Bisküvi - Kurabiye Tarifi Pratik, Denenmiş Ev Yapımı Kurabiye Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Ev Yapımı Kurabiyeler '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    946
  • Anket Kapalı .
Burada yaşamak zor ve pahalı elticim. Kendi bahçende bile yetişse, kurutma imkanı yok. Dondurucular da bir yere kadar alıyor.🤷🏻‍♀️
İnan bu yıla kadar bende yapamıyordum.Balkonum çok küçüktü ve silkeleme olabiliyordu.Sebze dışında kurutacak meyvede geçmiyordu elime😏
Burada balkonum çok büyük tabi kurutma imkanım var. İnan yazın ne yapacağımı şaşırdım🤭Elime ne geçse kuruttum yada bir şeyler yaptım.Sadece reçelleri boşa yapmışım.Benimkiler yemiyor🤭
Bu yıl Allah nasip ederse yine elime ne geçerse kurutacağım.
Ev kredisi bizi zorluyor.Böyle her şey elimin altında oldu.2 çeşit tarhana yaptım.O bile tasarruf oldu🤗

İnan bu yıla kadar bende yapamıyordum.Balkonum çok küçüktü ve silkeleme olabiliyordu.Sebze dışında kurutacak meyvede geçmiyordu elime😏
Burada balkonum çok büyük tabi kurutma imkanım var. İnan yazın ne yapacağımı şaşırdım🤭Elime ne geçse kuruttum yada bir şeyler yaptım.Sadece reçelleri boşa yapmışım.Benimkiler yemiyor🤭
Ev kredisi bizi zorluyor.Böyle her şey elimin altında oldu.2 çeşit tarhana yaptım.O bile tasarruf oldu🤗
Reçellerine talibim :kk77: :kk77:

Ev kredisi bizi zorluyor.Böyle her şey elimin altında okdu.2 çeşit tarhana yaptım.O nile tasarruf oldu🤗
Tasarruf olmaz mı, hem yemek için, hemde atıştırmalık için. Az buz maliyeti olmuyor ay’a vurunca 🤷🏻‍♀️
Birde diğer boyutu var, sağlıklı ve kimyasal işlem görmemiş ürün🤷🏻‍♀️
Biz yurdun bu bölümünde iklimsel durumdan dolayı, bu imkana sahip değiliz. Sipariş etsek hem maliyeti yüksek, hemde hijyenine ne kadar güvenebilirsin 🤷🏻‍♀️
Konserve riskli iş, ama tutturuyorum şükür.
Sadece kış sebzesi ve meyve alıyorum. Onda bile 100₺ aşağı çıkamıyorum.
O kadar haklısın ki, bakalım bu sene ne kadar hazırlık yapabileceğiz. İnşallah Rabbim nasip eder.🤲🏻

Sosyalim geldim şükür hoş buldum:KK74: :KK200: bende özledim sizi çok 🤩❤ ben iyiyim hamdolsun seni sormalı sosyalim 😘

Pozitif düşün eksi olsun ablacım 🤩 hem maşallahın var gördüğüm kadarıyla 🧿

Evet ablacım gelemedim bugün öğlen gittiler bende buraya attım kendimi çok özledim bende sizleri :KK36:eksik olmayın inşallah :KK60::KK74::KK200:
Hoşgeldin :KK60: gözlerim seni aradı hep 😍

Tasarruf olmaz mı, hem yemek için, hemde atıştırmalık için. Az buz maliyeti olmuyor ay’a vurunca 🤷🏻‍♀️
Birde diğer boyutu var, sağlıklı ve kimyasal işlem görmemiş ürün🤷🏻‍♀️
Biz yurdun bu bölümünde iklimsel durumdan dolayı, bu imkana sahip değiliz. Sipariş etsek hem maliyeti yüksek, hemde hijyenine ne kadar güvenebilirsin 🤷🏻‍♀️
Konserve riskli iş, ama tutturuyorum şükür.
Sadece kış sebzesi ve meyve alıyorum. Onda bile 100₺ aşağı çıkamıyorum.
O kadar haklısın ki, bakalım bu sene ne kadar hazırlık yapabileceğiz. İnşallah Rabbim nasip eder.🤲🏻
Konservede sadece domates yaptım bende,papya biberleri doğrayıp attım buzluğa nohut filan da atıyorum hazır oluyor.
Reçel yapmaya kalsan meyve zaten pahalı hazırla başa baş oluyor o zamanda,şekerde ucuz değil ki öyle.
Bu yaz ne yapacam bende bilmiyorum hiç.
Mryve zaten kurumuyor biliyorsun hava şartları malum.
Biber yadapatlıcanı mecbur mersine gidince oradan alıyorum kurutulmuş olanlardan.

X