Gebeliğe Hazırlık Polikistik Over Olup Hamile Kalmak İsteyenler Paylaşım 🌸🤰🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende inofolicle birlikte femara kullandim Allah'ın izniyle oldu 2. Ayımda 😊
Darısı başımıza ☺️ bu ay Femara kullanamıcam inofolic ile değerlendiricem bakalım inşallah yumurtlarım eğer nasip olmazsa bidahaki regl Femara başlayacağım. İnşallah femaraya gerek kalmaz 🥹

Ayy sende bendensin desene …. Bende bu ay kendimin doktoruyum hiç sevmem 😅
Ben ama inanıyorum ilk gebeligimde klomen yumurta çatlatma iğnesi vs oldum bişey olmadı soğan kürü ovulasyon testi yapıp bol bol dua ettiğim ay gebe kalmıştım yani gerçekten şifa olacağına inanıyorum bazı seylerin

Ben ama inanıyorum ilk gebeligimde klomen yumurta çatlatma iğnesi vs oldum bişey olmadı soğan kürü ovulasyon testi yapıp bol bol dua ettiğim ay gebe kalmıştım yani gerçekten şifa olacağına inanıyorum bazı seylerin
Soğan kürü pcos olanlarda zararlı diye biliyorum ama yanlış mı biliyorum acaba ? Kokmuyor mu o hiç canım ?

Kişiden kişiye degişir tabi ama benim eskiden geçte olsa kendiginden döndüm başlarda bebek düşünmeye basladıgımızdan beri ilaç ile başlatıyoruz ve letu kullanmama rağmen yuöurta gelişimin olmamıstı bu ay ilaçsız diğer aylardan tek farkı inofolic ti ben faydasını gördüğünü düşünüyorum dıngu kendim ipinden başlarsa 3. Gibi yıne doktor randevum olacak yıne 2. Kez ilaçla takip yapacagız o zaman daha net gorurum eskisini artısını ama ben ovude asla pozitifi görmeyen biriydim
Anladım canım şifa olsun inşallah mutlaka faydası vardır

Soğan kürü pcos olanlarda zararlı diye biliyorum ama yanlış mı biliyorum acaba ? Kokmuyor mu o hiç canım ?
Asla zararlı değil tam tersi benim gebe kalmami sağladı hiç adet gormuyorken.kokuyo ama şifa için dayaniyosun.gecio zaten kokusu

Tüplerin açık olup olmadığını anlamak için rahim film çektiren var mı zor diyorlar birde ne zaman yaptırmak gerekir ?

Tüplerin açık olup olmadığını anlamak için rahim film çektiren var mı zor diyorlar birde ne zaman yaptırmak gerekir ?
Ben dün çektirdim anestezi ile oluyor zor değil sonrasında ağrım bile yoktu sadece lekelenmem var az bişey. Benim regl bitti 1 gün sonra yaptırdım yani regl 6 gün sürüyor 7. Gün hsg yaptırdım. Korkulacak bişey değil

Ben dün çektirdim anestezi ile oluyor zor değil sonrasında ağrım bile yoktu sadece lekelenmem var az bişey. Benim regl bitti 1 gün sonra yaptırdım yani regl 6 gün sürüyor 7. Gün hsg yaptırdım. Korkulacak bişey değil
Sonuç ne zaman çıkıyor bende yaptırmak istiyorum geçmiş olsun

Tarif verir misin kuzum bende deneyim bir de hangi zamanlar içiyorsun yumurtlamaya kadar mı yoksa hep mi
Kuzum adetin 7.gunu başla.bide soğanın üst kırmızı kabuğu en kotulerini at ama tamamen sıyırma yani turuncu kabuguda kalsın yıkayıp dörde bol kabuğuyla yap.

Eklentiler

• IMG_20240504_164027.jpg
    IMG_20240504_164027.jpg
    100,5 KB · Görüntüleme: 20
Bende şimdi inositol içiyorum adetim ne yazikki gelmedi geldi diye düşünmüştüm ama bu ay gelmedi fitilim bitsin iyilesince sulu ultrason cektirecegim

X