- 28 Haziran 2011
- 59.372
- 149.809
Oo ekşın severim balımKafamdaki tilkiler diye bdv.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oo ekşın severim balımKafamdaki tilkiler diye bdv.
taam yasom ben bi tilkiye bakıp geleyimTilkili bir şeydi
Dondurucu bende de var iyi oluyor onlar dünaynın şeysini alıyor içine.Çok şükür ablam, eşim bahçe işini sevmez. Ama pandemide her hazırlığıma yardımcı oldu, dondurucu almama bile karışmadı
Hatta 2. dondurucuyu da ben sana alayım diyor
Nasılsın Elifcimyasminsay yasiiiii buraya
Aynen aynen kapandı o ekşın geç kaldınOo ekşın severim balım
Ben artık eğlenmek için burdayım birinciliğe oynadığım için beklentim de büyük oldu üzüldüm. Bundan böyle tek amacım eğlenmek. İyi çıkarsa seviniriz. Çıkmazsa bile zaten eglenmis eglendirmis oluruzOhoooo çokoomm senden bi ekşınlı ramazan sofrası bekliyom artık masayı ters cevirip tabakları yapıştırır misin bilmiyorum
Kış hazırlığına karşıydı ablam. Ben tarhana çorbası delisiyim. Günlerce sadece tarhana yesem, bıkmam. Eee, tarhana evde yapılabilen ve içeriğini kendi zevkine göre belirlediğin bir besin. Bende kendim yapıyorum.Dondurucu bende de var iyi oluyor onlar dünaynın şeysini alıyor içine.
Bak ne güzel yardımcı olmuş şehzadende,dondurucuya karşı yemek ve tatlı diyecen sende
Afiyet olsun ablamSapolkuzum yemiş kadar oldum düşünmen bile yeter,bendede 2 kavanoz vişne reçeli var annemlein bahçesinden oda.
Önceden kayısı filan vardı çok güzel olurdu sonra pek olmadı oda.
Hayret bişey niye karşı ki öyle,ne güzel hazır oluyor herşey hemde daha da uyguna geliyor sağlıklı oluyor bahçeden olunca.Kış hazırlığına karşıydı ablam. Ben tarhana çorbası delisiyim. Günlerce sadece tarhana yesem, bıkmam. Eee, tarhana evde yapılabilen ve içeriğini kendi zevkine göre belirlediğin bir besin. Bende kendim yapıyorum.
Tarhanayı yoğururum, serme işine gelince ev buram buram kokar. Benim şehzade saraylarda büyümüş ya, burnunu tıkayarak evde gezerdi
Bu sene annem ben senin tarhananı yaparım dedi, sırf şehzadem pürüzlük çıkarmasın diye
Benimki de, yok anne sen yapma, Yasemin yapar, sana da yapar yorulma dedi
Ben şok
Afiyet olsun ablam
Hatta sanada demiştim hatırlarsan iyi oy alırsın 1.bile olbilirsin diye.Ben artık eğlenmek için burdayım birinciliğe oynadığım için beklentim de büyük oldu üzüldüm. Bundan böyle tek amacım eğlenmek. İyi çıkarsa seviniriz. Çıkmazsa bile zaten eglenmis eglendirmis oluruz
Bende konserve yapmıyorum.Tasarruf olmaz mı, hem yemek için, hemde atıştırmalık için. Az buz maliyeti olmuyor ay’a vurunca
Birde diğer boyutu var, sağlıklı ve kimyasal işlem görmemiş ürün
Biz yurdun bu bölümünde iklimsel durumdan dolayı, bu imkana sahip değiliz. Sipariş etsek hem maliyeti yüksek, hemde hijyenine ne kadar güvenebilirsin
Konserve riskli iş, ama tutturuyorum şükür.
Sadece kış sebzesi ve meyve alıyorum. Onda bile 100₺ aşağı çıkamıyorum.
O kadar haklısın ki, bakalım bu sene ne kadar hazırlık yapabileceğiz. İnşallah Rabbim nasip eder.
