polikistik overli olup hamile kalanlar yardim

Cok haklisin canim benim sesli konustugumda seninle ayni seyleri soyluyorum zaten ama icimden insaniz iste cok istiyorum ya hemen olmasini istiyor gonul:)
Bende tipki senin gibiyim hic bi farkim yok kendine hep sunu soyle eger kendini uzersrn sikintiya koyup stres yaparsan hic kavusamicaksin bebegine

Merhaba arkadaslar bende nalet pkoluyum ben 9 yillik evliyim 2 asilama.5 tup bebek denedim yoruldum artik ne yapmak lazim bu pkoyu yenmek icin akil berin banada. :KK43:
Canım ben 5 yıllık evliyim pco hastasıyım 3 yıl uğraştım klomen işe yaramadı ignede Önce 4 yumurta oldu tedavi iptal3 ay sonra 8 yumurta oldu yine iptal ama ben deli gibi çörek otu bal tarçın da yedim patlama oldu agliyordum niye böyle oluyor diye o gece rüyamda kucağıma kundak şeklinde seccade indiğini gördüm gayet açıktı çocuğum olmasi için namaz kılmam gerekiyordu tabi ben usengeclikten yine 3 ay kilmadim annemi kaybettim o ara sonra namaza başladım hergün dua ediyordum yasin okuyup ve Meryem suresini okuyordum o ay tedaviye tekrar başladım ama aşılama tutmadı bu defa bütün umudum kirilmisti ben herseyi yaptım gene olmadı dedim eşimin ısrarı ile o ay tekrar gittim herşey o kadar hızlı oldu ki o ayin sonunda hamileydim yani umudunu yitirme hem tedavi ol hem dua et RABBİM nasip eder inşallah

Sanki ben bilerek hamile kalmiyorum esimin tarafindan kimle konussak cocuk yapin'diyolar Allahim bu'nasil bi sinamaydi ne'olur ben ve benim gbilerin dilegni duy gor ve gerceklestir rabbim su mubarek gun dua edelim Inanilmaz mutsuzum ya:KK43:((namazda agliyorum artk dua ederken

Sanki ben bilerek hamile kalmiyorum esimin tarafindan kimle konussak cocuk yapin'diyolar Allahim bu'nasil bi sinamaydi ne'olur ben ve benim gbilerin dilegni duy gor ve gerceklestir rabbim su mubarek gun dua edelim Inanilmaz mutsuzum ya:KK43:((namazda agliyorum artk dua ederken
Çok vicdansiz oluyor insanlar aynısını yaşadım bana Ilk asilamam tutmayinca bırak tedaviyi olmuyor işte dedi kayinpederim herkesin içinde o gün o kadar çok ağladım ki ama tam 24 gün sonra hamile oldugumu öğrendim RABBİMIZE hamd olsun sizlere de nasip etsin inşallah

Z
aten hep koca tarafi sikistirir acaba oclaf edenler kendi kizlari ayni durumda olsa sesleri cikarmi :KK43: simdi ignemi yapicam yine allah herkesin yar ve yardimcisi olsun herkese sabir versin

Çok vicdansiz oluyor insanlar aynısını yaşadım bana Ilk asilamam tutmayinca bırak tedaviyi olmuyor işte dedi kayinpederim herkesin içinde o gün o kadar çok ağladım ki ama tam 24 gün sonra hamile oldugumu öğrendim RABBİMIZE hamd olsun sizlere de nasip etsin inşallah
Insallah canim benim ya cok dua ettim bu gece

Ben bundan 2 ay once pco ve tedavileri hamilelik hakkinda hicbir sey bilmiyormusum meger burdan okuduklarim ve daha sonra aktif olarak katildigm konusmalarla o kadar cok sey ogrendim ki Allah hepinizden razi olsun her soruma yanit verdiniz aydinlattnz.tedavi surecim olumlu olumsuz ne olursa olsun ben de sonuclari paylasacagm ki ayni durumdaki arkadaslar netten arastirdgnda bizi gorsun yalniz olmadgni anlasin

Ben bundan 2 ay once pco ve tedavileri hamilelik hakkinda hicbir sey bilmiyormusum meger burdan okuduklarim ve daha sonra aktif olarak katildigm konusmalarla o kadar cok sey ogrendim ki Allah hepinizden razi olsun her soruma yanit verdiniz aydinlattnz.tedavi surecim olumlu olumsuz ne olursa olsun ben de sonuclari paylasacagm ki ayni durumdaki arkadaslar netten arastirdgnda bizi gorsun yalniz olmadgni anlasin
RABBİM dualarinizi kabul etsin inşallah canım

Eşimin anneannesi her gördüğünde çocuk yokmu diye soruyor.eşimin 2 kuzeniyle aynı sene evlendik onların çocukları oldu yaşına girdi. Her defasında senle evlenenlerin çocukları anne demeye başladı diyo Artık gülüp geçiyorum olmuyor diye dillendirmiyoruz. Eşimle bir ağız daha düşünmüyoruz diyoruz. Allah herkese emeklerinin karşılığını nasip etsin. İnsanlar karşısındakine nasıl davranması gerektiğini bilmiyorlar onlar böyle davranıyor diye biz moralimizi bozmayalım kızlar.

