- 2 Şubat 2013
- 1.270
- 446
-
- Konu Sahibi sananesanane
Slm canim valla ben hala ayni degisen bisi yok bu ay yuurta buyutme igneleride ise yaramadi hala kullaniyorum gerci sali yine gidicem salida olmazsa asilamaya gecicek gelecek ay doktorHanımlar nerelerdesiniz kimsede bi gelişme yok mu
Sen naptin nasil godiyoSlm canim valla ben hala ayni degisen bisi yok bu ay yuurta buyutme igneleride ise yaramadi hala kullaniyorum gerci sali yine gidicem salida olmazsa asilamaya gecicek gelecek ay doktor
Bende bi gelisme yok canimHanımlar nerelerdesiniz kimsede bi gelişme yok mu
Ben en aon klomen kullanmıştım yumurta gelişmedi adet dönemini bekliyorum yeniden gidicem doktora geçen ay adet olamadığım için ilaç kullanmıştım bu ay da vakti geldi ama hala adet olmadım 1 hafta geçsin test yaptırıp ilaca başlarım yeni bir döneme girecez artıkSen naptin nasil godiyo
Haftaya gelişmeleri bekliyoruz artık inşallah gelişir yumurtanBende bi gelisme yok canim((klomen kullaniyorum hala doktor haftaya bakacak beklemedeyiz her zamanki gbi (((
Kaç gündür kullanıyorsun iğneyi hangi dozda yapıyorsunSen naptin nasil godiyo
Valla bu ay cok kullandim ya 75yapiodum olmadi sonra 93e cikardik olmadi simdi 1.5ml siringa yapiyomKaç g
Kaç gündür kullanıyorsun iğneyi hangi dozda yapıyorsun
İlacın adı ne puregonla benim de olmamıştı. Hoş daha hiç oluşmadı yumurtam ama..Valla bu ay cok kullandim ya 75yapiodum olmadi sonra 93e cikardik olmadi simdi 1.5ml siringa yapiyom
Insallah canim gelismeleri yazip paylasacagm sizlerleHaftaya gelişmeleri bekliyoruz artık inşallah gelişir yumurtan
Menopur benimkiİlacın adı ne puregonla benim de olmamıştı. Hoş daha hiç oluşmadı yumurtam ama..
Gecen ay ise yaramisti bu ay olmadi bakalim artikMenopur benimki
Banada hafif demisti cnm dr ama hala yokmrb arkadaslar öncelikle rabbım herkese nasıp etsın ınsallah...bende polıstık over vardı ama dr cok hafıf demıstı....şükür hamileyım
Canım tam hatırlamıyorum ama yarın kağıdı bulup yazarım sana...inşallah hakkında hayırlısı olurBanada hafif demisti cnm dr ama hala yokfsh ve lh degerlerin kacti seninn
Benimkinin biri 4 kusur digeri 6 kusurdu hafif var demisti ondan sordum canim degerler yakinmi diye cok yuksek olursa yumurta rezervi azalmis demektir demisti sonrasi menapoz demistiCanım tam hatırlamıyorum ama yarın kağıdı bulup yazarım sana...inşallah hakkında hayırlısı olur
Cok sevindim canim hayirlisiyla kucagina alirsin insallah allah i sallah bizede nasip edermrb arkadaslar öncelikle rabbım herkese nasıp etsın ınsallah...bende polıstık over vardı ama dr cok hafıf demıstı....şükür hamileyım
amin inşallah canım rabbım herkese nasıp etsın ınsallahCok sevindim canim hayirlisiyla kucagina alirsin insallah allah i sallah bizede nasip eder
dur canım bırazdan bakıp yazıyorum ınan degerlerımı bılmıyorum....Benimkinin biri 4 kusur digeri 6 kusurdu hafif var demisti ondan sordum canim degerler yakinmi diye cok yuksek olursa yumurta rezervi azalmis demektir demisti sonrasi menapoz demisti