- 20 Mart 2008
- 140.603
- 210.788
- 60
Güdümlü hazırda konu çok derin koçumŞaşkınım, güdümlü terliğin mi yok
Burada yaşamak zor ve pahalı elticim. Kendi bahçende bile yetişse, kurutma imkanı yok. Dondurucular da bir yere kadar alıyor.Bizim buralar hep öyle, Antep'te öyleydi
Şu komşusuna gözü kayan kadın mıGüdümlü hazırda konu çok derin koçumkibleri ettim ama
Evet o ahretlik geldi şimdikapıya klidi çaktı hemenŞu komşusuna gözü kayan kadın mı
BakayımEvet o ahretlik geldi şimdikapıya klidi çaktı hemen
Neler dendş nelerBakayım
İnan bu yıla kadar bende yapamıyordum.Balkonum çok küçüktü ve silkeleme olabiliyordu.Sebze dışında kurutacak meyvede geçmiyordu elimeBurada yaşamak zor ve pahalı elticim. Kendi bahçende bile yetişse, kurutma imkanı yok. Dondurucular da bir yere kadar alıyor.
Reçellerine talibimİnan bu yıla kadar bende yapamıyordum.Balkonum çok küçüktü ve silkeleme olabiliyordu.Sebze dışında kurutacak meyvede geçmiyordu elime
Burada balkonum çok büyük tabi kurutma imkanım var. İnan yazın ne yapacağımı şaşırdımElime ne geçse kuruttum yada bir şeyler yaptım.Sadece reçelleri boşa yapmışım.Benimkiler yemiyor
Bu yıl Allah nasip ederse yine elime ne geçerse kurutacağım.
Ev kredisi bizi zorluyor.Böyle her şey elimin altında oldu.2 çeşit tarhana yaptım.O bile tasarruf oldu
GöndereyimReçellerine talibim
Sapolkuzum yemiş kadar oldum düşünmen bile yeter,bendede 2 kavanoz vişne reçeli var annemlein bahçesinden oda.Göndereyim
aman ablam sen karışmaBdv kaynıyor şu anda karışmıyom hiç uslu uslu izliyorum
İiyim koçum aslan gibiyim,arturumu ikna edecem yok izlemezNasılsın paşam
ikna ettin mi film izlemek için
2 mesaj sadece konu kapandı epey gideri olur oranın gelsin cezalar fenaydı fenaaman ablam sen karışma
Tasarruf olmaz mı, hem yemek için, hemde atıştırmalık için. Az buz maliyeti olmuyor ay’a vuruncaİnan bu yıla kadar bende yapamıyordum.Balkonum çok küçüktü ve silkeleme olabiliyordu.Sebze dışında kurutacak meyvede geçmiyordu elime
Burada balkonum çok büyük tabi kurutma imkanım var. İnan yazın ne yapacağımı şaşırdımElime ne geçse kuruttum yada bir şeyler yaptım.Sadece reçelleri boşa yapmışım.Benimkiler yemiyor
Bu yıl Allah nasip ederse yine elime ne geçerse kurutacağım.
Ev kredisi bizi zorluyor.Böyle her şey elimin altında okdu.2 çeşit tarhana yaptım.O nile tasarruf oldu
HoşgeldinSosyalim geldim şükür hoş buldumbende özledim sizi çok ❤ ben iyiyim hamdolsun seni sormalı sosyalim
Pozitif düşün eksi olsun ablacımhem maşallahın var gördüğüm kadarıyla ❤
Evet ablacım gelemedim bugün öğlen gittiler bende buraya attım kendimi çok özledim bende sizlerieksik olmayın inşallah
Mune ablam cımbızını fena biledi. Şimdiden bir sürü kelle gitti2 mesaj sadece konu kapandı epey gideri olur oranın gelsin cezalar fenaydı fena
Konservede sadece domates yaptım bende,papya biberleri doğrayıp attım buzluğa nohut filan da atıyorum hazır oluyor.Tasarruf olmaz mı, hem yemek için, hemde atıştırmalık için. Az buz maliyeti olmuyor ay’a vurunca
Birde diğer boyutu var, sağlıklı ve kimyasal işlem görmemiş ürün
Biz yurdun bu bölümünde iklimsel durumdan dolayı, bu imkana sahip değiliz. Sipariş etsek hem maliyeti yüksek, hemde hijyenine ne kadar güvenebilirsin
Konserve riskli iş, ama tutturuyorum şükür.
Sadece kış sebzesi ve meyve alıyorum. Onda bile 100₺ aşağı çıkamıyorum.
O kadar haklısın ki, bakalım bu sene ne kadar hazırlık yapabileceğiz. İnşallah Rabbim nasip eder.
bizim mune ye bol iş çıktı desene2 mesaj sadece konu kapandı epey gideri olur oranın gelsin cezalar fenaydı fena
Konu cidden fenaydı ..Mune ablam cımbızını fena biledi. Şimdiden bir sürü kelle gitti
Kaç kişi gider şimdi varyabizim mune ye bol iş çıktı desene