Bisküvi - Kurabiye Tarifi Pratik, Denenmiş Ev Yapımı Kurabiye Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Ev Yapımı Kurabiyeler '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    946
  • Anket Kapalı .
Sıkıntı yok o zaman :KK200:

Szler şanslısınız gene kurtuma imkanınız var burada olmuyor ki hiç kurumuyor bile havadan dolayı nem çürütüyor hemen .
Resmen 13liraydı dumur oldum o anda.:eek:
Ablam inan bende bu yıl çok yaptım.Hem evim müsait hemde bahçemizden geldi.Para vermedim yani🤭Yoksa kirazın kilosu en az 10 tl nasıl yapacaktım🤗
Yazın eşim ne yapacaksın dedi.Ama bak hala yiyorlar🤭
En az 10 çeşit meyve kuruttum🤗
Maddi destek oldu🤭

Ablam inan bende bu yıl çok yaptım.Hem evim müsait hemde bahçemizden geldi.Para vermedim yani🤭Yoksa kirazın kilosu en az 10 tl nasıl yapacaktım🤗
Yazın eşim ne yapacaksın dedi.Ama bak hala yiyorlar🤭
En az 10 çeşit meyve kuruttum🤗
Maddi destek oldu🤭
Nevoşo konuda sen şanslısın,bahçeden gelen taze meyve imkanınız var.
Bizim yok ki hiç,satın alsan dünya parası onlar varya öyle çok ucuzda değilki alda ye desem.
10 çeşit meyve az değil yani hazır elinin altında işte çıkar ye muhteşem yani ellerine sağllık olsun kuzum :KK200:
Aynen ablam geçen yıl hiç olmadı.Bahçe çok büyük.O 1 ton eser miktarda gibi oldu🤭
Demekki oluyor öyle arada toprak belkide yeterli verim vermedi acaba

Nevoşo konuda sen şanslısın,bahçeden gelen taze meyve imkanınız var.
Bizim yok ki hiç,satın alsan dünya parası onlar varya öyle çok ucuzda değilki alda ye desem.
10 çeşit meyve az değil yani hazır elinin altında işte çıkar ye muhteşem yani ellerine sağllık olsun kuzum :KK200:

Demekki oluyor öyle arada toprak belkide yeterli verim vermedi acaba
18 yıl sonrasında ancak nasip oldu ablam🤭Aslında hep vardı ama biz uzakta olunca düşmüyordu🤣
Oda ayrı bir konu neyse🤪
Yok ablam çiçekler açıyor.İşte böyle soğuk oluyor.Çiçek donuyor😏Donunca dökülüyor. Bu bütün meyveler için geçerli😏
Zeytin,fıstık,incir,fındık 🤷🏼‍♀️Belki bunlarda farklı şehirlerde yandı😏Zeytinyağının fiyatı uçmuş zaten.
Yoksa toprak hep işleniyor.Çok güzel bakıyorlar🤗
IMG_20210321_192728_115.jpg

18 yıl sonrasında ancak nasip oldu ablam🤭Aslında hep vardı ama biz uzakta olunca düşmüyordu🤣
Oda ayrı bir konu neyse🤪
Yok ablam çiçekler açıyor.İşte böyle soğuk oluyor.Çiçek donuyor😏Donunca dökülüyor. Bu bütün meyveler için geçerli😏
Zeytin,fıstık,incir,fındık 🤷🏼‍♀️Belki bunlarda farklı şehirlerde yandı😏Zeytinyağının fiyatı uçmuş zaten.
Yoksa toprak hep işleniyor.Çok güzel bakıyorlar🤗
Eki Görüntüle 2810061
Şu manzara bile insana mutluluk veriyor baksana ne kadar muhteşem bir yer.
Sonuçta memleketindesin artık,doğal yiyorsun ne güzel :KK200: :KK200:

X