Bisküvi - Kurabiye Tarifi Pratik, Denenmiş Ev Yapımı Kurabiye Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Ev Yapımı Kurabiyeler '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    946
  • Anket Kapalı .
Çok şükür ablam, eşim bahçe işini sevmez. Ama pandemide her hazırlığıma yardımcı oldu, dondurucu almama bile karışmadı
Hatta 2. dondurucuyu da ben sana alayım diyor
Dondurucu bende de var iyi oluyor onlar dünaynın şeysini alıyor içine.
Bak ne güzel yardımcı olmuş şehzadende,dondurucuya karşı yemek ve tatlı diyecen sende

Ohoooo çokoomm senden bi ekşınlı ramazan sofrası bekliyom artık masayı ters cevirip tabakları yapıştırır misin bilmiyorum
Ben artık eğlenmek için burdayım birinciliğe oynadığım için beklentim de büyük oldu üzüldüm. Bundan böyle tek amacım eğlenmek. İyi çıkarsa seviniriz. Çıkmazsa bile zaten eglenmis eglendirmis oluruz

Dondurucu bende de var iyi oluyor onlar dünaynın şeysini alıyor içine.
Bak ne güzel yardımcı olmuş şehzadende,dondurucuya karşı yemek ve tatlı diyecen sende
Kış hazırlığına karşıydı ablam. Ben tarhana çorbası delisiyim. Günlerce sadece tarhana yesem, bıkmam. Eee, tarhana evde yapılabilen ve içeriğini kendi zevkine göre belirlediğin bir besin. Bende kendim yapıyorum.
Tarhanayı yoğururum, serme işine gelince ev buram buram kokar. Benim şehzade saraylarda büyümüş ya, burnunu tıkayarak evde gezerdi
Bu sene annem ben senin tarhananı yaparım dedi, sırf şehzadem pürüzlük çıkarmasın diye
Benimki de, yok anne sen yapma, Yasemin yapar, sana da yapar yorulma dedi
Ben şok

Hayret bişey niye karşı ki öyle,ne güzel hazır oluyor herşey hemde daha da uyguna geliyor sağlıklı oluyor bahçeden olunca.
Tarhanayı bende severimde artur sevmez bizdede o yüzden alıp hiç pişirmem bile.
Bide tarhanının kendine has kokusu vardır demi şehzaden ondan yapıyordur belki
Kıyamamaış annene varya ondan yani düşünmüşk.validesini işte.

Bende de lif var annemin vefatında evden getirmiştim değişik iple örmüş onu nasıl köpürğyor varya geçen diyor zaten ilk defa bu kadar keyifli lifleniyom diye dua ediyor her zaman.

Afiyet olsun ablam

Hatta sanada demiştim hatırlarsan iyi oy alırsın 1.bile olbilirsin diye.
Bende çok şaşırdım hatta oylamaya bakınca daha çok oy alırdın diye düşünüyordum.
Ama eğleniyoruz burada bu önemli çünkü.

Bende konserve yapmıyorum.
Yani kurutma ve dolap daha rahat oluyor.
Aynen canım satın almak çok fazlaya geliyor.
Yazın 1.25 ten domates aldım kuruttum,arkadaş bir yerden kurusunu 45 ten aldıOda nasıl yapılıyor bilinmez

Bende yaptım herkese dağıttım bu yaz
Herkese 1 kavanoz verdim

Dürüst olmak gerekirse sırf kurabiye olarak bakacak olursak benim kurabiyem şirin gözükmesi dışında basit bir kurabiyeydi. Tabakta sunsaydim belki yarısi kadar bile oy alamazdim. Ama benim düşündüğüm sahil konseptine en uygun olabilecek kurabiye o olduğu için kaplumbağayi sectim. Benim işim şov hayal dünyasi.. Bundan sonraki kategorilerde de bunu goreceksiniz

Böyle düşünmene çok sevindimCidden bu kurabiye ilk defa bu kadar oy aldı
Tebrikler

Hele o kaydırak olayı harikaydı zaten,çok iyi düşünülmüş bence.
İşin show kısımı sperdi cidden,devamını bekliyoruz artık senden ben çok beğenmiştim hatta.

Böyle düşünmene çok sevindimCidden bu kurabiye ilk defa bu kadar oy aldı
Tebrikler
İlk gün bir üzüldüm itiraf edeyim ama bakış acımı tamamen değiştirdim artık yarışmalara
Hele o kaydırak olayı harikaydı zaten,çok iyi düşünülmüş bence.
İşin show kısımı sperdi cidden,devamını bekliyoruz artık senden ben çok beğenmiştim hatta.
Ben patates yemeği de yapsam hepinizi çok eglendiricem arkadaşlar zaten en adil olan seçimi yapacaklardir. Şimdi de adil olduklarını düşünüyorum

Çokom güzel düşünüyorsun valla bravo bi ben bu modda olamiyorum huyum kurusun nalet olası diğer etkinliklerini heyecanla bekliyorum fıstıklı çokom

Heyecan ve merakla bekliyor olacağız o zaman,her zaman ki gibi gene bomba tarifler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…