Ya diyorum ya bizler gelin oldugumux icin dillendiriyorlar kendi kizlari veya kendi kiz torunlarina boylr derlermi sanki

Eşimin anneannesi her gördüğünde çocuk yokmu diye soruyor.eşimin 2 kuzeniyle aynı sene evlendik onların çocukları oldu yaşına girdi. Her defasında senle evlenenlerin çocukları anne demeye başladı diyo Artık gülüp geçiyorum olmuyor diye dillendirmiyoruz. Eşimle bir ağız daha düşünmüyoruz diyoruz. Allah herkese emeklerinin karşılığını nasip etsin. İnsanlar karşısındakine nasıl davranması gerektiğini bilmiyorlar onlar böyle davranıyor diye biz moralimizi bozmayalım kızlar.
Kesinlikle canım bana da siz tembel çıktınız diyorlardı tedavi gördüğümü bilmelerine rağmen

Ofisten arkadasim söyleme düşünmüyoruz de diyordu ama ben saklayamiyordum sorduklarinda tedavi görüyorum diyordum pco hastasıyım diyordum buna rağmen 40 tane şey söylüyorlardi insanların bana aciyarak baktıklarını görmek beni mahfediyordu esimden ayrılmak bile istedim ama kabul etmedi ALLAH vermiyorsa sebebi vardır ben seni seviyorum dedi genede tatmin olmuyordum bir türlü her hastane çıkışı ofise gidene kadar agliyordum hamd olsun RABBİM'E sonunda oldu inşallah sizinde olur içimden bir ses yakında hepinizin olacağını söylüyor inşallah güzel haberlerinizi okurum burdan bu arada sürekli salavat getirin kızlar ben her boş vaktimde özellikle metrobüsle işe giderken yol boyu salavat getiriyordum ayetel kürsi okuyordum

Yine siz iyisiniz kaynanam bAna gecmis yillarda bi teyzeninde cocugu olmamis kocasini evlendirmis bu hikayeyi anlatti kisaca bana gitki oglum evlensin dedi

Ya merak ediyorum kendi başına gelse böyle söyler miydi yine ALLAH yardımcınız olsun inşallah benim annemin ilk çocuğu erken doğum sebebiyle vefat etmiş sonra 3 sene çocuğu olmamış babannemde onun çocuğu olursa benimde olur demiş bunu duyan suna teyze o gün almış annemi dra götürmüş annem saf tabi ne bilsin Dr rahim filmi çekmiş problem yok sen hamile kalırsın demiş o ay annem ablama hamile kalmış sonra peş peşe 6 kez hamile kalmış ben cocuklugumu düşününce hep annemi hamile hatırlıyorum☺ bir kardeşim vefat etti en küçüğü de yine baskalarinin zoruyla kürtaj oldu 4 kardeşiz zavallı annem hep pişmanlık duydu kurtajdan dolayı ama işte koca sözünden hiç çıkmazdı demem o ki RABBİM babannemin yüzüne koca bir tokat indirdi annem 1.5 yıl önce vefat etti babannemse hala sağ

Ya merak ediyorum kendi başına gelse böyle söyler miydi yine ALLAH yardımcınız olsun inşallah benim annemin ilk çocuğu erken doğum sebebiyle vefat etmiş sonra 3 sene çocuğu olmamış babannemde onun çocuğu olursa benimde olur demiş bunu duyan suna teyze o gün almış annemi dra götürmüş annem saf tabi ne bilsin Dr rahim filmi çekmiş problem yok sen hamile kalırsın demiş o ay annem ablama hamile kalmış sonra peş peşe 6 kez hamile kalmış ben cocuklugumu düşününce hep annemi hamile hatırlıyorum☺ bir kardeşim vefat etti en küçüğü de yine baskalarinin zoruyla kürtaj oldu 4 kardeşiz zavallı annem hep pişmanlık duydu kurtajdan dolayı ama işte koca sözünden hiç çıkmazdı demem o ki RABBİM babannemin yüzüne koca bir tokat indirdi annem 1.5 yıl önce vefat etti babannemse hala sağ
Allah yardimcimiz oldun asla istemem ama kaynanamin bide kizi var hic kizni dusunmeden buyuk konusuyo bakalim neler olucak cok zor kolay deil allah herkese sabir versin

Ayni durumdayiz biz de olmuyor demiyoruz dusunmuyoruz'diyoruz.eger olmuyor desek bizim millet o kisir lafini bi yapistirir olene dek bizimle olur bu soz artik dile dusmek cok kotu:KK43:(((

Hay
Yine siz iyisiniz kaynanam bAna gecmis yillarda bi teyzeninde cocugu olmamis kocasini evlendirmis bu hikayeyi anlatti kisaca bana gitki oglum evlensin dedi
Hayatta herşeyi çocuk olarak gören insanların yaptığı şeyler bunlar. Sana bunu söyleyen kendisi de kadın ve hayatta kadını en çok ezen ayaklar altına alan yine kadın ben anlayamıyorum insanları kendi çocuğu olmasaymış sana söylediğini yapacakmıymış. Allah sana sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat nasip etsin canım ağzını açıp boş laf edenleri de ettikleri laflardan utandırsın inşallah

X