- 1 Şubat 2024
- 458
- 156
- 31
İnşallah kuzum Rabbim hepimizin kucağına yavrumuzu versin aminGözünüz aydın çok güzel bir haber şimdi gebe kalma şansınız daha fazla insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah kuzum Rabbim hepimizin kucağına yavrumuzu versin aminGözünüz aydın çok güzel bir haber şimdi gebe kalma şansınız daha fazla insallah
Geçmiş olsun yumurta kalitesinden pkosun etkisi malumKızlar rahim filmi çekildi narkozdan yeni uyandım. Tüplerim açıkmış videoyu bile gösterdi doktor. Niye tutmuyor bu o zaman
hay ben bu pkosu …. neyse olsundu buna da şükür .. ben tüplerimi kapalı sanıyordum hatta eminim ikisi de açık hemen geçmiş kolayca allaha şükür .. kafamdan bu gitti en azından çünkü olmayınca ben sebep o zannediyordum. Şimdi sadece yumurtama odaklı kızabilirimGeçmiş olsun yumurta kalitesinden pkosun etkisi malum
Valla bende öyle düşündüm ama bu durumda kilo takviye egzersiz çok önemli bende kilo yol egzersiz saplıklı beslenmede okey mesela ben hıc yumurta gelişimi olmuyordu bu ay takviye mi degiştirdim bu ay yumurtlaama gördüm Geçte olsahay ben bu pkosu …. neyse olsundu buna da şükür .. ben tüplerimi kapalı sanıyordum hatta eminim ikisi de açık hemen geçmiş kolayca allaha şükür .. kafamdan bu gitti en azından çünkü olmayınca ben sebep o zannediyordum. Şimdi sadece yumurtama odaklı kızabilirim
Bende de aynı şekil kilo problemim yok 1 77 boy 58 kg tüylenme yok ama bebek de yok sen hangi takviyeyi kullanıyorsunValla bende öyle düşündüm ama bu durumda kilo takviye egzersiz çok önemli bende kilo yol egzersiz saplıklı beslenmede okey mesela ben hıc yumurta gelişimi olmuyordu bu ay takviye mi degiştirdim bu ay yumurtlaama gördüm Geçte olsa
Bana doktorum genowomen vermişti pek bi faydasını görmedim buradan bir arkadaş inofolic önerdi doktoruma sordum olur dedi bende ona geçtim bir ay olmadan ovulasyon testinde pozitif gördümBende de aynı şekil kilo problemim yok 1 77 boy 58 kg tüylenme yok ama bebek de yok sen hangi takviyeyi kullanıyorsun
Bu ay bende pikassos u bırakıp inofolic combi hp kullanmaya başladım hadi rast gelsin bize inşallah bu ay devam bu ay olmazsa diğer ay femara ile devamBana doktorum genowomen vermişti pek bi faydasını görmedim buradan bir arkadaş inofolic önerdi doktoruma sordum olur dedi bende ona geçtim bir ay olmadan ovulasyon testinde pozitif gördüm
Benimde normalde 2 mayıs ama yumurtlama geç olduğu için adette gecikecektir muhtemelen diye bekliyorum ama dayanamayıp yarın test yaparım hiç ihtimal vermesem deBu ay bende pikassos u bırakıp inofolic combi hp kullanmaya başladım hadi rast gelsin bize inşallah bu ay devam bu ay olmazsa diğer ay femara ile devam
Ayyy inşallah vardır benimde regl tarihi 2 Haziran haftaya çalışmalara başlıcam şu antibiyotik bitsinBenimde normalde 2 mayıs ama yumurtlama geç olduğu için adette gecikecektir muhtemelen diye bekliyorum ama dayanamayıp yarın test yaparım hiç ihtimal vermesem de
Hiç emin değilim ovulasyon da pozitif gordogımde bile kafayı yiyecektim mutluluktan ☺Ayyy inşallah vardır benimde regl tarihi 2 Haziran haftaya çalışmalara başlıcam şu antibiyotik bitsin
İnofolic dahami iyi diyorsun canimBana doktorum genowomen vermişti pek bi faydasını görmedim buradan bir arkadaş inofolic önerdi doktoruma sordum olur dedi bende ona geçtim bir ay olmadan ovulasyon testinde pozitif gördüm
Biz boş geçtik senin bari yüzünü güldürsün Allahım pozitif düşün kuzum senHiç emin değilim ovulasyon da pozitif gordogımde bile kafayı yiyecektim mutluluktan ☺
Ayy sende bendensin desene …. Bende bu ay kendimin doktoruyum hiç sevmemBaşkada bı ilaç yok kendim deneyeceğim bu ay yani kendi doktorum kendim olacagim
Kişiden kişiye degişir tabi ama benim eskiden geçte olsa kendiginden döndüm başlarda bebek düşünmeye basladıgımızdan beri ilaç ile başlatıyoruz ve letu kullanmama rağmen yuöurta gelişimin olmamıstı bu ay ilaçsız diğer aylardan tek farkı inofolic ti ben faydasını gördüğünü düşünüyorum dıngu kendim ipinden başlarsa 3. Gibi yıne doktor randevum olacak yıne 2. Kez ilaçla takip yapacagız o zaman daha net gorurum eskisini artısını ama ben ovude asla pozitifi görmeyen biriydimİnofolic dahami iyi diyorsun canim
İnşallah diyeceğim ama bu ay olmasada ben bu ay ilaçla girmediğim yumurtayı gördüm ya diğer aya da umutla baslarım yaniBiz boş geçtik senin bari yüzünü güldürsün Allahım pozitif düşün kuzum sen
Umudunuzu kaybetmeyin takviye ne alıyorusnuz neler yapıyorsunuzBeni de yazar mısınız umarım hepimiz istediğimiz sonuca ulaşırız
Sat : 28 mart
Bat : 1 mayıs (2 gün süren lekelenme şeklinde)
Aynı zamanda polikistik overim var ileri düzeyde. Reglim feci düzensiz bir ay 30 günde diğer ay 90 günde olmadığım oluyor. Kasımda histeroskopi oldum kistler için. Geçen ay klomen kullandım tek yumurtam gelişti ovitrelle vurulmadım. Bu ay vurulucam nasipse tekrar klomene başladım bugün. Çok umudum yok bu aya ama nasip kısmet
Senin yeni sat bat belli miBiz boş geçtik senin bari yüzünü güldürsün Allahım pozitif düşün kuzum sen