- 2 Aralık 2015
- 31.497
- 105.101
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederimBiri seni etiketleyen kadar belki aklındaki tarifi alan olur.
Yemekteyiz bölümünü takibe alırsan açılan her konudan anında haberin olur. Eki Görüntüle 3138463
Aa, görmedim ben bunu. O hengamede kaynadıCano boşver yarışmayı, sen mısır ekmeğinin tarifini yaz bana, sordum yazmadın
yemeden döndük İskender 75 liraBiraz ilerisinde mavi dükkan iskender var orijinal kuzu
Valla ucuz bile bulmussunuz canım, popüler yerlerde çok daha pahalı yerler var bildiğim
yemeden döndük İskender 75 lira
Tam bu başlığa göre bir yemeğim var, bakalım yapabiliyor muyumArkadaşlar merhaba yarın akşam 20.00 ile 21.00 arasında yeni konumuz açılacak. Kategorimiz "Yöresel Yemekler" olacak. Bu sefer hep yaptığımız değil biraz daha az bilinen ya da bildiğimiz ama herkesin tatmadığı, denemediği farklı, orjinal tariflerini yarışması olsun istiyorum. Baştan anlaşalım. O niye şunu aldı bu niye bunu almış. Aaaa bu oluyor muydu denilmesin.Birkaç gündür örnekler sunuyorum.
Örnek veriyorum. Mesela Antep ekşili köfte belki hepiniz duydunuz fakat herkes yapmaz veya Antep dışında restaurantlarda olmaz.
Mantı çeşitleri olabilir. Ama hepimizin yaptığı kayseri mantısı değil, hıngel değil farklı tarz mantılar.
Börek türleri olabilir. Mesela bizim Malatya'nın kömbesi vardır. Muhteşem bir lezzettir. Ama her yerde yapılmaz.
Tepsi et ve sebze yemekleri olabilir.
Tencere yemekleri olabilir.
Ayrıca konularda yapılan tarifin tanıtım mesajı mutlaka olmalıdır. Direk malzeme listesi ile başlamayalım.
Jenna16
C A N O
Margaret Hale
@JOYz
Blue_Peri
@Oriana
@Nau Nau
@Amanita
@pearlshine
ASSOSyal
@Bal0ncuk
@yasminsay
@KaramelDelisi
@N E S L i
Black Light
@WunderLost
Wilma11
@Tenceresiz kaldim anne
@RedGirl
@berresuu
@Zipzip-
@HanimKelesimiGetir
A anastasia2020
İnşallah canımTam bu başlığa göre bir yemeğim var, bakalım yapabiliyor muyum
Öyle miydi Teşekkürler bebişim.
Kııazz pastada alev yok. Yanlış adrestesinSelam merhabaaortalık alev almısss ASSOSyal kuzuuuuuuğğğ
Sus susKııazz pastada alev yok. Yanlış adrestesin
Yanlış konum anamSelam merhabaaortalık alev almısss ASSOSyal kuzuuuuuuğğğ
Hahaaaaahaa peris yaaaaSelam merhabaaortalık alev almısss ASSOSyal kuzuuuuuuğğğ
2,5 aylık geçmişimiz canlandi csnom fena miKııazz pastada alev yok. Yanlış adrestesin
Karanlık geçmiş2,5 aylık geçmişimiz canlandi csnom fena mi
Yanlış konum anam
Gülmeyin döverimHahaaaaahaa peris yaaaa
Bakalım kaç kişi gülecek dahaGülmeyin döverim