polikistik overli olup hamile kalanlar yardim

Amin canim saol hayir sunu dusunmeden edemiyorum benim bide goruncem var yani bi insan bisi derken hicmi kizini dusunmez onunda bi kizi var allah korusun kizinin basina oyle bisi gelse acaba kizinada boyle dermi cok merak ediyorum

kızlar bnde pko luyum. klomen + çatlatma iğnesinde 4. ayımıda hüsranla tamamladım üstelik iğnenin 23.günü adet oldum piskolojim yerlerde. insülin drencim var ve kiloluyum zayıflayamıyorum çünki kadın doğumcu gliforu kullanma dedi tedaviye çok güzel yanıt veriyorum bu ay 3 yumurtam vardı mesela boyutlarıda cok iyiyidi eşimde de bi poblem yokmuş spermiyogram yapıldı. bu ay adetim bitince hsg çektirecğim ve çok korkuyorum

Korkma canim suan bende hastanenin eczanesinde siradayim yine igne yine igne bazen o kadar cok yoruluyorum sikiliyorumku herseyden uzak hic bi sorunun olmadigi bi yer olsada tek basima gitsem

Arkadaslar klomen+catlatma ignesi+asilama 3unu yaptigmzda umut var mi sizce ne dusunuyorsunuz?bi de ozel hastanede dusunuyorum bu asilama maliyetli bir sey bi fikri olan var mi ben hem mutsuz hem fikirsizim suan((

Asilamanin mantgi cok iyi geldi aslinda bana once klomenle yumurta buyuyecek sonra igne ile catlatilacak snra esten alinan saglikli spermler rahime birakilck dedi doktor zaten biz pcolarin sorunu yumurtlayama degl mi eee nye okudugum her yerde umutlanmayin yaziyoqg((

Yok canım niye umutlanmiyorsun ben ikinci aşılamada hamile kaldım bende pkoluyum RABBİM'E güven elinden geleni yap ve tevekkül et canım ve tanıdığım çok insan var pkolu olup hamile kalan

Yok canım niye umutlanmiyorsun ben ikinci aşılamada hamile kaldım bende pkoluyum RABBİM'E güven elinden geleni yap ve tevekkül et canım ve tanıdığım çok insan var pkolu olup hamile kalan
Aynen canim ya biz doktora giderek tedbiri aldik artik takdir Allahin budur tevekkul gerisi dua.ben cok umutlandm doktor boyle deyince ama nette nereyi okusam umutlanmamali asila yapan ciftler dyor sinir oldum ya.bu arada canim bu pconun cesitleri var seninki nasil mesela benimki hic adet olamiyorum ilac kullanmazsam ama hic yani(((

Korkma canim suan bende hastanenin eczanesinde siradayim yine igne yine igne bazen o kadar cok yoruluyorum sikiliyorumku herseyden uzak hic bi sorunun olmadigi bi yer olsada tek basima gitsem
sabır diyelim canım ne yapalım. etrafımda hamile görünce bile çok üzülüyorum sonra isyankar olmaktan korkuyorum rabbim sabırlar versin inşaallah herşeye bin şükür

Aynı canım bende adet olmuyorum aylar sonra çok ağrılı oluyo bide doğum yapınca duzelebilir dediler 8.5 ay oldu düzenleyici içtim iki ay bıraktım 2 ay oldu hala olmadım malesef gonal f 50 vurdum 6 gün 10. gün çatlatma iğnesi 12. Gün aşılama oldum 14. Gün akşam çatladi 15. Gün sabahı ilişki peşine belimin altına yastık koydum yumosum sagdaydi sağ tarafa bacak bacak üstüne attım yarım saat 45 dk kadar yattım adetin 26 günü kanda beta hcg pozitif çıktı canım darısı başına inşallah

