- 30 Ocak 2024
- 123
- 51
- 33
Benim başlarda olmuştu hızlı yürüyünce kasigima ağrı giriyordu şuan yok hatta hiç belirtim yok diyebilirim geceleri çok sık tuvalete gidiyorum iştahım çok açık bir de göğüslerim şişti ama agrimiyorlar onun dışında bir şeyim yok ultrasonda görmesem hamile değilim derim o derece şanslı kesimdenim galiba belirti konusunda ama insan öyle de paranoyak oluyor niye belirti yok diye hareketlerini bir nebze kisitla tabi özellikle ağır kaldırma ve büyük tuvalet için kabızlık varsa eger takviye al istersen bende merak ettim haber verirsin ama bence kesin varBende göbeğimin sağ ve sol taraflarına yapıyorum şuan alt kısımı gebelikten sonraya saklıyım inşallah hamileyimdir sabah ilk idrarla tekrar test yapıcam atarım sanada çok teşekkür ediyorum bıkmadan yanıtladığın için belirdi olarak arada kasık ağrısı ve sürekli olan bel ağrısı normal rutin hayatına devam edebilirsin dedi doktor ama bi makine boşaltıyorum belime bıçak saplanmış gibi oluyor o yuzden dinleniyorum hep önümüzdeki perşembe kan testi vereceğim çok heyecanlıyım