- 13 Şubat 2024
- 484
- 216
Ateş için trendyolda bir dil altı ovulasyon adaptörü gördüm acaba nasıl kullanan varsa bilgi verebilir miBen hem ateş ile hemde ovülasyon testi ile takip yapıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ateş için trendyolda bir dil altı ovulasyon adaptörü gördüm acaba nasıl kullanan varsa bilgi verebilir miBen hem ateş ile hemde ovülasyon testi ile takip yapıyorum
Çok teşekkür ederim Allah'ım isteyen herkese nasip etsin çok erken daha yeni öğrendim arkamdan hepinizi bekliyorum inşallahHamilesiniz maşallah ilk hamismi grubun.saglikla kucağınıza alın inşallah devamı bereketli olsun bir bir haberler alalım inşallah
Gelecez inşallah kuzum sende sağlıkla kucağına al inşallah neler yaptın bilgi verebilirmisinÇok teşekkür ederim Allah'ım isteyen herkese nasip etsin çok erken daha yeni öğrendim arkamdan hepinizi bekliyorum inşallah
İnşallah inşallahGelecez inşallah kuzum sende sağlıkla kucağına al inşallah neler yaptın bilgi verebilirmisin
Sağlıkla ilerlesin maşallah
İnşallah çok sağolunSağlıkla ilerlesin maşallah
Abla ben 1 senelik evliyken doktora gittim doktorum bana pcos olduğumu söyledi ama öncelikle hormonlarina bakmam lazım düşük yada yüksek var mı dedi hormonlarimda bir sorun çıkmadı sonrasında rahim filmi çekmem gerekiyor dedi yeni nesil bir rahim filmi çıkmış alttan muayene eder gibi ağrısız acısız 4.500 TL ye ilacıni aliyosun devlette yapıyorlar bu arada ben devlet Hastanesi'ne gidiyorum sonrasında rahim filmim temiz çıktı doktorum rahim filminden sonra 1 ay deneyin olmazsa femera başlayalım dedi femeranin yanı sıra bana inofolic önerdi femerayi geçen ay kullandım 6 gün sonra tekrar adet gördüm o ay benden 21. Gün progesteron almadı bu ay tekrar kullandım 21. Gün 15.50 çıkmıştı burayada yazmıştım zaten bugün yani 27. Gün öğrenmiş oldum Allah'ın izniyle oldu
Hadi bakalım hayırlı olsunBaşlıyoruz hadi bakalım yarında doktora gidiyorum
Yaaa sağlıkla ilerlesin tablomuzun ilk tacı sizin oldu
Evet Türkiye'de sadece bu var uygulaması da var hatta ama ben yurtdısından aldıgım ile yapıyorumAteş için trendyolda bir dil altı ovulasyon adaptörü gördüm acaba nasıl kullanan varsa bilgi verebilir mi
Aminn tacı devrederek ilerleyelim inşallahYaaa sağlıkla ilerlesin tablomuzun ilk tacı sizin oldu
Doğru gosteriyormuEvet Türkiye'de sadece bu var uygulaması da var hatta ama ben yurtdısından aldıgım ile yapıyorum
Anladım canım rahim filminden sonra hamile kalan çok maşallah bende doktordayim bakalım ne diyecek bekliyorumAbla ben 1 senelik evliyken doktora gittim doktorum bana pcos olduğumu söyledi ama öncelikle hormonlarina bakmam lazım düşük yada yüksek var mı dedi hormonlarimda bir sorun çıkmadı sonrasında rahim filmi çekmem gerekiyor dedi yeni nesil bir rahim filmi çıkmış alttan muayene eder gibi ağrısız acısız 4.500 TL ye ilacıni aliyosun devlette yapıyorlar bu arada ben devlet Hastanesi'ne gidiyorum sonrasında rahim filmim temiz çıktı doktorum rahim filminden sonra 1 ay deneyin olmazsa femera başlayalım dedi femeranin yanı sıra bana inofolic önerdi femerayi geçen ay kullandım 6 gün sonra tekrar adet gördüm o ay benden 21. Gün progesteron almadı bu ay tekrar kullandım 21. Gün 15.50 çıkmıştı burayada yazmıştım zaten bugün yani 27. Gün öğrenmiş oldum
Benim kullandogım hem agızdan hemde vajinal olarak ateş ölçüyor doğru gösteriyor Türkiye'de bundan yok ama bu trendyolda kullanılandan da memnun kalanlar varDoğru gosteriyormu
Ne dedi doktorunuzAnladım canım rahim filminden sonra hamile kalan çok maşallah bende doktordayim bakalım ne diyecek bekliyorum
700 TL guvenilirsevalinabilir aslında ama pkolularda etkisi iyimi yani guvenilirligi acabaBenim kullandogım hem agızdan hemde vajinal olarak ateş ölçüyor doğru gösteriyor Türkiye'de bundan yok ama bu trendyolda kullanılandan da memnun kalanlar var
Canım şuna bekliyorum tahlil yaptı sonuçlarına bakacak.rahim filmi cekilecegim sanırım bakalım ne diyecekNe dedi doktorunuz
Gözünüz aydın çok güzel bir haber şimdi gebe kalma şansınız daha fazla insallahKızlar rahim filmi çekildi narkozdan yeni uyandım. Tüplerim açıkmış videoyu bile gösterdi doktor. Niye tutmuyor bu o zaman