- 20 Mart 2008
- 140.600
- 210.780
- 60
Bdv kısmında duruyor hala konuKonu uçmasın yeter çiçeem
Bu iyi bir şey miİlk gün bir üzüldüm itiraf edeyimama bakış acımı tamamen değiştirdim artık yarışmalara
Sen bize bir adım geldin bir artık sana koşarızBen artık eğlenmek için burdayımbirinciliğe oynadığım için beklentim de büyük oldu üzüldüm. Bundan böyle tek amacım eğlenmek. İyi çıkarsa seviniriz. Çıkmazsa bile zaten eglenmis eglendirmis oluruz
Önce olumlu bakalımBen hayattada her konuda böyleyim,bakış açımı değiştirmem lazım.Bu saatten sonra imkansız olabilir ama
Evet koşarsın bilirim,adeta ekmeğin üstundeki kaymağın balı gibisin nevoşumSen bize bir adım geldin bir artık sana koşarız
Sensin balEvet koşarsın bilirim,adeta ekmeğin üstundeki kaymağın balı gibisin nevoşum
Tabi ki iyi bir şeyBu iyi bir şey mi
Tabii, Allah yardımcıları olur insallahBizimkiler neyse geçimini ondan sağlayan var
Aynen hakkın asla yenmez.Haketmişsen zaten alırsınTabi ki iyi bir şeyönceden 1. Olma düşüncesiyle yapmistim o yüzden modum inanilmaz düşmüştü. Şimdi eğlenmek eğlendirmek amacıyla yapicam. Yemeklede eğlence mi olur demeyin neler var aklımda Bu şekilde bakicam kategorilere. Yemeğimi de güzel yapmışsam zaten hakkımı verirler
Ben de kaçırdımAynen aynen kapandı o ekşın geç kaldın
Nevoşum kociskona söyle benim yerime öpsün seniSensin bal
Hırs sevmiyorum
Amin aşkom
Tamam söylerimNevoşum kociskona söyle benim yerime öpsün seni