- 8 Haziran 2013
- 56.109
- 148.999
Senin story yöresel kokuyor kıızAlışkanlık herhalde.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin story yöresel kokuyor kıızAlışkanlık herhalde.
Gönder gelsin çay çorba faslını atlattımKonum hazır
Günün anlam ve önemine uygun ahahahhshs bugün boğazıma kadar köye gömüldümSenin story yöresel kokuyor kıız
Ayy harika yaa ben çok seviyorum köy hayatını. Temelli yaşarım herhalde huzur resmenGünün anlam ve önemine uygun ahahahhshs bugün boğazıma kadar köye gömüldüm
Telefonun şarjı bitti diye prizin yanına geldim. Çabuk aç da bahçeye gidip çayımı içem.Konum hazır
Ben de seviyormuşum ya. Hayatımda gidip kaldığım tek köy burası. Buradan önce köy sevmiyorum sanıyordum.Ayy harika yaa ben çok seviyorum köy hayatını. Temelli yaşarım herhalde huzur resmen
Apartman dairesinde ne var ki. Bahçesi yeter misBen de seviyormuşum ya. Hayatımda gidip kaldığım tek köy burası. Buradan önce köy sevmiyorum sanıyordum.
:)))Ben açtım bekliyoruz:)
Tüm temizlik, bahçe vs. sana ait, orası kötü.Apartman dairesinde be var ki. Bahçesi yeter mis
YaaaaaaaaaaaaÇok teşekkür ederim Kazen bey
Olsun yorucu olur ama verdiği huzur başka eşim emekli olunca ben bile istiyorumTüm temizlik, bahçe vs. sana ait, orası kötü.
Tebrikler canimTeşekkürler
Ayy çok teşekkür ederim.Çok sevindim senin için hep şansın yanında olsun inşallah
Sağol morlu kukrişimsudem34 canım hayırlı olsun kırmızın
Valla ben sadece oy kullandımYarışmacılar kırmızı mi oldu
Sağol miniksudem34 hayırlı olsun
Kiraz güzeli sosyalim sağolasınTebrikler canim
Teşekkürler canımKolay gelsin minnoş
Oy verenlere de hediye veriliyor ya pro üyelik birde buraların en eskilerinden olacaksınYarışmacılar kırmızı mi oldu
Olursun senden neden olmasınOy verenlere de hediye veriliyor ya pro üyelik birde buraların en eskilerinden olacaksın