polikistik overli olup hamile kalanlar yardim

Evet canım ama iki haftanın 5 günü spor var adet olucam diye spor yapamamıştım şimdi tam gaz spor yapıyorum pazar tartılcam

harikasın canım ya peki nasıl besleniyorsun bir günlük menünü anlatsana bende tam gaz devam diyet spor

Teşekkür ederim tatlım,Öncelikle ,kesinlikle diyet yapıyorum diye odaklamadım kendimi sadece sağlıklı besleniyorum diye düşündüm ve hayatıma sporu ekledim 3 beyaz dan uzak dur diyorlar ya şeker yerine tatlandırıcı aldım sadece Türk kahvesi içiyorum zaten ona koyuyorum tuz yerine markete gittim deniz tuzu aldım bacaklarım ödem olmuş meğer normal tuzdan deniz tuzu süper bişey un kesinlikle beyaz ekmek yemiyorum buğday , çavdar tam tahıllı tüketiyor

Sabah
2 yemek kaşığı yulaf ezmesi (eti)
2 yumurta çarpıyorum deniz tuzu ilave edip ikisini yağsız tavada pişirip yiyorum hariiiika bişey oluyor mutlaka yap ve inanılmaz tok tutuyor onun yanında 1 salatalık yiyorum
Ya da
1 haşlanmış yumurta
1 dilim esmer ekmek
Domates _salatalık_paşa biberi

Ara
7 çiğ badem 3 kuru kayısı

Öğlen
Lor , domates , biber çingen pilavı diyorlar ya 1 dilim ekmekle geçiştiriyorum

Ara
1 adet sarı elma (sarı elma çok lezzetli geliyor bana)

Akşam
Bazen yağsız tavada 4 köfte ve bol salata 1 kase yoğurt 1 dilim ekmek

2 haşlanmış but ,4 yemek kaşığı bulgur pilavı yoğurt salata ekmek yok

Sebze yemeği yoğurt salata 1 dilim ekmek

En geç 5 de yiyorum sonra eşim işten gelince bizim dizi keyfimiZ vardır cipsler , eti karamlar onları yemeden yapamam sanıyordum ama inan öyle bi tabak yapıyorum ki dönüp Ayy eşim şunları yiyo diye ufacık canım cekmiyo yaptığım şu bütün tatlı krizimi alıyor
2 kaşık yoğurt bol tarçın, yarım muz ,1 elma ve 5_6 adet kara üzüm koyup karıştırıyorum bırak ben eşimin yediklerinde içim kalmayı eşimin canı benim yaptığım meyve salatasından çekiyor:) onu da meyveye alıştırıyorum o fit ama yinede sağlık için meyve çok gerekli
Bütün yaptıklarım bundan ibaret
1 saat de kondisyon bisikleti me biniyorum o kadar...çok uzun oldu kusura bakmayın

Teşekkür ederim tatlım,Öncelikle ,kesinlikle diyet yapıyorum diye odaklamadım kendimi sadece sağlıklı besleniyorum diye düşündüm ve hayatıma sporu ekledim 3 beyaz dan uzak dur diyorlar ya şeker yerine tatlandırıcı aldım sadece Türk kahvesi içiyorum zaten ona koyuyorum tuz yerine markete gittim deniz tuzu aldım bacaklarım ödem olmuş meğer normal tuzdan deniz tuzu süper bişey un kesinlikle beyaz ekmek yemiyorum buğday , çavdar tam tahıllı tüketiyor

Sabah
2 yemek kaşığı yulaf ezmesi (eti)
2 yumurta çarpıyorum deniz tuzu ilave edip ikisini yağsız tavada pişirip yiyorum hariiiika bişey oluyor mutlaka yap ve inanılmaz tok tutuyor onun yanında 1 salatalık yiyorum
Ya da
1 haşlanmış yumurta
1 dilim esmer ekmek
Domates _salatalık_paşa biberi

Ara
7 çiğ badem 3 kuru kayısı

Öğlen
Lor , domates , biber çingen pilavı diyorlar ya 1 dilim ekmekle geçiştiriyorum

Ara
1 adet sarı elma (sarı elma çok lezzetli geliyor bana)

