- 20 Mayıs 2024
- 752
- 850
- 26
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Keşke yaa bir kere yaptın mı gerisi geliyor bende de benim belirtiler de 2 gündür var ondan önce bişey yoktu. Cumartesi böbrek ağrım oldu o geçti sonra regl olacak gibi ağrım oluyo arada bişey batıyo gibi oluyo. Göğüslerim de iki gündür şişti ve acıyo meme uçlarımda kaşınıyor ama çoğu regl belirtisi iştePuff birimizden biri sabırlı olsa keşke birbirimizi gazlardık
Ya en azından belirtin var bende o da yok geçti bütün belirtilerim bomboşumKeşke yaa bir kere yaptın mı gerisi geliyor bende de benim belirtiler de 2 gündür var ondan önce bişey yoktu. Cumartesi böbrek ağrım oldu o geçti sonra regl olacak gibi ağrım oluyo arada bişey batıyo gibi oluyo. Göğüslerim de iki gündür şişti ve acıyo meme uçlarımda kaşınıyor ama çoğu regl belirtisi işte
Bende hiç belirti yok regl öncesi hafiften karnım ağrır aynı öyleyim şuan o yüzden pek umidimde yokta bakalım hayırlısı bu ay doktora gidip yumurtlama takibi yapmak istiyorum eşimde test verir hemKeşke yaa bir kere yaptın mı gerisi geliyor bende de benim belirtiler de 2 gündür var ondan önce bişey yoktu. Cumartesi böbrek ağrım oldu o geçti sonra regl olacak gibi ağrım oluyo arada bişey batıyo gibi oluyo. Göğüslerim de iki gündür şişti ve acıyo meme uçlarımda kaşınıyor ama çoğu regl belirtisi işte
Belirtim olsa da negatifse negatif ki canım keşke belirtiye göre olsaYa en azından belirtin var bende o da yok geçti bütün belirtilerim bomboşum
Benim de bugün ki testten sonra ümidim pek kalmadı. Evet daha iyi olur doktor takibiyle yapmak canımBende hiç belirti yok regl öncesi hafiften karnım ağrır aynı öyleyim şuan o yüzden pek umidimde yokta bakalım hayırlısı bu ay doktora gidip yumurtlama takibi yapmak istiyorum eşimde test verir hem
Hayırlısı olsun bakalım inşallah Çarşamba sabah tekrar yaparım ben daha garanti olur sanki . Zaten disim kırıldı en azından onu cektiririm diye avutuyorum kendimiBenim de bugün ki testten sonra ümidim pek kalmadı. Evet daha iyi olur doktor takibiyle yapmak canım
Öyle hayırlısı olsun varsa da yoksa da diyorum hep insan tabi ki üzülüyü ben kendim için değil kızım için üzülüyorum. Her gün kardeşim olursa ile başlayan cümleler kuruyorHayırlısı olsun bakalım inşallah Çarşamba sabah tekrar yaparım ben daha garanti olur sanki . Zaten disim kırıldı en azından onu cektiririm diye avutuyorum kendimi
Canım kendi test şokumdan sana odaklanamadım ben hiç ya. Allah ol der ve olur resmen senin ki de öyle oldu çok şaşkınım bende hala umarım sağlıkla ilerler canımKızlar kan verdim yarımsaat önce. Eve gelirkende btane normal test alayım dedim ekliyorum. İlk yaptıgım strip testti. Hala şoktayım bakalım değer kaç çıkıcak
Gerçekten canım bildiğimiz herşeyi yalanlayan bir durum yaşıyorum. İnşallah hayırla sonuçlanır. Baskasında okusam yok artık derim yaniCanım kendi test şokumdan sana odaklanamadım ben hiç ya. Allah ol der ve olur resmen senin ki de öyle oldu çok şaşkınım bende hala umarım sağlıkla ilerler canım
Hayatta herşey süprizlerle dolu küçük mucize kız olursa müjde koy bari adınıGerçekten canım bildiğimiz herşeyi yalanlayan bir durum yaşıyorum. İnşallah hayırla sonuçlanır. Baskasında okusam yok artık derim yani
senin bat neydi. Bu arada strip test daha hassas oluyor demişlerdi bence doğru benm o daha bi koyu kırmızı kaset daha açık renkbu arada az önce bir yorum okudum. Regl ye bir Gün kala erken gebelik testinde silik çizgiyle öğrenen bile varmış. Ben sanıyorum ki Erken ya çıkması gerekiyor mecbur.
Bat 5 Temmuz canım. Strip testim kalmadı elimde sipariş verdim çarşamba gelicek canım. Yani bata 2 gün kala. O zaman yaparım. Yani en son yaptığım strip teste bariz var gibiydi ama bilmiyorum ki kafam çok karıştısenin bat neydi. Bu arada strip test daha hassas oluyor demişlerdi bence doğru benm o daha bi koyu kırmızı kaset daha açık renk
Bugunmu yapmıştın strip testi sen. Bende kendimden sana odaklanamadm.ovulasyon varmı yaptınmıBat 5 Temmuz canım. Strip testim kalmadı elimde sipariş verdim çarşamba gelicek canım. Yani bata 2 gün kala. O zaman yaparım. Yani en son yaptığım strip teste bariz var gibiydi ama bilmiyorum ki kafam çok karıştı
Olsun canım ya çok normal ovülasyon da yaptım evet bugün 2. İdrarla yaptımBugunmu yapmıştın strip testi sen. Bende kendimden sana odaklanamadm.ovulasyon varmı yaptınmı
Hergün test yap bakalım nolcak heyecanlı yaOlsun canım ya çok normal ovülasyon da yaptım evet bugün 2. İdrarla yaptım