Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sat 27 Nisan bat 31 Mayıs diyor ama o 2 haziranı bulur balımSenin yeni sat bat belli mi
İnşallah canım amin senin de gözün aydın hamileymişsin sağ sağlim al evladını kucağına inşallahİnşallah güzel haberler alırsınız sabrın sonu selamet
Çok saolun inşallah rabbim hepimize tattırsın kucağımıza almayıİnşallah canım amin senin de gözün aydın hamileymişsin sağ sağlim al evladını kucağına inşallah
Amin canımÇok saolun inşallah rabbim hepimize tattırsın kucağımıza almayı
Darısı başımıza bu ay Femara kullanamıcam inofolic ile değerlendiricem bakalım inşallah yumurtlarım eğer nasip olmazsa bidahaki regl Femara başlayacağım. İnşallah femaraya gerek kalmazBende inofolicle birlikte femara kullandim Allah'ın izniyle oldu 2. Ayımda
Ben ama inanıyorum ilk gebeligimde klomen yumurta çatlatma iğnesi vs oldum bişey olmadı soğan kürü ovulasyon testi yapıp bol bol dua ettiğim ay gebe kalmıştım yani gerçekten şifa olacağına inanıyorum bazı seylerinAyy sende bendensin desene …. Bende bu ay kendimin doktoruyum hiç sevmem
Soğan kürü pcos olanlarda zararlı diye biliyorum ama yanlış mı biliyorum acaba ? Kokmuyor mu o hiç canım ?Ben ama inanıyorum ilk gebeligimde klomen yumurta çatlatma iğnesi vs oldum bişey olmadı soğan kürü ovulasyon testi yapıp bol bol dua ettiğim ay gebe kalmıştım yani gerçekten şifa olacağına inanıyorum bazı seylerin
Anladım canım şifa olsun inşallah mutlaka faydası vardırKişiden kişiye degişir tabi ama benim eskiden geçte olsa kendiginden döndüm başlarda bebek düşünmeye basladıgımızdan beri ilaç ile başlatıyoruz ve letu kullanmama rağmen yuöurta gelişimin olmamıstı bu ay ilaçsız diğer aylardan tek farkı inofolic ti ben faydasını gördüğünü düşünüyorum dıngu kendim ipinden başlarsa 3. Gibi yıne doktor randevum olacak yıne 2. Kez ilaçla takip yapacagız o zaman daha net gorurum eskisini artısını ama ben ovude asla pozitifi görmeyen biriydim
İnşallah gerek kalmazDarısı başımıza bu ay Femara kullanamıcam inofolic ile değerlendiricem bakalım inşallah yumurtlarım eğer nasip olmazsa bidahaki regl Femara başlayacağım. İnşallah femaraya gerek kalmaz
Asla zararlı değil tam tersi benim gebe kalmami sağladı hiç adet gormuyorken.kokuyo ama şifa için dayaniyosun.gecio zaten kokusuSoğan kürü pcos olanlarda zararlı diye biliyorum ama yanlış mı biliyorum acaba ? Kokmuyor mu o hiç canım ?
Tarif verir misin kuzum bende deneyim bir de hangi zamanlar içiyorsun yumurtlamaya kadar mı yoksa hep miAsla zararlı değil tam tersi benim gebe kalmami sağladı hiç adet gormuyorken.kokuyo ama şifa için dayaniyosun.gecio zaten kokusu
İnşallah kuzucumİnşallah gerek kalmaz
Ben dün çektirdim anestezi ile oluyor zor değil sonrasında ağrım bile yoktu sadece lekelenmem var az bişey. Benim regl bitti 1 gün sonra yaptırdım yani regl 6 gün sürüyor 7. Gün hsg yaptırdım. Korkulacak bişey değilTüplerin açık olup olmadığını anlamak için rahim film çektiren var mı zor diyorlar birde ne zaman yaptırmak gerekir ?
Sonuç ne zaman çıkıyor bende yaptırmak istiyorum geçmiş olsunBen dün çektirdim anestezi ile oluyor zor değil sonrasında ağrım bile yoktu sadece lekelenmem var az bişey. Benim regl bitti 1 gün sonra yaptırdım yani regl 6 gün sürüyor 7. Gün hsg yaptırdım. Korkulacak bişey değil
Kuzum adetin 7.gunu başla.bide soğanın üst kırmızı kabuğu en kotulerini at ama tamamen sıyırma yani turuncu kabuguda kalsın yıkayıp dörde bol kabuğuyla yap.Tarif verir misin kuzum bende deneyim bir de hangi zamanlar içiyorsun yumurtlamaya kadar mı yoksa hep mi