Bisküvi - Kurabiye Tarifi Pratik, Denenmiş Ev Yapımı Kurabiye Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Ev Yapımı Kurabiyeler '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    946
  • Anket Kapalı .
Konservede sadece domates yaptım bende,papya biberleri doğrayıp attım buzluğa nohut filan da atıyorum hazır oluyor.
Reçel yapmaya kalsan meyve zaten pahalı hazırla başa baş oluyor o zamanda,şekerde ucuz değil ki öyle.
Bu yaz ne yapacam bende bilmiyorum hiç.
Mryve zaten kurumuyor biliyorsun hava şartları malum.
Biber yadapatlıcanı mecbur mersine gidince oradan alıyorum kurutulmuş olanlardan.
Bende bahçeden çilek, vişne ve ham incir yapmıştım. Kayısı ve dışardan aldığım çileği de yaptım ama bitiremediğimiz ve ziyan olmasın diye yaptığım bir girişimdi🤣🤣
Bahçeden dolmalık biber, taze bezelye, domates falan attım dondurucuya. Yani bahçeden olan ürünü kış aylarına saklamak daha bir işime geliyor🤷🏻‍♀️

Bende bahçeden çilek, vişne ve ham incir yapmıştım. Kayısı ve dışardan aldığım çileği de yaptım ama bitiremediğimiz ve ziyan olmasın diye yaptığım bir girişimdi🤣🤣
Bahçeden dolmalık biber, taze bezelye, domates falan attım dondurucuya. Yani bahçeden olan ürünü kış aylarına saklamak daha bir işime geliyor🤷🏻‍♀️
Bahçeden bile olsa yeter,kışın çıkar pişir ye ne güzel.
Bizde o imkan yok ki hiç maalesef. Hoppa

Bahçeden bile olsa yeter,kışın çıkar pişir ye ne güzel.
Bizde o imkan yok ki hiç maalesef. Hoppa
Çok şükür ablam, eşim bahçe işini sevmez. Ama pandemide her hazırlığıma yardımcı oldu, dondurucu almama bile karışmadı 🤣🤣
Hatta 2. dondurucuyu da ben sana alayım diyor🤣🤣

X