Güzel ama çiftçi yastaNe güzel yağmış öyle bizim buradada 2 gün yağdı durdu
Nasıl yaa başka konulara gitmesi filan,bizim eski geyikten aldım mesajı yani.Bu alıntı başka konularada gidiyorAma yasak mı bilmiyorum
İşte oradan alıp buraya getirebiliyoruzNasıl yaa başka konulara gitmesi filan,bizim eski geyikten aldım mesajı yani.
Oarası öyle zaten hem güzel d,yoruz hemde meyveler yandı diye üzülüyoruz ,olan çiftçilerimize oluyor maalesef.Güzel ama çiftçi yasta4 gün sürecekmiş.Meyveler hep yanar
Ay ne fena ,Allah yardımcıları olsunGüzel ama çiftçi yasta4 gün sürecekmiş.Meyveler hep yanar
Hem de çok ciddenCidden mi yaaa
Ben bunu küçükken izlemiştim, travma oldu bendeBunlar bebek, ne yapabilir sana
Of yaaa bütün sırrı bozdunİsimlerde ben yoktum ben arkadaşı değilim bu şahsı da tutmuyorum
hemen kızayım bana niye oy vermedin diyeAyşooomm duygusal kekim ❤ seni severim bilirsin ama bende sana vermedim oyumuçünkü oylama sonucunun böyle olacağını tahmin etmistim beni teselli etmen lazım şuan litfen pilisss sen aysesin kendine gel
Burası yabancı değil aldıım yerde zaten bizden biliyorsun dostlardan nasılsa kşmse görmüyorİşte oradan alıp buraya getirebiliyoruz
Aslında bize oluyor.Her şey pahalanacakOarası öyle zaten hem güzel d,yoruz hemde meyveler yandı diye üzülüyoruz ,olan çiftçilerimize oluyor maalesef.
Çocukken korktun filanmı acaba oda tetikler .Hem de çok cidden
Ben bunu küçükken izlemiştim, travma oldu bende
Of yaaa bütün sırrı bozdun
hemen kızayım bana niye oy vermedin diyeasdfdgajjahg
Amin canımAy ne fena ,Allah yardımcıları olsun
Bırada bile öyle,çarşamba günü markette mandalina 13 liraydı yuhh dedim yaa.Aslında bize oluyor.Her şey pahalanacak
Bu kış 5-6 liranın altına meyve olmadı.Bundan sonra hep böyle gibi
Aynen ablamBurası yabancı değil aldıım yerde zaten bizden biliyorsun dostlardan nasılsa kşmse görmüyor
Offff çok fazlaBırada bile öyle,çarşamba günü markette mandalina 13 liraydı yuhh dedim yaa.
Peki verim alabiliyorlarmı çilekten,onun ekimi epey sıkıntı herhalde,eltimin kardeşi yapıyordu bir ara bıraktı sonra.Amin canımBizimkiler bir sürü masraf emek veriyor Sadece çiçek ilacına 6 bin verdiler
Çok zor canım gerçektenAmin canımBizimkiler bir sürü masraf emek veriyor Sadece çiçek ilacına 6 bin verdiler
Çilek değil ablam bizim sadece kayısıPeki verim alabiliyorlarmı çilekten,onun ekimi epey sıkıntı herhalde,eltimin kardeşi yapıyordu bir ara bıraktı sonra.
Bizimkiler neyse geçimini ondan sağlayan varÇok zor canım gerçekten
Sıkıntı yok o zamanAynen ablam
Szler şanslısınız gene kurtuma imkanınız var burada olmuyor ki hiç kurumuyor bile havadan dolayı nem çürütüyor hemen .Offff çok fazlaBiz bu kış çoğunluk yazdan kuruttuklarımızı yedik
Çilek okudum ben onu varya çicekmiş.Çilek değil ablam bizim sadece kayısı
Geçen yıl 1 ton ancak oldu.Oda masrafa gitti.
Ama olsa en az 10 ton işlenmiş oluyor
Sözüm söz olsun isyankâr ruhlu ayşoHem de çok cidden
Ben bunu küçükken izlemiştim, travma oldu bende
Of yaaa bütün sırrı bozdun
hemen kızayım bana niye oy vermedin diyeasdfdgajjahg