Akşam
Bazen yağsız tavada 4 köfte ve bol salata 1 kase yoğurt 1 dilim ekmek

2 haşlanmış but ,4 yemek kaşığı bulgur pilavı yoğurt salata ekmek yok

Sebze yemeği yoğurt salata 1 dilim ekmek

En geç 5 de yiyorum sonra eşim işten gelince bizim dizi keyfimiZ vardır cipsler , eti karamlar onları yemeden yapamam sanıyordum ama inan öyle bi tabak yapıyorum ki dönüp Ayy eşim şunları yiyo diye ufacık canım cekmiyo yaptığım şu bütün tatlı krizimi alıyor
2 kaşık yoğurt bol tarçın, yarım muz ,1 elma ve 5_6 adet kara üzüm koyup karıştırıyorum bırak ben eşimin yediklerinde içim kalmayı eşimin canı benim yaptığım meyve salatasından çekiyor:) onu da meyveye alıştırıyorum o fit ama yinede sağlık için meyve çok gerekli
Bütün yaptıklarım bundan ibaret
1 saat de kondisyon bisikleti me biniyorum o kadar...çok uzun oldu kusura bakmayın

harikasın canım bende 2 aydır sıkı diyetteyim spor da var hayatımda ama sen 2 haftada 4 kilo vermişsin çok iyi geliyor kulağa bende 78 kilo boy 160 şu an için 70 benim için inanılmaz iyi olur ben ayda 6 kilo gitse şükür edicem yani bugün dr a gittim inofolik verdi spor diyet tam gaz devam dedi bir an önce bende ideale inmek istiyorum ayyy destek olalım birbirimize ya grup mu kursak :rolleyes:

İnofolik bende aldım bugün ama doktora sormadım bile kendi başıma aldım yarın başlıcam

canım inofolik çok etkiliymiş dr öyle söyledi 5 ay önce gebeliğim sonlandırıldı kalbi atmıyordu şu an korunmuyoruz işte 4 aydır falan canım sanırım ben çok aç kalıyorum o yüzden metabolizmayı durduruyorum 1 ayda yaklaşık 4 kilo vermişim hemde aç kaldım hep

canım inofolik çok etkiliymiş dr öyle söyledi 5 ay önce gebeliğim sonlandırıldı kalbi atmıyordu şu an korunmuyoruz işte 4 aydır falan canım sanırım ben çok aç kalıyorum o yüzden metabolizmayı durduruyorum 1 ayda yaklaşık 4 kilo vermişim hemde aç kaldım hep
Anladım canım pco varmıydı sende peki? Inşallah bir daha ki sağlıklı gebelik olur canım en azindan hamile kalabiliyormuşsun ben 1.5 yıldır hiç hamile kalamadım pco nun yanında prolaktin süt hormonum da yüksek çıktı bekliyorum bakalım, ne zaman Rabbim nasip etcek

Anladım canım pco varmıydı sende peki? Inşallah bir daha ki sağlıklı gebelik olur canım en azindan hamile kalabiliyormuşsun ben 1.5 yıldır hiç hamile kalamadım pco nun yanında prolaktin süt hormonum da yüksek çıktı bekliyorum bakalım, ne zaman Rabbim nasip etcek
evet canım po var rabbim yardımcımız olsun inş en kısa zamanda kavuşuruz yavrularmıza

Kizlar lutfen su teste bi bakin bence ben hayali bi cizgi goruyorum adetime bir hafta war iki gundur sabahlari ne yesem cikariyorum biliyorum daha cok war ama bi deneyeyim dedim siz ne goruyosunuz???

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    53,9 KB · Görüntüleme: 67
Kizlar lutfen su teste bi bakin bence ben hayali bi cizgi goruyorum adetime bir hafta war iki gundur sabahlari ne yesem cikariyorum biliyorum daha cok war ama bi deneyeyim dedim siz ne goruyosunuz???
Canım bu kaçıncı dakikası? Yani ilk idrara batırdığım ana benziyor. Bekletmeden mi resim çektin yoksa bikaç dakika sonraki hali mi bu?

canım bu test bozuk istersen yeni bir test ile dene... boyanın sadece çizgiler üstünde olması gerekiyor , bunda her tarafa dağılmış :KK43:
Anladim canim :KK43: bosuna umut etmem en azindan eger dayanabilirsem mensime kadar test yapmamayi dusunuyorum :KK17:

X