- 16 Mart 2015
- 31
- 12
- 38
-
- Konu Sahibi sananesanane
İgnenin yan etkisi olablr bende klomen kullandgmda adtm btmek blmydu ama doktoruna danış sen cnım gendeBugun daha 4gun oldu biteli adetim canim
Yarin gidicem zaten canim bakalim hayirlisi herseyin ama kesildi dun sadece 1damla geldi gece hic bisi yoktu sabah kalktimda sadece peceteye kahve leke geldi bacaklarim ve belimde agri var erken yumurtluyor olabilirmiyim acaba die dusundumİgnenin yan etkisi olablr bende klomen kullandgmda adtm btmek blmydu ama doktoruna danış sen cnım gende
Olabilir cnim yumurtlama belrtlrne benziyo hadi bklm hayirlsiYarin gidicem zaten canim bakalim hayirlisi herseyin ama kesildi dun sadece 1damla geldi gece hic bisi yoktu sabah kalktimda sadece peceteye kahve leke geldi bacaklarim ve belimde agri var erken yumurtluyor olabilirmiyim acaba die dusundum
Benim hiç başıma gelmedi. Doktoruna ulaşabilirsen ara bilgi al istersenKizlarrr yumurta buyutme ignesi kullaniyorum bu ucuncu denemem 6.gunum bugun igneyi yaptiktan sonra kanamam basladi litfen yardim edin varmi boyle kanamasi olanlar
Yarin randevum var zaten kanamam kesildi sadece kahverengi lekelenmem oluyo kNamada tek bi damlaydi 1hafta daha gecmis olsa dicem hamilelikmi acaba adetten hemen sonra hamile kalan varmi hic acabaBenim hiç başıma gelmedi. Doktoruna ulaşabilirsen ara bilgi al istersen
O insanlarin hepsini dipsiz bi kuhuya atcan ustunude kapaticaksinResmen su dunyadaki sinamam oldu polikistik overcevre baskisindan biktim artik herkes bana hala hamile degil misin sorusunu sorup tum moralimi alt ust etmek uzere mi bu nasil bir is ya ne sonuclar pozitif ne adet oluyorum bu nedir nereye kadar surecek ya (
Aynen oyle ya cok mutsuzumO insanlarin hepsini dipsiz bi kuhuya atcan ustunude kapaticaksin
Resmen su dunyadaki sinamam oldu polikistik overcevre baskisindan biktim artik herkes bana hala hamile degil misin sorusunu sorup tum moralimi alt ust etmek uzere mi bu nasil bir is ya ne sonuclar pozitif ne adet oluyorum bu nedir nereye kadar surecek ya (
Ama sana bisi dicem canim insanlari taktikca ve uzuldukce mutsuz oldukca bebegin sebden hep uzaklasiyo bunu hic unutmaAynen oyle ya cok mutsuzum
Sikma canini hic bende de polikistik over var ve gercekten moralini bozmaman gerek bebek icin. Bende hic adet olmuyorm klomen kullandim yumurtalar olgunlasmadi simdi gonal f 75 igne kulluniyorm yumurtam 21 milim olmus ve ikinci yumurtam bile olusmus daha devam ediyorm ignelere carsamba gunu catlatma ignesi vercek bana. Defigim gibi moral cok onemli kim ne derse desin takma canimResmen su dunyadaki sinamam oldu polikistik overcevre baskisindan biktim artik herkes bana hala hamile degil misin sorusunu sorup tum moralimi alt ust etmek uzere mi bu nasil bir is ya ne sonuclar pozitif ne adet oluyorum bu nedir nereye kadar surecek ya (
