Bisküvi - Kurabiye Tarifi Pratik, Denenmiş Ev Yapımı Kurabiye Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Ev Yapımı Kurabiyeler '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    946
  • Anket Kapalı .
Burada yaşamak zor ve pahalı elticim. Kendi bahçende bile yetişse, kurutma imkanı yok. Dondurucular da bir yere kadar alıyor.
İnan bu yıla kadar bende yapamıyordum.Balkonum çok küçüktü ve silkeleme olabiliyordu.Sebze dışında kurutacak meyvede geçmiyordu elime
Burada balkonum çok büyük tabi kurutma imkanım var. İnan yazın ne yapacağımı şaşırdımElime ne geçse kuruttum yada bir şeyler yaptım.Sadece reçelleri boşa yapmışım.Benimkiler yemiyor
Bu yıl Allah nasip ederse yine elime ne geçerse kurutacağım.
Ev kredisi bizi zorluyor.Böyle her şey elimin altında oldu.2 çeşit tarhana yaptım.O bile tasarruf oldu

Reçellerine talibim

Tasarruf olmaz mı, hem yemek için, hemde atıştırmalık için. Az buz maliyeti olmuyor ay’a vurunca
Birde diğer boyutu var, sağlıklı ve kimyasal işlem görmemiş ürün
Biz yurdun bu bölümünde iklimsel durumdan dolayı, bu imkana sahip değiliz. Sipariş etsek hem maliyeti yüksek, hemde hijyenine ne kadar güvenebilirsin
Konserve riskli iş, ama tutturuyorum şükür.
Sadece kış sebzesi ve meyve alıyorum. Onda bile 100₺ aşağı çıkamıyorum.
O kadar haklısın ki, bakalım bu sene ne kadar hazırlık yapabileceğiz. İnşallah Rabbim nasip eder.

Hoşgeldin gözlerim seni aradı hep

Konservede sadece domates yaptım bende,papya biberleri doğrayıp attım buzluğa nohut filan da atıyorum hazır oluyor.
Reçel yapmaya kalsan meyve zaten pahalı hazırla başa baş oluyor o zamanda,şekerde ucuz değil ki öyle.
Bu yaz ne yapacam bende bilmiyorum hiç.
Mryve zaten kurumuyor biliyorsun hava şartları malum.
Biber yadapatlıcanı mecbur mersine gidince oradan alıyorum kurutulmuş olanlardan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…