Polikistik over ile tüp bebek deneyimim

Reglim düzenli genelde benim nadirende olsa kayabiliyor 1 hafta kadar ama son 7-8 aydır düzenli. Pcoslu olup doğal yoldan hamile kalanlarda var tabi bizde hem pcos eşimde de varikosel ve hareketsizlik vardı. 3-4 doktor Tüp bebek önerdi. Tüp bebek için ideal oluyor pcos bol yumurta bol embriyo oluyor. Benim 48 tane toplandı yumurta 13 ü 5. Günü gördü donduruldu 14 tanesinde 6. Güne götürmek istediler sayı fazla olunca ama göremediler. 1 tane transfer oldum bugün 6. Gün idrar testinde çift çizgiyi gördük kanda da değerlerim iyi çıkar umarim 😍🧿
Merhaba pozitifi görmenize çok sevindim ben de Post luyum dondurulmuş beşinci gün embriyo transferi oldum ve bugün üçüncü günüm ilk iki gün hiç ağrım olmadı ama şu an başlayan bir regli sancısı var böyle bir durum yaşadınız mı bu kadar erken eğer olması bile regl olur muyum sizce

Merhaba pozitifi görmenize çok sevindim ben de Post luyum dondurulmuş beşinci gün embriyo transferi oldum ve bugün üçüncü günüm ilk iki gün hiç ağrım olmadı ama şu an başlayan bir regli sancısı var böyle bir durum yaşadınız mı bu kadar erken eğer olması bile regl olur muyum sizce
Bende sancı olmamıştı hafif bir kasık ağrısı olmuştu ama herkesin hikayesi biraz daha farklı olabiliyor gebelikte ciddi bir sancı değilse yerleşme de kasik ağrısı yapabilir pek endişelenmeyin

Bende sancı olmamıştı hafif bir kasık ağrısı olmuştu ama herkesin hikayesi biraz daha farklı olabiliyor gebelikte ciddi bir sancı değilse yerleşme de kasik ağrısı yapabilir pek endişelenmeyin
İnşallah yerleşiyordur yani bir anda başladı bir saattir, önceki regli ağrım gibi ağrı yaşıyorum ve daha üçüncü gün teşekkür ederim sağ olun cevabınız için yine de

X