Bende yaptım herkese dağıttım bu yazKış hazırlığına karşıydı ablam. Ben tarhana çorbası delisiyim. Günlerce sadece tarhana yesem, bıkmam. Eee, tarhana evde yapılabilen ve içeriğini kendi zevkine göre belirlediğin bir besin. Bende kendim yapıyorum.
Tarhanayı yoğururum, serme işine gelince ev buram buram kokar. Benim şehzade saraylarda büyümüş ya, burnunu tıkayarak evde gezerdi
Bu sene annem ben senin tarhananı yaparım dedi, sırf şehzadem pürüzlük çıkarmasın diye
Benimki de, yok anne sen yapma, Yasemin yapar, sana da yapar yorulma dedi
Ben şok
Dürüst olmak gerekirse sırf kurabiye olarak bakacak olursak benim kurabiyem şirin gözükmesi dışında basit bir kurabiyeydi. Tabakta sunsaydim belki yarısi kadar bile oy alamazdim. Ama benim düşündüğüm sahil konseptine en uygun olabilecek kurabiye o olduğu için kaplumbağayi sectim. Benim işim şov hayal dünyasi.. Bundan sonraki kategorilerde de bunu goreceksinizHatta sanada demiştim hatırlarsan iyi oy alırsın 1.bile olbilirsin diye.
Bende çok şaşırdım hatta oylamaya bakınca daha çok oy alırdın diye düşünüyordum.
Ama eğleniyoruz burada bu önemli çünkü.
Böyle düşünmene çok sevindimCidden bu kurabiye ilk defa bu kadar oy aldıDürüst olmak gerekirse sırf kurabiye olarak bakacak olursak benim kurabiyem şirin gözükmesi dışında basit bir kurabiyeydi. Tabakta sunsaydim belki yarısi kadar bile oy alamazdim. Ama benim düşündüğüm sahil konseptine en uygun olabilecek kurabiye o olduğu için kaplumbağayi sectim. Benim işim şov hayal dünyasi.. Bundan sonraki kategorilerde de bunu goreceksiniz
Hele o kaydırak olayı harikaydı zaten,çok iyi düşünülmüş bence.Dürüst olmak gerekirse sırf kurabiye olarak bakacak olursak benim kurabiyem şirin gözükmesi dışında basit bir kurabiyeydi. Tabakta sunsaydim belki yarısi kadar bile oy alamazdim. Ama benim düşündüğüm sahil konseptine en uygun olabilecek kurabiye o olduğu için kaplumbağayi sectim. Benim işim şov hayal dünyasi.. Bundan sonraki kategorilerde de bunu goreceksiniz
İlk gün bir üzüldüm itiraf edeyim ama bakış acımı tamamen değiştirdim artık yarışmalaraBöyle düşünmene çok sevindimCidden bu kurabiye ilk defa bu kadar oy aldı
Tebrikler
Ben patates yemeği de yapsam hepinizi çok eglendiricem arkadaşlar zaten en adil olan seçimi yapacaklardir. Şimdi de adil olduklarını düşünüyorumHele o kaydırak olayı harikaydı zaten,çok iyi düşünülmüş bence.
İşin show kısımı sperdi cidden,devamını bekliyoruz artık senden ben çok beğenmiştim hatta.
Iyiyim şükür yasocan sen nasılsın kurbişimNasılsın Elifcim
Çokom güzel düşünüyorsun valla bravo bi ben bu modda olamiyorum huyum kurusun nalet olası diğer etkinliklerini heyecanla bekliyorum fıstıklı çokomBen artık eğlenmek için burdayım birinciliğe oynadığım için beklentim de büyük oldu üzüldüm. Bundan böyle tek amacım eğlenmek. İyi çıkarsa seviniriz. Çıkmazsa bile zaten eglenmis eglendirmis oluruz
Heyecan ve merakla bekliyor olacağız o zaman,her zaman ki gibi gene bomba tarifler varİlk gün bir üzüldüm itiraf edeyim ama bakış acımı tamamen değiştirdim artık yarışmalara
Ben patates yemeği de yapsam hepinizi çok eglendiricem arkadaşlar zaten en adil olan seçimi yapacaklardir. Şimdi de adil olduklarını düşünüyorum
Konu uçmasın yeter çiçeemAynen aynen kapandı o ekşın geç kaldın