Bu arada canim ben klomene cevap vermedim 6 ay kullandım ama olmadı sonra menagon iğne vurdum 16 gün yine cvp vermedim 2 akşam hem iğne hemde çörek otu bal tarçın karıştırıp yedim 4 yumurta oldu ama Dr aşılamamı iptal etti kendiniz deneyin bu ay devlet 2 den fazla yumurtanin aşılamasına izin vermiyor dedi meğer bende çatlama sorunu da varmış 4 de folikül kistine dönüştü sonra gonal f e başladım bir hafta içinde cevap verdim işe yaradı ilkinde çörek otu bal tarçın da yedim 8 yumurta oldu 3 ay iptal edildi kistler ancak eridi 2.de sadece gonal f vurdum 6 gün 1 yumos vardı aşılama oldum ama ona guvendim iliskiye girmedim catlayinca tutmadı 2.de yine sadece gonal f 6 gün yine 1 yumurta ve yukarda yazdığım gibi tuttu İşte benim tedavi hikayemde bu

Umutlanmayın denme sebebi herkeste klomen kullanmak yumurta geliştirmeyebiliyor böyle olunca büyük umutla başlayınca insan daha büyük hüsrana uğruyor ben 3. Denememi yaptım hala yumurta gelişmedi her seferinde bir umut diye gittiğim ultrasondan hüsranla kalktım emin olun beklenti içine girince insan daha fazla üzülüyor. Olmaz diye düşünmeyin her bünye farklı sizde yumurta gelişip ilk denemede hamilelik te olabilir ama olmama ihtimaline de kendinizi hazırlayın ve burdan yazdıklarınızı takîp ediyorum benim tedaviye ilk başladığım haldesiniz sürekli mutsuzum yazıyorsunuz mutsuzluk stres işinizi daha da zorlaştırır. Bu durumla kendi kendinize başa çıkamayacaksanız psikolojik destek alın tedavide moral gerçekten çok önemli

Insallah canim

Sadece esim ve ben olsak bu kadar mutsuz olmazdim ama malesef okul ve aile cevresnde baskilar ve cok uzuluyorum ya bu tavirlara bitsin artik su okul ben ogretmenler odasnda surekli 2 hamile var diye bu baskili muhabbete maruz'kaliyorum(((

Bu arada arkadaslar yumurta olusmamissa ya da ufak bi boyuttaysa catlatma ignesi vurulmuyor degil???

Bu arada arkadaslar yumurta olusmamissa ya da ufak bi boyuttaysa catlatma ignesi vurulmuyor degil???
Yumurta en az 16 mm olduğunda çatlatma iğnesini vuruyorlar canım klomen içenler adetin 2. Gününden başlayıp 12. Gününe kadar çörek otu bal tarçın karıştırıp sabahlari ac karinla bir kasik yesinler gerçekten işe yarıyor yumurtlatiyor kızlar deneyin ama iğne vuranlar yapmasın patlama oluyor

Ay ben sizi doktordan daha cok dinliyorum sag ol canim:)))gttim corek otu tarcin ve polen ezdirdim bala karistirdim tadini sevdim bi cesit tatli gbi:))))bu arada bu karisimi esime de yedirebilir miyim

Ay ben sizi doktordan daha cok dinliyorum sag ol canim:)))gttim corek otu tarcin ve polen ezdirdim bala karistirdim tadini sevdim bi cesit tatli gbi:))))bu arada bu karisimi esime de yedirebilir miyim
Eşin için keçiboynuzu pekmezi kullanabilirsin birde ilişkiden 1 saat önce falan kahve içirebilirsin sperm hareketleri daha hızlı oluyormuş

Kızlar ben pcos muyum kesin olarak bilmiyorum ama 1.5 ay önce yumurtladım gebelik de oluştu ama malesef kimyasal oldu değerlerim hala sıfırlamadı. Bu üçüncü gebelik kaybım malesef. Artık yoruldum neden düşüyorlar anlamıyorum glifor a da devam ettim öğrenince coraspin de kullandım ama yok yine kanama ve yine değerler düşüşe geçti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…