- 22 Aralık 2010
- 322
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin canım daha bir bebeğim yokama çok istiyorum..antalya çok güzel bir yer.bizde burdan sonra antalya yapıcaz.nasıl memnunmusun ordan..lojmanlardamısın yoksa daridemi..
Maraş sizinki
Allah gönlünüze göre versin.ben memnunum ama eşim memnun değil burdan.lojmanda değiliz canım daha bekleyen 600 kişi varmış.kiralar 450 den başlıyor.yerine göre değişiyor.giyim çok uygun.pazarları çok ucuz.eşim trafikçi 8 saat çalışıyorlar.bazen değişiyor.bu arada eşimde maraşlı.
yakınmışız canımm
nemimkinin şubesi özel harekat.birazda şubeye bakar olay(
ne güzel o zaman sen neredensin
ne kadar daha ordasınz.450 kiralarda dökük evler bakımlı bir ev doğru dürüst yok.bizim şans oldu.520 veriyoruz 5 yıllık bina.heryere yakın araştırma hastanesine, denize,özdileğe.aaa bağlantımız var desene.ya polis eşlerinide bir polis eşleri anlar sanırım.Antalyayı biliyorum kayınvalidemler orda oturuyolar o yüzden bizde düşünüyoruz ama daha var daha burdayız.lojmanlarda çok sıra varmış ayrıca burdakilerine yazılsan hemen çıkar.ama çok bakımsızbizde muallakta kaldık..450 civarında demişsin bizde o paraya ev bulabilseydik keşke(
bu arada ne güzel yaa 8 saat çalışıyomuş eşiniz.benim bazen 12 bazen 14 saat ayda bir ilçe..çok zor..yerini yurdunu bilmediğim buralarda hiç bir komşum yok.heleki ilçeye gittiği zaman nerdeyse 10 gün evden hiç çıkmıyorum.
burda Malatya hemen yanımızdaki şehir hepte merak etmişimdir arkadaşım çok över Malatyayı ama Antepe daha yakınız sanıırım burda.sen peki Maraşa geldin değilmi.
ne kadar daha ordasınz.450 kiralarda dökük evler bakımlı bir ev doğru dürüst yok.bizim şans oldu.520 veriyoruz 5 yıllık bina.heryere yakın araştırma hastanesine, denize,özdileğe.
daha önce bir ay 8 saat çalıştılar geldiğimzden beri 12-24 çalışıyordu.artık yarından itibaren böyle.buranın lojmanlarıda bakımsız.kira vereceğine yaptırıp gircen lojmana..komserlik sınavlarına girecek nisanda bakalım kazanırsa yolculuk görünüyor antalyadan.[/QUOTE
Şanslıymışsın canım senin adına sevindim.evet burda lojmanlara taşınanlarda aynı şekilde mutfağını banyosunu yaptırıp giriyorlar.ayrıca komserlik demişsin sınavlarına girecek kazanırsa tayin olacak demişsin düşündüğünüz bir yer varmı.bu arada ben maraş merkezdeim bu yüzden daha gezme fırsatım olmadı tam manasıyla.
Antebi bende merak ediyorum daha doğrusu yemeyle aram çok iyi olduğundan bu tarafların yemek kültürleri oldukça gelişmiş gidenler bana yemeklerini övünce daha çok gidesim geliyorr
ya birde yarım saatir k.k girmeye çalışıyorum ancak açıldı bazen sorun olabiliyor.
cnm sen denizlidenmi.2 polis arkadaşımız var orda bu yıl geldi.
ne kadar daha ordasınz.450 kiralarda dökük evler bakımlı bir ev doğru dürüst yok.bizim şans oldu.520 veriyoruz 5 yıllık bina.heryere yakın araştırma hastanesine, denize,özdileğe.
daha önce bir ay 8 saat çalıştılar geldiğimzden beri 12-24 çalışıyordu.artık yarından itibaren böyle.buranın lojmanlarıda bakımsız.kira vereceğine yaptırıp gircen lojmana..komserlik sınavlarına girecek nisanda bakalım kazanırsa yolculuk görünüyor antalyadan.[/QUOTE
Şanslıymışsın canım senin adına sevindim.evet burda lojmanlara taşınanlarda aynı şekilde mutfağını banyosunu yaptırıp giriyorlar.ayrıca komserlik demişsin sınavlarına girecek kazanırsa tayin olacak demişsin düşündüğünüz bir yer varmı.bu arada ben maraş merkezdeim bu yüzden daha gezme fırsatım olmadı tam manasıyla.
düşündüğümüz biryer yok canım deniz olan heryer olabilir.herşey şu sınavlara bağlı.ev almamız,ikinci bebek yapmamız.
Yok hayatım Denizli değil,ay böyle polis hanımlarını görünce çok mtlu oluyorum ben ilk aylarda çok zorlandım eşimin çalışma saatlerine..ha ne demiştim Denizliliyim aslen ama çok durmadım liseden sonra okumaya ankaraya geçtim sonra evlendim buraya geldim..ama Denizli çok şirin bir yer bu sene özel harekat şubesi açıldı orayada bizde tayini oraya düşünüyoruz ama bakalım zaman ne gösterir..:44:
bu arada eşim sabah gelecek bende takılıyorum buralaraaaa