüklemiş ayaklanmaya çalışıyor gibiyim canım.Nasılsın canim
İnşallah canım unutulmuyor da alisiliyormus Allah sabır versin canım arkadasimGüçsüz, sanki sırtıma dağları yüklemiş ayaklanmaya çalışıyor gibiyim canım.
Toparlanacağım inşallah.
Rabbim sabır versin, mekanı cennet olsun inşallahGüçsüz, sanki sırtıma dağları yüklemiş ayaklanmaya çalışıyor gibiyim canım.
Toparlanacağım inşallah.
Rabbim sabır dayanma gücü versin yasomGüçsüz, sanki sırtıma dağları yüklemiş ayaklanmaya çalışıyor gibiyim canım.
Toparlanacağım inşallah.
İnşallah canım unutulmuyor da alisiliyormus Allah sabır versin canım arkadasim
Rabbim sabır versin, mekanı cennet olsun inşallah
Amin canlar, aminRabbim sabır dayanma gücü versin yasom
Rabbim inşirah ferahlığı, sabır versin Yasminim.Allah razı olsun canlar
Canım yasocanim, rabbim yüreğinize ferahlık versin inşGüçsüz, sanki sırtıma dağları yüklemiş ayaklanmaya çalışıyor gibiyim canım.
Toparlanacağım inşallah.
Sende sağol bitanem,sen nasılsın iyimisinAllah razı olsun canlar
Kendimi dinlemediğim ve yalnız olmadığım sürece iyiyim ablam.Sende sağol bitanem,sen nasılsın iyimisin
Yanlız kalmakta zor tabi,arada kendini dinlendirmen lazım bitanemKendimi dinlemediğim ve yalnız olmadığım sürece iyiyim ablam.