- 4 Mart 2015
- 2.449
- 1.783
- 37
-
- Konu Sahibi sananesanane
kimse yokmu acab yardim edin liutfenmrb arkadaslar bende pko var dedi doktorum klomen kullandim ise yaramadi gecen ay menopur ve pregnly catlatma ignesini kullandim tedavi iyi gecti ama hamile kalamadim bu ay tekrar menopura basladim pazartesi yine gidicem bu konuda veya pko lu olup hamile kalanlar neler yapti yardimci olurmusunu lutfenn
klomen bende ise yaramadi malesef ve yumurta buyutmek icin monopur diye igne kullandim gecen ay o ise yaradi pregnly igne oldum catlatmak icin oda yaradi ama hamile kalamadim bu ay tekrar yumurta buyutme ignesi deniyoruz bakalimHamile kalanlar var arkadaşım ama biz henüz onlardan degiliz bende 4 yillik evliyim hc hamıle kalamadim gecen ay klomen kullandım ama hc yumurtam olusmadi adet olursan gel ddler devlet hastaneleri zatenbakalim bende beklemedym
yok canim hic oyle biseye bakilmadi sadece pko var ve zayiflaman gerek dediler guzelce 12kg verdim ama ilaclarla geri aldim hep sen suan ne kullaniyorsunSelam...bnde pko luyum ama bu durumda insulin direncine bakilmasi gerekiyo bakildi mi size?seker yuklemesi yapilip?
Benim aclik sekerim yulsek cikti...glukophage kullaniyorum....pko olunca direk seker yuklemesi yaptirdi doktor...insulin baktir derim.yok canim hic oyle biseye bakilmadi sadece pko var ve zayiflaman gerek dediler guzelce 12kg verdim ama ilaclarla geri aldim hep sen suan ne kullaniyorsun
Canım önce Güzelce kilo ver. Ben de aynı sizler gibiyim kilo, insülin direnci, pKO ve yumurtlama sıkıntısı. Sonuç mu üç kez kaybettim meleklerimi. Ve kaç tane doktora gittiysem dedikleri şey şuydu Polikistik overli hastalarımızda düşük riski normal hastalara göre daha fazla. Ve araştırıldı hiçbir sebep bulunamadı tek sebep kiloya bağlı pkoymuş yani. Şunu da belirteyim her pKO da aynı şey olmuyor ama risk faktörümüz var. Size tavsiyem kilo verin. Benim canım yandı size de tavsiyem bu arkadaşlar. Beni yanlış anlamayın lütfen.yok canim hic oyle biseye bakilmadi sadece pko var ve zayiflaman gerek dediler guzelce 12kg verdim ama ilaclarla geri aldim hep sen suan ne kullaniyorsun
benim boyum 161 ve 64 kiloyom . fazla mı acaba benimde. kilo vermeli miyim?Canım önce Güzelce kilo ver. Ben de aynı sizler gibiyim kilo, insülin direnci, pKO ve yumurtlama sıkıntısı. Sonuç mu üç kez kaybettim meleklerimi. Ve kaç tane doktora gittiysem dedikleri şey şuydu Polikistik overli hastalarımızda düşük riski normal hastalara göre daha fazla. Ve araştırıldı hiçbir sebep bulunamadı tek sebep kiloya bağlı pkoymuş yani. Şunu da belirteyim her pKO da aynı şey olmuyor ama risk faktörümüz var. Size tavsiyem kilo verin. Benim canım yandı size de tavsiyem bu arkadaşlar. Beni yanlış anlamayın lütfen.
Bence normal ama eğer adet düzensizliği varsa ideal kilona düş canım. Biliyorsun pKO ve kilo asla aynı bedende olmamalı :)benim boyum 161 ve 64 kiloyom . fazla mı acaba benimde. kilo vermeli miyim?
kilom normal ama göbek almış başını gidiyor.Bence normal ama eğer adet düzensizliği varsa ideal kilona düş canım. Biliyorsun pKO ve kilo asla aynı bedende olmamalı :)
cok uzuldum canim yedigim ictigin bisi yok kilo yapicak hic bisi yemiyorum sanirim igneler tekrar kilo aldirdi umarim en kisa zamanda kavusursun bebegine canimCanım önce Güzelce kilo ver. Ben de aynı sizler gibiyim kilo, insülin direnci, pKO ve yumurtlama sıkıntısı. Sonuç mu üç kez kaybettim meleklerimi. Ve kaç tane doktora gittiysem dedikleri şey şuydu Polikistik overli hastalarımızda düşük riski normal hastalara göre daha fazla. Ve araştırıldı hiçbir sebep bulunamadı tek sebep kiloya bağlı pkoymuş yani. Şunu da belirteyim her pKO da aynı şey olmuyor ama risk faktörümüz var. Size tavsiyem kilo verin. Benim canım yandı size de tavsiyem bu arkadaşlar. Beni yanlış anlamayın lütfen.
ben 156ydim 63tu vermen gerek dedi buna gore kiyasla canimbenim boyum 161 ve 64 kiloyom . fazla mı acaba benimde. kilo vermeli miyim?
bak bu dogru iste ama hep igne kullandigim icin spor yapamiyorum nasil vericem bilmiyorumBence normal ama eğer adet düzensizliği varsa ideal kilona düş canım. Biliyorsun pKO ve kilo asla aynı bedende olmamalı :)
zaten plo larda gobek bel cevresi buyurmus igrenccckilom normal ama göbek almış başını gidiyor.hamile sanıyolar sinir oluyorum
Sananenin dediği gibi canım pKO zaten bel ve Çevresinde yağlanma yapıyor ne illet hastalık ya :)kilom normal ama göbek almış başını gidiyor.hamile sanıyolar sinir oluyorum
sınırdayım sanırımben 156ydim 63tu vermen gerek dedi buna gore kiyasla canim
sorma hani toto buyuse falan yine neyse bide boy kisa olunca bodur oluyorum iyice:)))Sananenin dediği gibi canım pKO zaten bel ve Çevresinde yağlanma yapıyor ne illet hastalık ya :)
zaten plo larda gobek bel cevresi buyurmus igrenccc
eşim diyo ki "anca boş göbek büyüt "Sananenin dediği gibi canım pKO zaten bel ve Çevresinde yağlanma yapıyor ne illet hastalık ya :)