Slm canim oncelikle insallah hersey yolunda gider ben kendi tedavimi anlatmak isterim belki sana yardimci olur oncelikle 3defa klomen kullandim ama ise yaramadi aa klomen ise yarasaydi eger pregnly10000 ignesi(yumurta catlatma ignesi) yapicaktim ama malesef sonuc vermedi neyse 3aydir menopur yumurta buyutme ignesi oluyorum her ay ayri bir dobemdir yani bu brnim 3.denemem her aylik donemde menopur75ml 12gub boyunca igne yaptim karnimdan(kendim yaptim) yumurtam buyudu catlatma ignem pregnly i de yaptim oda ise yaradi ancak hamile kalamadim bu sefer ucuncu seferim bakalim eger bu ayda olmazsa asilama yapilcak asilamada olmazsa tup bebege gecilcek bakalim artik allah ne zaman kismet ederse bu arada benim esimin kan ve sperm testlerinde hic bi sorun cikmamistiDoktora gittim arkadaslar doktor polikistik overde 1 yilin dolmasini beklemeye gerek yok tedaviye baslayalim dedi ama oncesinde 6 tup kan aldilar detayli bi kan tahlili yapti esime de daha once yaptirdgmiz spermiyogrami istedi ikisinin sonucuna gore tedaviye baslaycaz dedi.tedavi derken arkadaslar??? su aylar suremd ilac tedavilermi yoksa igne asi filan mi yoksa tup bebek mi yarin gidiyorum doktorla konusmaya insallah en iyi sonuc veren yontemi uygular cok heyecanliyim:)
Benim ilk gittigm doktor sperm sayisina az demisti ama bakalim bu ne diyecek of ya doktora desem hic beni ilacla ugrastirma tup bebek yapalm kizar mi acaba:)cunku ilac kullaninca her ay umut oluyor insanda negatif sonuc gelince defalarca uzuluyor insan tabi Allah kismet etmediyse tupte de olmazSlm canim oncelikle insallah hersey yolunda gider ben kendi tedavimi anlatmak isterim belki sana yardimci olur oncelikle 3defa klomen kullandim ama ise yaramadi aa klomen ise yarasaydi eger pregnly10000 ignesi(yumurta catlatma ignesi) yapicaktim ama malesef sonuc vermedi neyse 3aydir menopur yumurta buyutme ignesi oluyorum her ay ayri bir dobemdir yani bu brnim 3.denemem her aylik donemde menopur75ml 12gub boyunca igne yaptim karnimdan(kendim yaptim) yumurtam buyudu catlatma ignem pregnly i de yaptim oda ise yaradi ancak hamile kalamadim bu sefer ucuncu seferim bakalim eger bu ayda olmazsa asilama yapilcak asilamada olmazsa tup bebege gecilcek bakalim artik allah ne zaman kismet ederse bu arada benim esimin kan ve sperm testlerinde hic bi sorun cikmamisti
Canim ama soyle dusun ilacla yapilidigi zaman kendiliginden gebelik beklenit dogal yolla yani ama tup bebekte birsuru hormon vicuduna yukleniyo evet canim ignemi kendi kendime yaptimBenim ilk gittigm doktor sperm sayisina az demisti ama bakalim bu ne diyecek of ya doktora desem hic beni ilacla ugrastirma tup bebek yapalm kizar mi acaba:)cunku ilac kullaninca her ay umut oluyor insanda negatif sonuc gelince defalarca uzuluyor insan tabi Allah kismet etmediyse tupte de olmazbu arada canim igneni nasl kendin yaptin anlamadim onu
Ama suan neden uzuldugunu gercekten anlamiyorum bence sukret sukretki derdinin devasi var cok sukurki doktor asla senin cocugun olmaz dememis ya oyle deseydi ya sana mumkun degil deseydi napardinDoktor b12 vitamini d vitamini bi de kansizlik var dedi bana bunlar icin ilac verdi esimi de spermiyogram testine yonlendirdi bakalim haftaya ne olacak doktor ilabd tedavisine baslayacagm sende dedi((
Cok haklisin canim benim sesli konustugumda seninle ayni seyleri soyluyorum zaten ama icimden insaniz iste cok istiyorum ya hemen olmasini istiyor gonul:)Ama suan neden uzuldugunu gercekten anlamiyorum bence sukret sukretki derdinin devasi var cok sukurki doktor asla senin cocugun olmaz dememis ya oyle deseydi ya sana mumkun degil deseydi napardin